Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ttnetsever; ekliyorum hocam. Anlatım gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripsinojeN

quote:

Orijinalden alıntı: darklike

tıklıyorum temp klasörüne çıkarırken hata veryor neden?

Biraz daha açar mısınız?

:) hocam benim salaklıklığım mış pardon. ben iphone için olanını indirmişim. pc için olanını indirdim kurdum. teşekkürler ilginç için.

ama adamlarda iphon için olanı tam göz alıcı yere koymuş pcninkini alta koymuş.
    kendime.
  • şimdi indirdim deneyelim biraz şuan için gerçektende hızlı
  • kaç tane tarayıcı konusu açıldı. hiç biri bu konu kadar tutulmadı. bu konu sayesinde çok kişi operaya geçti. hiç beklemiyordum bu kadar ilgiyi
  • @banzai

haftalardır anlatmaya çalışıyordum işte.
    insanlar bir alışkanlıktır tutturmuş gidiyor.
    neymiş firefox+eklenti. (ben 6 sene önce kullanıyordum o ikiliyi)

operayı tarafsız gözle 2 gün kullanın yeter.
    kolaylıklarına alıştığınız zaman diğer arayıcılar size boş beyaz sayfadan ibaret görünecek.

Gerçi bu son sürümler eskisi gibi değil. Ben hala 10.10 kullanıyorum.
    10.50 ye geçmedim. buna rağmen hızından çok memnunum.
    birkaç betik var kullandığım. onlar 10.50 de çalışmıyor. ama yazılımcılar uğraşıyorlar.
    düzeltildiği an 10.50 ye geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

@banzai

kolaylıklarına alıştığınız zaman diğer arayıcılar size boş beyaz sayfadan ibaret görünecek.

birkaç betik var kullandığım. onlar 10.50 de çalışmıyor. ama yazılımcılar uğraşıyorlar.

Ben 15 yılı aşkındır pc kullanıcısıyım..explorer ile başlayan serüvenin opera ile bitti..yazılım hastasıyım her türlü kategorideki her türlü yazılım bilgisayarımda mevcut..laptop ta kullandım netbook da notebookata her türlü...

Herşeyin doğrusunu söylemek gerekir;

Bilgisayarımda internet explorer,opera,firefox,google chrome ve safari kurulu..explorer ile başlamıştım tarayıcı kullanmaya,sonra bir arkadaşın imzasında firefox simgesi gördüm tıkladım onu kurdum explorera göre çok iyiydi,sonra arkadaşa teşekkür mesajı yazdım firefox için adam bana ben opera kullanıyorum opera daha iyi diye geri dönüş yaptı,iyi dedim birde opera kuralım o andan beri opera kullanıyorum ve bence windows tan sonra bilgisayarda olmazsa olmaz bir yazılım opera winrar kadar gerekli..sonra safari önerdi bir arkadaş onu kurdum operanın tadı yok,chrome kurdum operanın kolaylığı yok şimdi hepsi mevcut sistemde..

1-Opera kullanıyorum çünkü dünyanın en hızlı tarayıcısı..
    opera kullanıyorum çünkü dünyanın hiçbir eklentiye gerek duymadan komple orjinal en fonksiyonel tarayıcısı...
    Opera kullanıyorum çünkü Sistemi yormayan çalışıp çalışmadığı farkedilmeyen bir tarayıcı..
    Opera kullanıyorum çünkü kullanıcı için herşey düşünülmüş sağ tuş menüsündeki özellikler hiçbir tarayıcıda yok yapıştır git,bağlantı adresini kopyala resmin adresini kopyala resmi kaydet v.s
    Opera kullanıyorum çünkü en sevdiğim özellik hızlı başlat özelliği hiçbir tarayıcıda yok..(hala yok)

2-Choreme kullanıyorum çünkü translate özelliği çok kullanışlı yabancı sitelerde..
    Choreme kullanıyorum çünkü web sitesi hazırlarken birden fazla tarayıcı gerekiyor..

3-Explorer kullanıyorum çünkü msn de gönderilen linkleri onda açıyorum değiştirmiyorum kasıtlı olarakexplorerın açmasını istiyorum...
    Explorer kullanıyorum çünkü bankacılık işlemlerini explorerdan yapıyorum daha güvenli olduğunu düşünüyorum çünkü çoğu bankanın güvenlik duvarı explorer destekliyor..

4-Firefox nerdeyse kullanmıyorum artık çok nadir...

Bana göre sonuç tarayıcı savaşlarında;

Ben illa şunu kullanın bunu kullanın demiyorum hepsini kurun deneyin hangisi iyi ise onu kurun ama şuan için en iyisi opera yıllardan beridir en iyisi opera bence..şunu da söyleyim chrome da büyük atılım yapmış,şuan için opera kadar kullanışlı olmasada benim için explorer ve firefox geride bıraktı,özellikle google n kendine has özellikleri çok iyi entegre edilmiş..şunu da söylemeden geçemicem internet explorer 8 de çok hoşuma gitti,microsoftunn en hızlı tarayıcısı bence ve güzel kullanışlı insanı sıkmıyor ama hız sorunu var yeniden..ve firefox bana göre yamalı bohça bir tarayıcı ve sırf şişirme tarayıcı özenti yani buraya kadar google n desteği ile gelmişti şuan google desteğini çekecek sanırım çünkü kendi tarayıcısı var,firefox özellikle sistemi çok zorluyor,sistemde opera varsa bir ona tıklayın birde firefox a aradaki farkı anlamayanın sorunlu olması gerekir zaten..eklenti eklenti eklenti herkes bir eklenti diyor kim eklenti kullanıyor yazın bakalım ne eklentisi kullanıyor palavra,kim tarayıcıda hava durumu ister?kim tarayıcıda müzik player ister? bunlarmı eklenti?millet adbloc deyip duruyor operada sağ tıkla içerik engelle de yeterli,firefox eklentilerinin çoğu opera da default olarak geliyor zaten yani firefox içi boş reklamdan ibaret bir tarayıcıdır..ve hiçbir şekilde firefoxun ileri doğru gittiğini düşünmüyorum geri doğru gidiyor ve explorerın bile gerisine düştü bence..opera ise first class tır..

Son söz tarayıcı savaşlarında..

1-Opera Herzamanki gibi zirvedeki yerini koruyor,hız,işlevsellik,kaynak tüketimi v.s öne çıkan özellikleri ile..
    2-Chrome büyük bir atak yaptı ve 2.sıraya yerleşti bilgisayarımda..ama çok eksiği var operaya göre..
    3-internet explorer microsoft iyi bir iş çıkarmış görsel açıdan güzel bir tarayıcı fakat hız konusunda hala sıkıntılar var..
    4-firefox yerinde sayıyor hiçbir yenilik yok,hız işlevsellik v.s açısından diğer tarayıcıların gerisinde kaldı..

Not:firefoxcular kızmasın sadece bireysel görüşlerimi yazdım kimseyi bağlamaz yazdıklarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam
    Sizde alışamadıysanız benim gibi sol üst köşedeki simgeden "menü çubuğunu göster"e tıklayın, hemen hemen eskisi gibi oluyor

Bunu deneyin.

Başlığı bugün fark ettim ve görüyorum ki birçok kişi Opera ile daha fazla haşır neşir olmaya başlamış. :)
    Başlığı açan ve katkıda bulunanlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

@banzai

+1
    ve 10.51'e geçin artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahek

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam
    Sizde alışamadıysanız benim gibi sol üst köşedeki simgeden "menü çubuğunu göster"e tıklayın, hemen hemen eskisi gibi oluyor

Bunu deneyin.

Başlığı bugün fark ettim ve görüyorum ki birçok kişi Opera ile daha fazla haşır neşir olmaya başlamış. :)
    Başlığı açan ve katkıda bulunanlara teşekkür ederim.

o simge kaldırılırmmı ya,Bence çok güzel duruyor orda,opera müthiş bir görsellik katıyor..kaldırılmaması çok daha iyi olur bence..

• Yükledim 10.51 . Chrome ile aynı hıza kavuşa bilmiş sonunda fakat Opera 10.51 biraz daha hızlı açıyor sayfaları. Chrome son sürümü 5 yayınlansın o zaman bakacağız durumlara nedir ne değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

ya bana mı öyle geliyor yoksa facebook'da biraz tuhaflık mı oluyor

Çözüm

“O” menüye tıklayın – Ayarlar > Tercihler (CTRL+F12)
    Gelişmiş sekmesine geçin.
    Çerezler sekmesini seçin ve “Çerezleri Yönet” düğmesini tıklayın.
    Açılan penceredeki arama kutucuğu yardımı ile “Facebook” araması yapın ve Facebook’a ait tüm çerezleri silin.
    www.facebook.com‘a tekrar girin (açık ise yenileyin)…

Bu adımlardan sonra Facebook’a giriş sorunu olmayacak.

• http://vimeo.com/9956882

burda müthiş bir video hazırlamışlar türkçe altyazılı @AurorAbeam bunuda ilk mesaja eklermisin sana zahmet..
  • Bu operanın işleride deterjan reklamlarına benzedi..

daha beyaz
    dahada beyaz
    bembeyaz
    beyaz üssü beyaz

vs vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

yüklediğim skinler çalışmıyor. rar dosyasını prog. files taki opera klasöründeki skin dosyasına atıyorum. temalarda yüklediğim skin gözüküyor. istediğimi seçiyorum. ama skin değişmiyor
    nasıl halledebiliriz ?

• yeni sekme dediğimde direk o sekmeye geçiyor..bunu nasıl engelleyebiliriz?
  • quote:

quote:

yüklediğim skinler çalışmıyor. rar dosyasını prog. files taki opera klasöründeki skin dosyasına atıyorum. temalarda yüklediğim skin gözüküyor. istediğimi seçiyorum. ama skin değişmiyor
    nasıl halledebiliriz ?

http://www.operaturkiye.net/tema-nedir-nasil-yuklenir burda resimli anlatmışlar nasıl yapıldığını..
    http://my.opera.com/community/customize/skins/ buda skin sayfası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 26 Mart 2010; 12:49:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @ttnetsever
    Çözüm

“O” menüye tıklayın – Ayarlar > Tercihler (CTRL+F12)
    Gelişmiş sekmesine geçin.
    Çerezler sekmesini seçin ve “Çerezleri Yönet” düğmesini tıklayın.
    Açılan penceredeki arama kutucuğu yardımı ile “Facebook” araması yapın ve Facebook’a ait tüm çerezleri silin.
    www.facebook.com‘a tekrar girin (açık ise yenileyin)…

Bu adımlardan sonra Facebook’a giriş sorunu olmayacak.

http://www.operaturkiye.net/facebooka-giris-sorunu-nasil-duzeltilir

quote:

Orijinalden alıntı: @ttnetsever

http://vimeo.com/9956882

burda müthiş bir video hazırlamışlar türkçe altyazılı @AurorAbeam bunuda ilk mesaja eklermisin sana zahmet..

Teşekkür ederiz . :)

Arkadalar en güncel haber ve bilgilere Oepra Türkiye adresinden ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

yeni sekme dediğimde direk o sekmeye geçiyor..bunu nasıl engelleyebiliriz?

tam anlamadım ne demek istediğinizi ama sekme ayarları burda..ayarlar-tercihler-sekmeler

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7
    yeni sekme dediğimde direk o sekmeye geçiyor..bunu nasıl engelleyebiliriz?

Nereden diyorunuz bunu? simgeyi tıklayarak mı, kısayol ile mi, bağlantıyı tıklayarak mı?
    Ctrl+F12/Gelişmiş/Sekmeler ayarlarınızı kurcalayın biraz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.