Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla kanıma girmeyi başardın şimdilik çok memnunum chrome çok takılıyodu hatalar veriyordu inşallah hep böyle gider birde 10.51 kullanıyorum galiba 11 sürümü çıkmış ama takılır felan diye yüklemedim tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

Arkadaşlar forumda gezdiğim konular mavi renk oluyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu çok kötü görünüyor?

Menü - Ayarlar - Özellikler - Web Siteleri - Ziyaret Edilen sayfaların rengini diğeriyle aynı yapın..
  • Opera 11 çıktı hissedilir derecede daha hızlı ayrıca artık eklenti desteği de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

quote:

Arkadaşlar forumda gezdiğim konular mavi renk oluyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu çok kötü görünüyor?

Menü - Ayarlar - Özellikler - Web Siteleri - Ziyaret Edilen sayfaların rengini diğeriyle aynı yapın..

yaptım hoca onu farketmiyor.
  • cookies temizleyin normale döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

cookies temizleyin normale döner.

yok hocam o da olmadı.
  • 11 uçuyo uçuyooo
  • Evet hocam belirgin bi hız farkı var 11de.Ayrıyeten bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sekmeler arası geçişlerde yaşadığım takılmalar da ortadan kalktı.
  • 10.53'de hiç sorun yaşamıyordum, sınırsız internet gelsin 11 indiririm
  • opera 11 gerçekten iyi olmuş. gittikçe güzelleşen programlardan biridir opera
  • Sorunumu anlatamadığımı düşündüğümden ekran görüntüsü de ekledim arkadaşlar.

mesela orda e63 konusunu ve bu konuyu tıkladığım için mavi görünüyor sizde de böyle mi? Bunu kapatmanın yolu yok mudur?

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!
  • Youtube'daki videoları indirebildiğimiz bir eklenti var çok güzel olmuş.Videonun altında "download" diye bir buton çıkıyor dilediğin formatta indirebiliyorsun videoyu.

Eklenti için -->https://addons.opera.com/addons/extensions/details/fastesttube-youtube-video-downloader/1.1/?display=en
  • quote:

Sorunumu anlatamadığımı düşündüğümden ekran görüntüsü de ekledim arkadaşlar.

mesela orda e63 konusunu ve bu konuyu tıkladığım için mavi görünüyor sizde de böyle mi? Bunu kapatmanın yolu yok mudur?

Bu dediğiniz bütün tarayıcılarda aynı. Gittiğiniz linki geçmişte gördüğü için böyle oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Youtube'daki videoları indirebildiğimiz bir eklenti var çok güzel olmuş.Videonun altında "download" diye bir buton çıkıyor dilediğin formatta indirebiliyorsun videoyu.

Eklenti için -->https://addons.opera.com/addons/extensions/details/fastesttube-youtube-video-downloader/1.1/?display=en

mp3 formatında indirebilme var mı?

• Opera 11 topiğinde sordum ama cevap gelmedi. Opera 11 de NoAds eklentisini çalıştırabilen ve aşağıdaki resimde görülen Preferences i tıklayarak açabilen var mı acaba.

• quote:

Sorunumu anlatamadığımı düşündüğümden ekran görüntüsü de ekledim arkadaşlar.

Bildiğim kadarıyla tıkladığın bir linkin renginin değişmesini engelleyemezsin. Çünkü o özellik forumun HTML kodlarından alınıyor..
  • Evet arkadaşlar benimde bir sorunum var şimdi hız konusunda bir problem yok ama youtube gibi sitelerden video izlediğim zaman videoyu oynatırken videoyu yüklemiyor yani 3 saniye yüklüyor 3 saniye oynatıyor bu oynattığı sürede yüklemeyi durduruyor oynatma bitiyor tekrar donuyor videoyu yüklüyor videoyu duraklattığımdada çok güzel yüklüyor umarım anlatabilmişimdir
  • Hort

Blokladığım ve dolayısıyla göremediğim biri mi konuyu öne çıkardı acaba yoksa ben mi şu an konuyu hortlattım bilmiyorum. Opera'yı 8-9 arasındaki sürümlerinden beri kullanırım. Halen daha kullanıyorum artık sürümü 50 mi oldu 60 mı takip etmiyorum. Vay be aradan 14 yıl geçmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Operayı kullanmıyorum çok az kullandım. Ama 14 yıl sonra gelen hort vay be zaman ne çabuk geçiyor :)) konu benimde fav da kalmış. Yada mesajım mı var daha önce bilmiyorum listemde görünüyor 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.