Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flsh sorunu youtube özel değil, facedeki videolar da oynamıyo.

baya + puan toplayan opera gözümden düşmeye başlıyor. facedeki chat kısmında da saçma sapan sorunlar çıkarıyor.

eski sürümleri nerden indirebiliriz ? onda sorun yoktu.
  • Valla bu aralar bendede baya sorun çıkarmaya başladı opera inşallah toparlarlar yeni sürümlerde
  • Opera'da araçlar sekmesi nerde bi türlü bulamadım.Tıklamadığım, karıştırmadığım yer kalmadı..
  • @alcatraz

araçlar sekmesi için kısaca CTRL + F12 yapabilirsin.
    Ya da sol üst köşedeki O menüsüne tıkla açılan kısımda ARAÇLAR var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

@alcatraz

araçlar sekmesi için kısaca CTRL + F12 yapabilirsin.
    Ya da sol üst köşedeki O menüsüne tıkla açılan kısımda ARAÇLAR var zaten.

Sonradan araçlar menüsünün, O menüsü olduğunu anladım.Bende Operanın hermenüsüne girip Araçlar adında bir şey arıyodum..
  • Opera kullanmak istiyorum ama FF'deki eklentiler yüzünden ve bunca zaman FFde çaliştigim için kullanici adlari ve şifreleri saklı..

Operaya aktrarabilsem anında gececegim..
  • Opera'nın aktarma sihirbazı var şifreler vs aktarılabiliyordu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

@tegben
    @köle

aradığınız betik bu.

http://files.myopera.com/teknomobil/files/ops.js

userjs leri nasıl kullanmanız gerektiğini birkaç arkadaş yazmıştı forumda.
    bulamazsanız tekrar yazın yardımcı olmaya çalışırım.

Yardımcı olabilir misin? Soruyu tekrar hatırlatayım, Hızlı erişim penceresini tek tıkla nasıl açabiliriz? Ve arama verilerinin hatırlanmasını nasıl sağlayabiliriz? (parolalar usernameler dışında)

• arkadaşlar opera güvenlik anlamında nasıl.sık sık internetten alışveriş yapan biriyim kredi kartı ile eğer güvenlik durumu ff dan daha iyi ise geçmek isityorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar opera güvenlik anlamında nasıl.sık sık internetten alışveriş yapan biriyim kredi kartı ile eğer güvenlik durumu ff dan daha iyi ise geçmek isityorum ?

Burda CHIP'in güvenlik açıklarıyla ilgili değerlendirmesinin resmi var. En güvenli tarayıcı Opera.

http://forum.donanimhaber.com/m_5068692/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 26 Nisan 2010; 15:05:53 >
  • inceleme 2005 yılına ait fakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

inceleme 2005 yılına ait fakat.

Hala öyle.

Şuna bak bide :
    http://forum.donanimhaber.com/m_26868197/tm.htm

Bu da 2008 ama aynı uyarı bazı sitelerde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 26 Nisan 2010; 15:46:03 >

• opera useri oldum ne chrome ne firefox sadece opera kurulu artık girmediği sitede nadiren oluyor ie ye başvuruyorum opera hem çok hızlı hemide çok sad
  • peki son olarak şunu sormak isityorum.şu anda ff kullanıyorum burdaki kayıtlı site geçmişlerini sık kullanılanları vs vs vs operaya aktarma şansım varmı ? vede nasıl ?
  • Settings - Import -Export menüsünden sık kullanılanları aktarırsın ama şifreleri aktarır mı bilmem :)
  • ya arkadaşlar benimsorundevam ediyor..çünkü her sayfa açılışında sağ alttaki görünümden resimleri göster'e tıklamak zorunda kalıyom..napçam?
  • Arkadaşlar maillerin çifter gelme sorununu çözdüm sizlede paylaşıyım

e-Posta - İmap dizinleri - Gmail gönderilmiş ve gmail tüm postalar tikini kaldırın tamam diyin
  • hürriyet sitesindeki videoları operayla seyredebiliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

ya arkadaşlar benimsorundevam ediyor..çünkü her sayfa açılışında sağ alttaki görünümden resimleri göster'e tıklamak zorunda kalıyom..napçam?

http://www.stooorage.com/show/406/658911_2010-04-26_19-08-23.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 26 Nisan 2010; 19:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

hürriyet sitesindeki videoları operayla seyredebiliyor musunuz ?

İzleyemedim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.