Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasim888

arkadaşlar operada konu dışı ana sayfasındayken bir topiği yeni sekmede aç diyorum aktif sayfa topik oluyor yokmu bunun ilacı?

yeni sekme açın altında arka planda aç var ona tıkla..
  • Birde bunu deneyiniz arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_38743059/tm.htm
  • Bir şey daha farkettim yeni sürümde.

Foruma login olurken eğer sayfa tam yüklenmiş ise script hatası veriyordu. Şimdi bu sorun düzelmiş.

Ancak bu sefer metinle belirtilen linkler dışında resim olan linklere "arka planda aç" ve "yeni sekmede aç" seçenekleri işlemiyor. Bunun düzeltilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Birde bunu deneyiniz arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_38743059/tm.htm

chrome da güzel ama çok eksiği var opera ya göre,hızlı başlat özelliği değişmiyor,içerik engelleme yok,download yöneticisi eklentisi yok baya bir eksiği var operaya göre..
  • @ttnetsever

hmmm teşekkürler dostum bu ipucu belki beni operacı yapacak yılların firefoxcusu olarak
  • 2 sorun var çözümü varsa yazarsanız sevinirim

1. opera simgesine tıklayınca yarım saniye geç açılıyor bu canımı sıkıyor çünkü chrome de çok hzılı açılış vs (sistem e8400 3800mhz 4gb extreme ram1200mhz)
    2. yer irmleri üstte olmuyormu tıklayınca direk açıyorduk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

2 sorun var çözümü varsa yazarsanız sevinirim

1. opera simgesine tıklayınca yarım saniye geç açılıyor bu canımı sıkıyor çünkü chrome de çok hzılı açılış vs (sistem e8400 3800mhz 4gb extreme ram1200mhz)

2.soru için : Araçlar-Görünüme gir.Üstten araç çubuklarına tıklayıp "kişisel çubuk" yazısına tıkla.
  • DonanımHaber videoları gözükmüyor. Acaba engelledik mi anlayamadım. İçerik engelleden gözükmüyor. Videoların adres aralığını bilen varsa söyleyebilir mi? urlfilter'da varsa aratayım, çıkartayım listeden.
  •  Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

Arkadaşlar opera 10.51 kurduğumda yukarıdaki Dosya Düzen sekmesi yan tarafta bir simge içersindeydi.
    Tekrar nesıl o hale getirebilirim. Yani panel listesinin en üstünde simge içindeydi bütün menüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

2 sorun var çözümü varsa yazarsanız sevinirim

1.sorun virüs programı ile ilgili, olabilir bendede firefox ve explorer çok geç açılıyor..
    yer imleri üstte derken istediğin şekilde kendine göre ayarlayabilirsin;

opera simgesi-görünüm-araç çubukları ve -düğmeler kısmından bu ayarları yapabilirsin...hzılı başalata 25 tane adres ekleyebilirsin,araç çubuğuna ekleyebilirsin,yukarı ekleyebilirsin nereye istersen eklersin..

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 28 Mart 2010; 13:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Arkadaşlar opera 10.51 kurduğumda yukarıdaki Dosya Düzen sekmesi yan tarafta bir simge içersindeydi.
    Tekrar nesıl o hale getirebilirim. Yani panel listesinin en üstünde simge içindeydi bütün menüler

opera simgesini soruyorsan dosya menü çubuğunu göstere bas...görünüm paneller kısmında ayarlar var ordan bir bak istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 28 Mart 2010; 13:58:02 >

• @ttnetsever teşekkürler dediğin gibi yaptım oldu bir tek kafama göre tema ayarlamak kaldı sağolasın
  • Anasayfayı nası google yapıcam ? lütfen biri sölesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOrWhite34

Anasayfayı nası google yapıcam ? lütfen biri sölesin

Araçlar->Tercihler
  • @ttnetsever

döktürmüşsün bakıyorum. herkese yardım etmişsin .

@tuna
    cac bellekte video aramana gerek yok.
    adres satırına opera:cache yaz ve ordan video uzantılarını işaretleyip "listele" de.
    istediğin videoya sağ tıklayıp "hedefi kaydet" diyerek kaydedebilirsin.

@ttnetsever.
    bu mesajı #tuna# ya pm atarsan sevinirim. büyük ihtimalle görmez.
    ben pm atamıyorum (gsm onayım yok)
  • Fx57'nin açtığı konularda resimler açılmıyor.
  • operaya ısınmaya başlamıştım...
    taaaa ki bazı videoları açamamaya başlayıncaya kadar, linki kopyalayıp emektar firefoxuma yapıştırınca videolar açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

operaya ısınmaya başlamıştım...
    taaaa ki bazı videoları açamamaya başlayıncaya kadar, linki kopyalayıp emektar firefoxuma yapıştırınca videolar açıldı

hangi derlemeyi kullanıyorsunuz ? 10.51 de ben de youtube videolarında zaman zaman sıkıntı yaşıyordum herhangi bir kaydırma sonrasında. ama 10.52 ilk derlemesi ile herhangi bir video izleme sıkıntısı yaşamadım. linki de kopyalamanıza gerek yok. bulunduğunuz sayfada mouse+sağ tık e birlikte aç derseniz bilgisayarınızdaki istediğiniz tarayıcı ile de açıyor. o kadar mütevazi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

arkdaşlar ben 10.50 yüklüydü 10.51 yükledim çok beğendm fakat bir sorum var eski operamdaki kayıtlı kısayolları şifreleri vs yenisine nasıl aktarabilirim??

cevap verecek birileri var mı acaba??
  •  Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

Face te videolara tıklayınca videoyu izleyemiyorum direk idm ile indirme linki geliyor. var mı bi çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 29 Mart 2010; 18:05:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.