Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TripsinojeN

quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

hızlı erişim menüsüne ulaşmanın kısa yolu var mı? fare hareketiyle sağ tık aşağı yapınca yeni sekmede açılıyor ama ben aynı tab içerisinde açılmasını istiyorum. nasıl yapabilirim?

Eğer gitmek istediğiniz sitenin hızlı erişimdeki sırası aklınızdaysa, diyelim üçüncü sıradaki siteye gitmek istiyorsunuz, ctrl+3 yapabilirsiniz, aynı tab içerisinde.

fare kısayollarına böyle bir ayar atayabiliyormuyuz. yani hızlı erişimi bulunduğun tabda açma ayarı var mı. beceremedim bi türlü.
  • @-BUR@K-

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TripsinojeN

quote:

hızlı erişim menüsüne ulaşmanın kısa yolu var mı? fare hareketiyle sağ tık aşağı yapınca yeni sekmede açılıyor ama ben aynı tab içerisinde açılmasını istiyorum. nasıl yapabilirim?

Eğer gitmek istediğiniz sitenin hızlı erişimdeki sırası aklınızdaysa, diyelim üçüncü sıradaki siteye gitmek istiyorsunuz, ctrl+3 yapabilirsiniz, aynı tab içerisinde.

fare kısayollarına böyle bir ayar atayabiliyormuyuz. yani hızlı erişimi bulunduğun tabda açma ayarı var mı. beceremedim bi türlü.

en sonunda başardım belki yapmak isteyen olur anlatayım.
    ayarlar>tercihler>kısayollar>fare hareketleri>düzenle>application>"atamak istediğiniz fare hareketi">etki kısmına "Show speed dial" yazarak aynı tab
    içerisinde fare hareketiyle hızlı erişime geçebilirsiniz.

• Başka bir parola programı kullanmak istiyorum var mıdır operada çalışıpda tavsiye edebileceğiniz bir parola yöneticisi?
  • Comic Sans vb. gibi yazı tiplerini kopyaladığımda otomatik olarak Arial'e çeviriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. FF'de böyle bir sorun yoktu.. Birde forumda kalın yazmak için kodu yazdığımda sadece kod olarak görünüyor mesajı gönderine kalınlaştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaizmir

Başka bir parola programı kullanmak istiyorum var mıdır operada çalışıpda tavsiye edebileceğiniz bir parola yöneticisi?

o kadar operacı var yok mu bir bilen.
  • quote:

quote:

Başka bir parola programı kullanmak istiyorum var mıdır operada çalışıpda tavsiye edebileceğiniz bir parola yöneticisi?

o kadar operacı var yok mu bir bilen.

http://my.opera.com/turkish/forums/topic.dml?id=297364
  • Geçin firefox a kurtulun hepiniz dert yazmışsınız :)
  • Videolarda sorun yaşanıyor. ÖZellikle Hürriyetin videolarını izleyemiyorum. buna nasıl bir çözün bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

İndirmek içinhttp://www.opera.com/browser/

Yıllardır opera kullanıyorum. Özellikle bu forum için oldukça hızlıydı. Yeni versiyonu yüklediğimde sanki 8mb bağlatmış gibi oldum

En azından denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca İE'de sorunsuz çalışıp operada sorun çıkaran siteler olursa "site tercihlerinden, ağ kısmından İE olarak göster veya tanıt" diyerek bu sorunu aşabilirsiniz.

*Fanatikler hariç herkesi denemeye ve yorum yapmaya davet ediyorum.

DH'deki reklamları kökten engellemek için alternatif yöntem; [@coffee1536 ]
    quote:

-Sağ tık > İçerik engelle dedikten sonra yukarıda açılan kısımdan "ayrıntılar" seçtikten sonra "ekle" butonuna tıklıyoruz. O bölüme;

http://ad.donanimhaber.com/*

yazıyoruz. Başında www yok ve sonundaki yıldız işaretini unutmadan.

Bütün pencereleri onaylayarak kapatıyoruz ve sayfayı yeniliyoruz. Sonuç: inanılmaz...

@ttnetsever; arkadaşımızın katkılarıyla Opera içi hızlı başlangıç ve temel ayarlar ile ilgili vidyolar;

quote:

Orijinalden alıntı: @ttnetsever

http://www.Youtube.com/watch?v=-LPriZluHo4

veya

http://www.dailymotion.com/video/xcprn0_opera-tanytym_tech

Başka bir detaylı tanıtım ve kullanım vidyosu daha;http://vimeo.com/9956882

Tşk ler link ve bilgiler için
    Peki ben bunu kullanırken chrome yi falan sileyimmi arkadaşlar ?

• herkese iyi günler arakdaşlar
    benimde opera hakkında bazı sorularım oluacaktı.
    bende yaklaşık bir senedir opera kullanıcısıyım ve gayette memnunum bu güne kadar ufak tefek sorunlar dışında bi sorunlarada karşılaşmadım
    fakat en son güncellemesini yaptıktan sonra ( yani 10.51 sürümü mevcut şu anda ) opera kısayoluna ilk tıkladığımda pencere açılıyor .. ikinci tıklamam da açılan pencerenin içinde yeni sekme açıyor.ben yeni sekme yerine yeni pencere açmasını istiyorum.bunun için tercihlerden sekme seçeneklerinde " Sekme yerine pencereler aç " kısmını da işaretledim fakat yinede sekmeler şeklinde açıyor.. bu bi sorun mu? yoksa başka bi şekilde mi düzeltmem gerekiyor?
    şimdiden teşekkürler
  • @freedom67,

yaptığınız şekilde "Sekme yerine pencereler aç" dediğiniz zaman aslında oluyor ama win7 kullanıyorsunuz sanırım. benzer şeyleri tek yerde topladığı için sanki yeni sekme gibi geliyor size. görev çubuğu özelliklerinden "hiçbir zaman birleştirme" dediğiniz zaman zaten farkına varacaksınız
  • öncelikle cevabın için teşekkürler gios
    ben operanın son sürümünü ilk kullanmaya başladığımda Vista kullanıyordum aynı sorun vardı
    şimdi isi bilgisayarımı XP ye çevirdim yinede aynı sorun devam ediyo :S
    benim yüklediğim operada mı bişi var acaba diye merak ediyorum ama olması imkansız çünkü operanın kendi güncelleştirmesiyle son sürüme yükselttim
  • operada 10.51 de garip bir sorun oluştu foruma mesaj atamıyorum cevapla kısmı ve üyelerin mesajlarındaki alıntı yapabileceğim kısım çıkmıyor şimdi arkadaşımın operadan atıyorum burda çalışıyor java yükledim flash yükledim operayı sildim yeniden kurdum ama bir türlü halsedemedim böyle bi sorun olan oldumu şu ana kadar nerde ilginçlik var beni bulur yardım olursanız minnetarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipali

operada 10.51 de garip bir sorun oluştu foruma mesaj atamıyorum cevapla kısmı ve üyelerin mesajlarındaki alıntı yapabileceğim kısım çıkmıyor şimdi arkadaşımın operadan atıyorum burda çalışıyor java yükledim flash yükledim operayı sildim yeniden kurdum ama bir türlü halsedemedim böyle bi sorun olan oldumu şu ana kadar nerde ilginçlik var beni bulur yardım olursanız minnetarım

Cevapla, alıntı kısımlarını engellemişsiniz. Wayfada boş bir yere sağ tıklayıp "içerik engelle" derseniz butonların engellendiğini göreceksiniz. Üstüne bir kere daha tıklarsanız engel kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

quote:

Orijinalden alıntı: necipali

operada 10.51 de garip bir sorun oluştu foruma mesaj atamıyorum cevapla kısmı ve üyelerin mesajlarındaki alıntı yapabileceğim kısım çıkmıyor şimdi arkadaşımın operadan atıyorum burda çalışıyor java yükledim flash yükledim operayı sildim yeniden kurdum ama bir türlü halsedemedim böyle bi sorun olan oldumu şu ana kadar nerde ilginçlik var beni bulur yardım olursanız minnetarım

Cevapla, alıntı kısımlarını engellemişsiniz. Wayfada boş bir yere sağ tıklayıp "içerik engelle" derseniz butonların engellendiğini göreceksiniz. Üstüne bir kere daha tıklarsanız engel kalkar.

vallahi çok sağol ya hiç aklıma gelmemişti nasıl engellemeyi becerdiysem artık:):)

• arkadaşlar sorunumu tekrarlıyorum :)
    daha öncede dediğim gibi opera da "sekmeler yerine pencereler aç " kısmını işaretlediğim halde operanın simgesine her tıkladığımda sekme şeklinde açıyor :(
    gios arkadaşımızın dediği gibi Win7 kullanıcısı da değilim XP kullanıyorum.acaba yardımcı olabilecek birileri var mı?
  • bir haftadır opera 10,51 ile sorun yaşıyorum.
    10,00 varken çok güzeldi güncelleme yaptım. sorunlar başladı.
    aç dediğimde ekranda epeyce bir açılmasını bekliyorum daha sonra kararıyor ve yanıt vermiyor diye yazıyor daha sonra açılıyor ama bu arada da en azından 7-8 dakika geçiyor. bence bir hata var gibi görünüyor ve sık sık göçüyor açılmıyor bilgisayarın kilitlenmesine neden oluyor.

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!
  • Arkadaşlar, yan tarafta çıkan "google genel hizmet reklamları" nı nasıl engelleyebiliriz? "İçerik engelle" den olmuyor maalesef.
  • @muzo
    your uninstaller veya revo uninstaller ile temiz kurulum yap.
    bu programlarla komple kaldır. (ama yedekle önce)
    sonra yeni kurulum yap temiz şekilde.

@bjkkkk

hangi reklamlar?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.