Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sabah derse gitmeden önce kurmuştum şimdi deneme fırsatım oldu , oldukça başarılı bir uygulama olmuş.
  • ve firefox hoşçakal
  • Gerçekten çok başarılı.
    Yeni görünüme alışamadım ama zamanla oda olur
  • Error verdi yüklemeyedim yeni versionu extract edemedi temp klasörüne anlamadım neden
  • Eee bu Opera 3 adım önde her zaman
  • Kullanmaya karar verdim diyebilirim (Daha iniyor.)

İndirmeye başladığımda bile 1.06Mbps ile indirmeye başladı, hayırlı birşey olacağı belli
  • Deneyeyim bakalım.
  • Opera yaptı yine yapacagını...
  • Opera candır.

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

Yeni ctrl+f görünümüne bayıldım. Yeni Javascript motoru şahane. DH'den özel mesaj falan gelince sayfayı karartıyor.
    Çok çok hızlı açılıyor sayfalar. Tıklamadan geliyor nerdeyse.

Sayfata sağ tıklayıp "ögeği teftiş et" dediğinizde web tasarımcılar için çok faideli şeyler çıkıyor ortaya.

Daha neler neler.

• Evet ben de kurdum, cidden iyi. Chrome'yi kaldırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Gerçekten çok başarılı.

Sizde alışamadıysanız benim gibi sol üst köşedeki simgeden "menü çubuğunu göster"e tıklayın, hemen hemen eskisi gibi oluyor

@badblood1903; Sanırım direk çalıştır dediniz. Onun yerine yükleme dosyasını kaydetmeyi deneyin. O da olmadı eski opera yüklüyse güncellemeleri denetleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 24 Mart 2010; 17:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Gerçekten çok başarılı.

Sizde alışamadıysanız benim gibi sol üst köşedeki simgeden "menü çubuğunu göster"e tıklayın, hemen hemen eskisi gibi oluyor

Öyle yaptım hocam.
    Bu sürümle çok can yakacak Opera

• Gerçekten hızlı ve estetik tema olarak şunu öneririm;http://my.cn.opera.com/community/customize/skins/info/?id=9551

aero olması şart ama.

buda benden bir ss;
    Büyük resim için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alésta -- 24 Mart 2010; 17:50:25 >

• Tema için teşekkürler.
  • benim bu tarayıcılardan yana şansım yok demekki. geçen gün yükseltme yaptım, hızda artış olmadığı gibi, yavaşlama var gibi. firefox'da böyle yapmıştı bende silip tekrar 3.02 sürümünü yüklemiştim . hala onu kullanıyorum gene hepsinden hızlı . ama bende devamlı çift tarayıcı açık olduğu için opera'da devamlı açık
  • 10.10 kullanıyordum hemep update yaptım
    Opera kalitesi

Kurduktan sonra ilk işim; menü çubuğunu görünür hale getirmek oldu Garip geldi onsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WockeeZ

Opera'da doğru düzgün reklam engelleyici varsa geçerim. Yoksa da Firefox 4ever...

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Gerçekten çok başarılı.

@badblood1903; Sanırım direk çalıştır dediniz. Onun yerine yükleme dosyasını kaydetmeyi deneyin. O da olmadı eski opera yüklüyse güncellemeleri denetleyin.

tamam operanın içinden güncelledim ayrı kurmadım oldu harbiden uçuyor

• Chrome'dan Operaya geçtim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brecoglu

Gerçekten hızlı ve estetik tema olarak şunu öneririm;http://my.cn.opera.com/community/customize/skins/info/?id=9551

aero olması şart ama.

buda benden bir ss;
    Büyük resim için tıklayın

Masaüstü arkaplanını buraya koyabilirmisin?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.