Şimdi Ara

OpenSea üzerinde işlem yapanlara talih kuşu kondu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OpenSea üzerinde işlem yapanlara talih kuşu kondu

Bugüne kadar pek çok merkeziyetsiz kripto para ticaret platformunun belirli bir dönemde işlem yapmış yatırımcılara servet değerinde airdrop kampanyaları yaptığını gördük. Uniswap, DYDX gibi borsaların ardından Opensea platformu da önemli bir airdrop yaptı. 

Opensea SOS airdrop kampanyası

Opensea bilindiği üzere ETH ağındaki ve kripto dünyasındaki en büyük NFT pazar alanı olarak kabul ediliyor. Milyar dolarlık ticaretin döndüğü Opensea platformu ilk günden itibaren alış veriş yapan yatırımcılara airdrop yapma kararı aldı. 

Ayrıca Bkz.Türkiye’de ilk: Binance’e dev ceza

Açıklamanın geldiği saat itibariyle Opensea üzerinde işlem yapmış yatırımcılar OpenDAO platformunun yönetim tokeni olan SOS ile ödüllendiriliyor. ETH cüzdanlarını bağlayarakhttps://www.theopendao.com/ sitesinden ödüllerini alabilirler. 

OpenDAO mevcut 100 katrilyon olarak toplam kaynağın yarısını bu airdrop için ayırdı. Kullanıcılar yaptıkları işlem tutarlarına göre bir kaç dolarlık ödül de alıyor bir kaç bin dolarlık ödülde alıyor. SOS token hali hazırda Uniswap, Kucoin, Huobi, Mexc, Okex gibi borsalarda hızlı bir listeleme aldı. 

Kaynak:https://cryptobriefing.com/nft-traders-wanted-opensea-airdrop-then-opendao-launched-christmas/?utm_source=main_feed&utm_medium=rss

• Yalnız gelen airdrop ödediğiniz gas fee’ler kadar bile etmez, milyonlarca dolar harcamadıysanız öyle korkunç bir airdrop gelmez…

Benim 5.5k $’lık 2 işlemime 59 dolarlık sos geldi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla NFT'nin Opensea içinde satışı için 150 dolarlık GAS FEE bir ücret ödemen gerekiyor. SOS ödülü ile de sana indirim gibi görünüp bindiriyorlar.

• Bana gelmemiş. Polgon ağından işlem yaptığım için mi?.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.