Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chrome a da baktım hiç alışamam heralde ya ben devam ie ye hataları -zaman zaman yavaşlıkları var ama çok kullanışlı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

chrome a da baktım hiç alışamam heralde ya ben devam ie ye hataları -zaman zaman yavaşlıkları var ama çok kullanışlı :)

Herkes Chrome diye karıştıyor fakat Chromium kendileri tabi kide tasarım olsun özellik olsun aynı ama hız bakımında gerçekten mükemmel Elbetteki bildiğinden şaşmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ttnetsever

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

mozilla dan operaya "yer imleri " transferinizi nasıl yaptınız ?

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

işte ben de bunu arıyodum ya çok sağol

opera yeni versiyonuyla süper olmuş

firefoxcuydum chrome a geçiş yaptım kullanım kolaylığı için önce

şimdi bunu görünce onu da bıraktım operacıyım

• opera son zamanlarda cok yavasladı sebebini bende cozemedim
  •  Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

Youtube bazı videolarda böyle gözüküyor.
    upgrade deyip Adobe'yi güncelledim ama düzelmedi.
  • X@ndeR:
    http://forum.donanimhaber.com/m_39133832/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 18 Nisan 2010; 20:05:21 >
  • @TripsinojeN sağol
  • herkese iyi günler arakdaşlar
    benimde opera hakkında bazı sorularım oluacaktı.
    bende yaklaşık bir senedir opera kullanıcısıyım ve gayette memnunum bu güne kadar ufak tefek sorunlar dışında bi sorunlarada karşılaşmadım
    fakat en son güncellemesini yaptıktan sonra ( yani 10.51 sürümü mevcut şu anda ) opera kısayoluna ilk tıkladığımda pencere açılıyor .. ikinci tıklamam da açılan pencerenin içinde yeni sekme açıyor.ben yeni sekme yerine yeni pencere açmasını istiyorum.bunun için tercihlerden sekme seçeneklerinde " Sekme yerine pencereler aç " kısmını da işaretledim fakat yinede sekmeler şeklinde açıyor.. bu bi sorun mu? yoksa başka bi şekilde mi düzeltmem gerekiyor?
    şimdiden teşekkürler

NOT: Win XP SP3 kullanıcısıyım
  • arkadaşlar ben bu operayı kurdum çok hızlı çok güzel ancak. bazı haber sitelerinde video yu açmıyor. youtube izlesene filan onlarda açılıyor ama.
  • arkadaslar bu operada kaydırma çubuğu yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?

buldum arkadaşlar gözümden kaçmış

edit:ekleme
  • Arkadaşlar uzunca süredir opera kullanıyorum ama şimdi çok yavasladı yeni sekme açtığımda takılıyor. Facebook gibi sitelere girerken çok geçiyor.
    Öğrenmek istediğim bu operayı şifrelerimi ve yer imlerimi koruyarak nasıl silip yeniden kurabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

Arkadaşlar uzunca süredir opera kullanıyorum ama şimdi çok yavasladı yeni sekme açtığımda takılıyor. Facebook gibi sitelere girerken çok geçiyor.
    Öğrenmek istediğim bu operayı şifrelerimi ve yer imlerimi koruyarak nasıl silip yeniden kurabilirim?

şifreler: c-kullanıcılar-kullanıcı adın-app data-roaming-opera-opera-wand dosyasını yedekle.
    hızlı başlat için aynı yerdeki speeddial dosyasını yedekle.
    yerimleri: gene aynı yerdeki bookmarks.adr yi yedekle.

Sonra operayı kaldr. romaingdeki opera klasörünü sil. sonra yeniden kur. yedeklediğin dosyaları yerine koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

Arkadaşlar uzunca süredir opera kullanıyorum ama şimdi çok yavasladı yeni sekme açtığımda takılıyor. Facebook gibi sitelere girerken çok geçiyor.

şifreler: c-kullanıcılar-kullanıcı adın-app data-roaming-opera-opera-wand dosyasını yedekle.
    hızlı başlat için aynı yerdeki speeddial dosyasını yedekle.
    yerimleri: gene aynı yerdeki bookmarks.adr yi yedekle.

Sonra operayı kaldr. romaingdeki opera klasörünü sil. sonra yeniden kur. yedeklediğin dosyaları yerine koy.

dediklerini yaptım dostum başarılı oldu yüklemem. Ama sorunum çözülmedi.

• @ceyhun

buraya bak
    http://www.operaturkiye.net/msi-ve-classic-kurulum-paketleri-arasindaki-farklar-nelerdir

burdan işletim sistemine göre lazım olan dosyaların hangileri ve hangi klasöre olduğunu görürsün.
    onları bir kenara kopyala ve revouninstaller programı ile operayı kaldır.
    tekrar kur.

• opera yı nasıl varsayılan tarayıcı yaparım ?
  • "Tercihler(CTRL+F12)>Gelişmiş>Programlar" bölümünde,

"Varsayılan tarayıcı olup olmadığını denetle" yanına bir tik atmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

"Tercihler(CTRL+F12)>Gelişmiş>Programlar" bölümünde,

Bu yazdığınızı internetten arama yaptığımda da buldum ama ben öyle bir şey göremiyorum

• Sanırım sizde bir problem var.

Koyduğunuz resimdeki "Araç Çubukları" yazısının sağında kalan küçük kutucuk benim bahsettiğim yer oluyor fakat sizde "Varsayılan tarayı olup olmadığını denetle" yazısı mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 20 Nisan 2010; 12:17:44 >
  • İlk zamanlar çok hoşuma gitmişti çok hızlıydı. Firefox'u kafamda direk silmiştim ama bir problemim oluşmyaya başladı. Video izlerken veya başka bir iş yaparken bir anda kapanıyor opera tarayıcısı hata raporu gönder gönderme diye birşey çıkıyor bu ilk kurduğum zamanlar olmuştu ama şu sıralar isyanlardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

"Tercihler(CTRL+F12)>Gelişmiş>Programlar" bölümünde,

Bu yazdığınızı internetten arama yaptığımda da buldum ama ben öyle bir şey göremiyorum

kullandığın temadan kaynaklanan sorundur muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.