MERT_ bunları indirmeme gerek yok dimi ? ben şuan sitedeki sürümü kullanıyorum
10.52'ye hemen geçmek istersen indirip eskisinin üzerine kurabilirsin.
geçmeyin abi, fıtık etti beni.
tamam hızlı mızlı da, önce youtube sonra facebook sonra çeşitli online stream yapoan siteler cozuttu, hepsi flash hatası veriyo, 8 kere kurup kaldırdık önerilen şeyleri de yaptık hiç biri işe yaramıyo. ne iş çözemedim.
en sonunda sorunum halloldu sağol lost ..
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
geçmeyin abi, fıtık etti beni.
tamam hızlı mızlı da, önce youtube sonra facebook sonra çeşitli online stream yapoan siteler cozuttu, hepsi flash hatası veriyo, 8 kere kurup kaldırdık önerilen şeyleri de yaptık hiç biri işe yaramıyo. ne iş çözemedim.
Flash olarak 10.1 RC2 versiyonu yükleyip deneyin belki sorununuz çözülür
Önceki kullandığım 10.10'u da ayrı bi klasöre kurdum, tabiri caizse çatır çatır açıyo videoları.
neyse 10.52 üstü bi versiyon beklicez,
Senin sürümünde hata vardır zaten çünkü ben hiç sorun yaşamıyorum videolarda
benim sürüm dediğin 10.51 vardı, sonra rc lerden 10.52 çektim, demin de MRT_'nin verdiği linkten bi 10.52 daha çektim :)
yalan hepsi :) en başta düzgün çalışıyodu sonradan sapıttı.
Menü çubuğunu eski haline almıştım. Tekrardan nasıl normal haline nasıl alınıyor.. Sol tarafta kırmızı opera simgesi şeklinde oluyordu..
Dosya > menü çubuğu gösterdeki tiki kaldır
Chrome kullanıcısıyım daha hızlıysa geçmeyi planlıyorum, hız durumu nedir?
hız durumu süper...
bendeki sorun hepten kontrolden çıktı :)
flashla yapılmış siteleri de açamamaya başladım
Kesinlikle geç , en azından bi dene
10.52yi kaldırım pc den yeniden kurdum, ama 10.10'un üzerine kurulmuş :) ayrı klasöre kur'u seçmeyi unuttum sanırım.
2 si birleşince şuanda flash vs ler açılmaya başladı :)
DH forumlarında sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki CSS dosyası ile sorunlarınız halloluyor.
1.http://forum.donanimhaber.com/ sayfasında sağ tıklayın 2. Site tercihlerini düzenle... ye girin 3. Görünüm sekmesine geçin 4. Stil tablom 'Seç' düğmesine tıklayın 5. Ekteki css dosyasını seçin ve işlemi tamamlayın. (Nereye kaydettiyseniz, "<OperaKlasörü>\profile\styles\user\" klasörünü öneririm) 6. Sayfayı yenileyin.
diğer explorerlarda Ctrl ye basıp linke tıkladıım zaman yeni sekmede açıyordu opera 10.51 yükledim bunda olmuyor sırf bu yüzden bilgisayarımdan kaldırmak istemiyorum hızını beğendim operada böle bi kısayol tuşu var mı
quote:
Orijinalden alıntı: WrongWay
diğer explorerlarda Ctrl ye basıp linke tıkladıım zaman yeni sekmede açıyordu opera 10.51 yükledim bunda olmuyor sırf bu yüzden bilgisayarımdan kaldırmak istemiyorum hızını beğendim operada böle bi kısayol tuşu var mı
Farenin orta tuşu ile linkin üzerine bas.
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
quote:
Farenin orta tuşu ile linkin üzerine bas.
vay canına etkileyici çok teşekkürler
Farenin orta tuşu yeni sekme açar, sekmenin üstüne gelip aynı tuşla sekmenin herhangi bir yerine tıklarsanız da kapanır. Yeni sekme açmanın diğer yolu da ctrl+shift+click.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
quote: