Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hız farkı bariz. Bir sürüde tema var, gayet iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: XXS

operada geçmişe kaydetmeme gibi bir özellik var mı beyler,malum sitelerde çok gezecem,her girdiğim yeri kaydederse işimiz var

ayarlara gir orada Opera kapatıldıgında sunları sil secenekleri var.. isaret koy onlara ve sen kapattıgında isaretledigin hersey silinir.. gecmis, cookieler, catch vs vs..

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 25 Mart 2010; 20:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @ttnetsever

quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: XXS

operada geçmişe kaydetmeme gibi bir özellik var mı beyler,malum sitelerde çok gezecem,her girdiğim yeri kaydederse işimiz var

ayarlara gir orada Opera kapatıldıgında sunları sil secenekleri var.. isaret koy onlara ve sen kapattıgında isaretledigin hersey silinir.. gecmis, cookieler, catch vs vs..

bu kadar uğraşmaya gereke yok. sekme açtığın yere sağ tık, "yeni özel sekme" bu kadar

• Flash engelleyici bir eklenti var mı opera için?
  • quote:

Bu arada translate olayı ile uğraşırken çok güzel bir özellik buldum(ben yeni gördüm önceden varmıydı bilmiyorum) zirve 10 diye bir kısayol var çok güzel sanırım sık ziyaret edilen siteleri tutuyor..baya iyi oldu sekme çubuğunu yerleştirdim..,

Ben Opera kullanmaya başladım başlayalı vardı (Opera 8). Eskiden varsayılan olarak aktif olarak geliyordu, daha sonra kaldırdılar.
    Ama eskiden bi buton değildi bu. Adresi yazdığımız yerin altında bi çıkıntı gibi bir şeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 25 Mart 2010; 20:44:32 >
  • Opera'da mynette oynadığım okey oyunu nasıl oynarım. Operada oynayamıyorum. bu yüzden explorerı açmak zorunda kalıyorum.
  • Vay be baya hızlıymış. Mozilla'dan buna geçeceğim galiba. Yalnız iki sorum var bu ingilizce kurallarına göre kelimelerin altını çiziyo yanlış diye bir de bir yere tıkladığımda mozillada çerçeve içine alınıyordu bunda alınmıyor onu açabilme şansımız var mı?
  • yazı yazacağın bölüme sağ tıkla sözlükler/sözlük ekle çıkar/türkçe küçük bir dosya iniyor onayla varsayılan sözlük olarak türkçeyi seç tamamdır ondan sonra yazdığın yazılardaki bütün imla ve kelime yanlışlarını kırmızı olarak uyarıyor ben kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor
  • Firefox'tan Opera'ya geçmemi sağlayan sürüm. Tek kelime ile harika bir iş çıkarmışlar. Firefox'u geri dönüşüm kutusuna yolladım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Vay be baya hızlıymış. Mozilla'dan buna geçeceğim galiba. Yalnız iki sorum var bu ingilizce kurallarına göre kelimelerin altını çiziyo yanlış diye bir de bir yere tıkladığımda mozillada çerçeve içine alınıyordu bunda alınmıyor onu açabilme şansımız var mı?

İlk sorunun için herhangi altı çizili bir kelimeye sağ tıkla ve "yazım denetimi" nin yanındaki işareti kaldır.
  • DH'de uçuyor doğru. Ama az önce 4sharedden dosya indirmeye çalıştım click here yazan yere tıkladım (javascript) kum saati çıktı bekledim bekledim dosya indirme gelmedi sayfayı yenileyip denedim limit doldu dedi bu sefer. Opera'nın mozilla kadar oturmuş çalışmadığını düşünmeye başladım şu an. Mozillanın rahatlığı yok ilk başta var gibi gelmişti ama şimdi yeniden ie kullanıyormuşum gibi geldi. Javascriptlerde böyle gıcıklıklar yapacaksa işimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 25 Mart 2010; 22:03:40 >
  • Konunun bu kadar ilgi göreceği aklımdan bile geçmemişti

Ayrıca eski tarayıcılarınızı hemen çöpe atmayın. Hatta tavsiyem ikili olarak kullanmaya devam edin. Tamamen ısınırsanız diret operaya geçin. O zaman daha bir tatlı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Konunun bu kadar ilgi göreceği aklımdan bile geçmemişti

Ayrıca eski tarayıcılarınızı hemen çöpe atmayın. Hatta tavsiyem ikili olarak kullanmaya devam edin. Tamamen ısınırsanız diret operaya geçin. O zaman daha bir tatlı geliyor.

Vallah helal olsun. Gündemi sen belirledin. Benim soruyuda bi cevap versen de şu okeyi operada oynasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

quote:

Vallah helal olsun. Gündemi sen belirledin. Benim soruyuda bi cevap versen de şu okeyi operada oynasam

Hocam daha önceki mesajlarda belirtilen site tercihlerini düzenle>ağ> başka tarayıcı olarak tanıt veya görün kısmını denediniz mi?

Buyrun buradan;http://www.operaturkiye.net/mynet-oyuna-erisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 25 Mart 2010; 23:18:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

ya bana mı öyle geliyor yoksa facebook'da biraz tuhaflık mı oluyor
  • quote:

quote:

senin için videolu anlatım yapıyorum birazdan hazır olur..

• quote:

quote:

quote:

senin için videolu anlatım yapıyorum birazdan hazır olur..

http://www.dailymotion.com/video/xcpqxj_opera-mynet_tech gerçi yukarda arkadaş vermiş ama yinede yapamayan olursa yada illa explorer gereken sayfalara birkereye mahsus bu ayarı yaparak kullanabilirsiniz...

http://www.dailymotion.com/video/xcpqxj_opera-mynet_tech

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Orijinalden alıntı: core_eye

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

reklam engelleme işinin ayrıntılarını soran arkadaşlar önce aşağıdaki siteye giriyoruz aradaki boşluğu kaldırın sitede ad block ismi sansürlenmiş o yüzden
    http://www.fanboy.co.nz/ad block/opera/
    orada türkish kısmına girip içinde yazanların hepsini kopyalayıp kullandığınız işletim göre söylenen yerdeki urlfilter dosyasının içine kopyalayın operayı kapatıp açın tamamdır ben bu şekilde reklamlardan kurtuldum
    (XP/W2K) C:\Documents and Settings\"your username"\Application Data\Opera\Opera\
    (Vista/7) C:\Users\"your username"\AppData\Roaming\Opera\Opera\
    (OSX) /Users/"your username"/Library/Preferences/Opera Preferences/
    (Linux) ~/.opera/

arkadaşım saolasın yardım ediyorsun ama ben bulamıyoum şu operayı çıldırıcam..

benım pc xp..documents and settıng giriyorum.administrator ve all users klasörleri ikisine de baktım..application data yı bulamadım..
    başka yerden girebilir miyim acaba? operayı bulmanın başka yolu varmı ?

ya bunlarla uğraşmana gerek yok operanın süper bi sistemi var.
    sağ tuşla tıkla "block content" tuşuna bas türkçesi neyse artık.
    orda süper bi şekil çıkıyo tek tek seç istemediğin reklamları

bunu yapıyorum zaten ama bu sayfadaki üstteki resımler ve de yandaki resımler engellenmiyor bir türlü..

quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

yazmayı unuttum. mesajımı editleyemiyorumda....

application data klasörü gizlidir.
    gizli ve sistem dosyalarını göster demen lazım.

biraz altında "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (önerilen)" seçeneğindeki tiki de kaldır.
    uyarıya EVET de.
    ondan sonra bulacaksınapplication data klasörünü.

çok teşekkür ederim saolasın buldum..değiştirdim urlfilter sını ama üstteki ve yandaki resımler çakılmış gibi yine duruyor durdukları yerde..neyse çok saolun yine de

bu msjımı okursun umarım sayfada tek bi reklam olmadığını görüceksin.

"block content" tıkla sonra sağ üstten detaylara gel şu gördüğün ayarları yap. reklamların adreslerini böyle eklersen reklam meklam kalmaz.
    cillop gibi oldu.

en son üstteki çubukta done tuşuna tıklamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 25 Mart 2010; 23:49:12 >

• çok sağolun arkadaşlar

• http://www.Youtube.com/watch?v=-LPriZluHo4 videoya burdan ulaşabilirsiniz..

http://www.dailymotion.com/video/xcprn0_opera-tanytym_tech youtube yasaklı olduğu için izleyemenler daily motion dan izleyebilirler..

Operayı ilk defa kullananlar ve kullanmayıp nasıl birşey olduğunu merak edenler için temel ayarların anlatıldığı bir video hazırladım..

-Parola sihirbazı
    -reklam engelleme
    -hızlı başlat
    -arka plan

v.s temel özellikleri gösterdim..

konuyu açan arkadaş videoyu ilk mesaja eklerse yeni kullanıcılar için daha faydalı olur kanımca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 26 Mart 2010; 0:21:57 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.