Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gmailimi tanıttım operaya süper lan mail delince takk opera alert çıkarıyo

ekleme: hotmail neyim onlarda oluyomuş la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 25 Nisan 2010; 11:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: core_eye

bende gmailimi tanıttım operaya süper lan mail delince takk opera alert çıkarıyo

O ayarı nasıl yapıcam ? bende yapmak istiyorum
  • @furkan

araçlar / e-posta hesaplarına gir.

e-posta yı seç ve ileri de
    görünecek isim gir, alta e-posta edresini gir ileri de.
    o sonra şifreni gir
    hepsi bu.
  • Teşekkürler süper oldu outlooka gerek kalmadı seviyorum bu operayı
  • birşey daha söyleyeyim belki daha çok seversin.
    mynet veya hotmail ya da pop3 destekli başka mailin varsa onları da kullanabiliyorsun aynı anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

birşey daha söyleyeyim belki daha çok seversin.
    mynet veya hotmail ya da pop3 destekli başka mailin varsa onları da kullanabiliyorsun aynı anda.

Ben w.cn kullanıyorum e-mail ayarlarını yapamadım anlatırsanız sevinirim. ,

Edit: Gerek kalmadı şimdi yaptım my.opera.com'da anlatım varmış.

Edit-2: Mail gönderemiyorum şimdi de. SMTP ile ilgili hatalar veriyor.

Ayarlarım şöyle:
     Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 25 Nisan 2010; 13:04:34 >

• benim yukarıdaki soruma yanıt verebilecek bi arkadaş olursa sevinirim... 10.52 sürümünü kullanıyorum.
  • giden port olarak kullanılan 25 nolu port telekom tarafından kapatıldığı için çalışmıyor.
    mail serverinin desteklediği port numarasını yine mail ayarlarından bulabilirsiniz.

mesela google da 25 yerine 587 mi ne kullanılıyor.

@kapısız
    senin sorunun nedir bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

giden port olarak kullanılan 25 nolu port telekom tarafından kapatıldığı için çalışmıyor.
    mail serverinin desteklediği port numarasını yine mail ayarlarından bulabilirsiniz.

mesela google da 25 yerine 587 mi ne kullanılıyor.

@kapısız
    senin sorunun nedir bulamadım?

Olmadı dostum malesef.
  • operada herhangi bir siteyi açtığımda resimli kısımlar açılmıyo resimli kısımlarda sadece "görüntü" yazıyor.. napçam:( ?
  • Ya yükledim.Hayatımda bu kadar mükemmel bişey görmedim yaa.DH bile süper hızlı açılıyor.Sadece reklamı engelleyemedim ve e-posta yı ayarlayamadım o kadar.Birde Youtube videolarında şaftı kayıyor.Youtube'un kendisinde direk sorun yok.

Bunlar dışında süper hızlı ve görünümüde mükemmel olmuş.Artık Chrome kullanmıcam.Chrome neymiş diyorum yani.1 GB Ram'iniz varsa zaten Chrome adamı öldürür.Yazı bile seçip kopyalayamazsınız.

@kapisiz

Sağ salttan görünüme tıkla. "Resimleri Göster" e tıkla düzelir.Yanlışlıkla kapamışsındır belki.
  • sağol burak kardeş
  • Şimdide bir problemim var şu facebook twitter falan şöyle gözüküyor ve imzamdaki resim gözükmüyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Şimdide bir problemim var şu facebook twitter falan şöyle gözüküyor ve imzamdaki resim gözükmüyor :(

Sorun forumdan olabilir, o resimler ben de görünmüyor.

• E-Mail olayını hallettim.Bu da ayrıca süper birşeymiş yahu.Opera 4Ewa

Ayrıca o soldaki panelde bir ayrı muhteşem.Bende "Hızlı Erişim" haricinde Chrome'daki Yer İmleri çubuğu gibi birşey arıyordum.

Chrome'da ki gibi Opera 10.51e de ekleyebilirsiniz.Şöyle ki;

Paneldeki + ya tıklayın >>> Özelleştir >>> Sol alttan "web paneli ekle" ye tıklayın.

Edit : Yer İmlerinde sayfaların alfabetik sıraya göre sıralanmasını engelleyemedim.Yapabilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Edit 2 : Buldum Yapamayanlar varsa : Sayfalardan herhangi birinin üzerine gelip sağ tıklayın >>> Görünüm >>> 2. Ayracın başındaki "Benim Düzenime Göre Sırala" ya tıklayın.Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 25 Nisan 2010; 20:55:20 >

• Arkadaşlar benle aynı sorunu yaşayan varmı başka ?
  • Bende senin resim görünüyor abi Sağ alttaki görünüme tıklayıp resimleri göster ayarıyla oynasana bi.
  • Hayır iconlar çoğu kişide gözükmüyor galiba forumdan kaynaklanıyormuş
  • benimde gorunmuyor sorun Forumda
  • Oh be rahatlaadım kafayı yicektim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.