herhangi bir siteye özel vekil sunucu kullanma olayı var mı acaba ? seçenekler-ağ kısmından vekil sunucu ayarlanabiliyor. hatta istediğimiz siteler dışındakileri de ayarlayabiliyoruz ama bunun tam tersini yapamadım, varsa da göremedim. evet farkında vardım f12 ile istediğimiz zaman açabilip, kapayabiliyoruz da ama otomatik olarak o site direkt o vekil sunucuyu kullansın istiyorum. eğer bir yolu var ise farklı yoldan bilmek isterim.
TripsinojeN İlgin için teşekkürler.benim anlatmak istediğim o maviler değil.hani üstte link adları var ya( senin örnekte ,donanımhaber,yazılım genel,cevap opera yazan yerler.senin örnekte yazılım genelin rengi değişik).bende aktif site rengiyle hepsi aynı.
Videolarda sorun yaşattı , 9.62'ye geri döndüm.. En hızlı sürüm bence 9.62..
9.62 ye kadar gitmeden 10.10. a geri dönsen ya quad. :D
10.10 iyi, stabil çalışıyor.
@necmi42
Mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyoruz Bendekiler de siyah değil mi?
tema konusunda aşmış olayı. çok güzel temaları var. hangisini kullanacağımı şaşırdım
v10.01'e göre biraz daha güzelleşmiş ancak bağlantılara tıkladıktan sonra açılırken 1-2sn tekliyor nedense. Bunun dışında gmail uyumunu sağlamış ancak halen msnden posta kutusuna tıklanında otomatik login olmuyor. Bide bu sorunu aşarsa çok güzel olacak.
@exalibur
CTRL+F12 yap Gelişmiş sekmesine git. soldaki TARAMA ya tıkla ve 1 saniye sonra görüntüle kısmını "sayfa yüklendiği an görüntüle" olarak değiştir.
gmail hesabın varsa onu operanın pop3 destekli mail programı ile kullanabilirsin.
Yazdığın gibi zaten ayarlar.
Tek sorun msne otomatik login olmaması.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
oluyor bende, hotmail'den hatırlatma seçeneklerini seçip bir kere login olursanız bir daha olmanıza gerek kalmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: KırıkKılıç
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
oluyor bende, hotmail'den hatırlatma seçeneklerini seçip bir kere login olursanız bir daha olmanıza gerek kalmıyor
Çok denedim hocam olmuyor. Bookmarktan hotmailin sayfasına girince eğer loginsem açıyor ama login olduğum halde, msn penceresinden posta kutusuna tıkladığımda açımıyor.
o zaman varsayılan tarayıcı olarak seçmeniz gerek, seçili olsa bile başka bir tarayıcı seçin ilk önce,
onunla deneyin açıyor mu diye,
ondan sonra opera'yı varsayılan yapıp deneyin, olabilir bu yöntem ile
beta 3den bu yana opera kullanıyorum. tab browsingi buldukları için gönlümü fethetmişlerdi :) 10.51de artık oldukça hızlı
quote:
Orijinalden alıntı: KırıkKılıç
o zaman varsayılan tarayıcı olarak seçmeniz gerek, seçili olsa bile başka bir tarayıcı seçin ilk önce,
onunla deneyin açıyor mu diye,
ondan sonra opera'yı varsayılan yapıp deneyin, olabilir bu yöntem ile
Varsayılan şuan. Hatta ie8 ile aldım, daha sonra tekrar operayı varsayılan yaptım ama nafile. Üstelik ilk login olurken adres yada parola hatalı diyor. Önceki sürümlerde de böyleydi. Hep iki defa yazmam gerekiyor. Ayrıca çerezler de aktif. Ama aksilik işte arızayı çekiyorum kendime.
benimde öyleydi 10.10 sürümünde, 10.50 ile düzeldi
iki defa girmem gerekiyordu şifreyi ve düzgün çalışmıyordu hotmail sitesi
çerezleri filan silip denemeyi seçebilirsin, ayarlardan kişisel verileri sil diyerek
Operayı aç-kapa yaptım. Hala tık yok. Bu sefer dres yada parola hatalı demedi ilk girişte açtı. Ancak ardından tekrar msnden tıkladım yine oturum aç ekranı çıktı. Sadece yenile yapınca login olmuş oluyor. Ayarlardan internet explorer gibi görün ve tanıt denedim ama halen tık.
quote:
Orijinalden alıntı: #Tuna#
cache klasöründe bölümler klasörlere ayrılmış neye göre anlamadım ama g_000a g_000b gibi bir şeyler. tek tek video dosya arıyorum 1 saat bu klasörleri tek 1 tane de birleştirme şansım var mı yardımcı olursanız sevinirim
yok mu yardım ?
hızı, osu bir yana görünümüyle de çok can alıcı olmuş. özellikle win7 kullanıcıları ve temalarıyla mükemmel uyumlu z1 glass temasıyla beraber
Özellikle torrent sitelerinde daha akıcı çalışmaya başladı.Güzel olmuş.
arkadaşlar operada konu dışı ana sayfasındayken bir topiği yeni sekmede aç diyorum aktif sayfa topik oluyor yokmu bunun ilacı?