Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan kullanmaya başladım gerçekten baya hızlı.Operacıyım bundan sonra
  • operada şöle bi problemim var.
    sekmeler açık, yeni bir pencere açmak istiyorum, simge tıklıyorum sekme olarak açılıyor, pencere açmıyor. bi ara ayarlardan rasgele kurcalayarak ayarını yapmıştım ama, şimdi beceremedim.

bide mesela 2 pencere açık. bir penceredeki sekmeyi tutup sürükleyerek diğer pencereye nasıl atabilirim (chrome daki gibi)
  • Ah ah, şu FF eklentilerini Opera'ya entegre edebilecek bir sistem çıksa, iki dakika daha FF kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: brecoglu

tabi burdan
    http://i39.tinypic.com/2li9zed.jpg

Teşekkürler.
  • chromea cok benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: themarauder

Ah ah, şu FF eklentilerini Opera'ya entegre edebilecek bir sistem çıksa, iki dakika daha FF kullanmam

Bencede..
    Ben Operayı hızından ve sadeliğinden dolayı kullanıyorum fakat eklentileri FireFox kadar geniş olabilirse daha çok kitleye ulaşabilir.
  • biri safari hızlı demiş ya opera kullanmamış yada hiç ie ile gezmemiş ya kardeşim safari kadar yavaş tarayıcımı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Opera candır.

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

Yeni ctrl+f görünümüne bayıldım. Yeni Javascript motoru şahane. DH'den özel mesaj falan gelince sayfayı karartıyor.
    Çok çok hızlı açılıyor sayfalar. Tıklamadan geliyor nerdeyse.

Sayfata sağ tıklayıp "ögeği teftiş et" dediğinizde web tasarımcılar için çok faideli şeyler çıkıyor ortaya.

Daha neler neler.

ie firefox hele safari PATLICANDIR

• biri seffaflık mı dedi

• firefox onca geçirdiğimiz yavaş ve takılmalı günden sonra ayrılmak zor olucak ama görüşürüz belki bi 8gb ramli bilgisayarda
  • Yahu bu Opera da benim şansım yok arkadaş ya!
    Benim pc ile Opera arasında bir husumet mi var anlamadım gitti.
    O bahsedilen hız ı bir türlü göremiyorum ve her yeni sürüm Opera haberinde bir heves indiriyorum ama sonuç hep aynı.
    Şimdi 10.51 i de kurdum ama yine o hayret edilecek hızı göremedim ve anasayfa açılınca Google yazısı düşük çözünürlükte ve pütürlü görünüyor.
    Anlamadım gitti...
  • bende şimdi firefox'u bırakıp geçtim reklamları engelleme ve diğer işe yarayacak eklentileri verirseniz sevinirim.
  • Of , JS motorlarını cozurtmuşlar harbiden

Hele Ctrl+F bölümüne bittim , anında aramak istediğinizi bulabiliyorsunuz .
    " Öğeyi Teftiş Et " bölümüde çok işimize yarıyacak gibi
    Aero Şeffalık'ı Win7. olmadığından deneyemedim ama güzel gibi duruyor
    Chrome kadar hızlı olmuş , özellikle sekmeler arası geçişte

• Opera her zaman 1 numaraydı, yine öyle kalacak demek ki.

Edit: Opera'da OTOMATİK TAMAMLAMA özelliği var mı? Çok aradım ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 24 Mart 2010; 18:37:50 >
  • Reklam engelleme için eklentiye gerek yok. Sayfaya sağ tıklayın. Ordan "İçerik engelle" ye tıklayın ve görünmesini istemediğiniz reklamları seçip tamam yapın.
  • freefox tan güzelmi sizce arkadaşlar baya bir met etmişsiniz merak ettim doğrusu ? birde sistemi çok yoruyormu işlemciyi rami falan ?
  • zaten ne zamandır kullanıyordum gercekten bekledigimiz gibi bir suurm geldi diyebilirim
  • Bende biraz önce güncelledim , ne yalan söylüyüm MÜKEMMEL olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

biri seffaflık mı dedi

vayy nasıl yaptın, süper olmuş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.