Şimdi Ara

Opera 11.01 çıktı(30.01.2011) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadşlar Opera 11 de sürekli hata alıyorum.Bi sekme kapatmaya kalktığımda hata veriyor rapor gönderme sayfası geliyor.Ve bu 10 sekmede bir oluyor.
    Çözümü bilen varmı?
  • Son sürümde sürekli donmalar ve kapanmalar yaşıyorum. Sorun sadece bende mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

quote:

Orijinalden alıntı: Scehellex

O özellik yoksa at çöpe gitsin. Tüm opera şirketi boşuna kurmuş acıyorum... Sildim programı. yazık(!)

Böyle gereksiz bir özellik için güzelim programı çöp ettin ya ne diyeyim sen programı denemek için değil eleştirmek için kullanmak istemişsin belli. Adamlar koskoca Ana sayfa butonu yapmış ki yeni sekme açınca basıp google'ı açasın, yetmedi adres çubuğuna kısayol harfleri atamışlar g boşluk arayacağın kelimeyi yazıp enter'layarak siteye girip uğraşmadan googlede aramanı yapasın, o da yetmedi yeni sekme açınca hızlı erişim siteleri gözünün önüne getirmiş ki Google'ı istediğin bir yerine ekleyip tek tıkla açasın ama yok otomatik açmadıktan sonra çöp.

arkadaş orda ironi yapmış zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

quote:

quote:

O özellik yoksa at çöpe gitsin. Tüm opera şirketi boşuna kurmuş acıyorum... Sildim programı. yazık(!)

Böyle gereksiz bir özellik için güzelim programı çöp ettin ya ne diyeyim sen programı denemek için değil eleştirmek için kullanmak istemişsin belli. Adamlar koskoca Ana sayfa butonu yapmış ki yeni sekme açınca basıp google'ı açasın, yetmedi adres çubuğuna kısayol harfleri atamışlar g boşluk arayacağın kelimeyi yazıp enter'layarak siteye girip uğraşmadan googlede aramanı yapasın, o da yetmedi yeni sekme açınca hızlı erişim siteleri gözünün önüne getirmiş ki Google'ı istediğin bir yerine ekleyip tek tıkla açasın ama yok otomatik açmadıktan sonra çöp.

Crosshair öğrendiğin kelimeleri cümle içersinde kullanabilmen çok güzel :)
    tamam kurdum simdi programı tekrar ve ugrastım baya bi cok garip bir sekilde yapılıyormuş ama oldu... Yani Opera da sınırsız şekilde kullanıcıya özel kısayollryapılıyor herkeze teşekkürler. Operayı beğeniyorum. öylesine kurmadım. Daha once gene yukledim o ozelliği yapamadıgımdan silmiştir. Slmlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kurdum simdi programı tekrar ve ugrastım baya bi cok garip bir sekilde yapılıyormuş ama oldu... Yani Opera da sınırsız şekilde kullanıcıya özel kısayollryapılıyor herkeze teşekkürler. Operayı beğeniyorum. öylesine kurmadım. Daha once gene yukledim o ozelliği yapamadıgımdan silmiştir. Slmlar.

ben sizin yanlış anlaşılmanızı engelledim de, küstahlığınız buna değecek biri olmadığınızı gösteriyor. iyi niyeti herkes haketmiyor tabi. (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben sizin yanlış anlaşılmanızı engelledim de, küstahlığınız buna değecek biri olmadığınızı gösteriyor. iyi niyeti herkes haketmiyor tabi. (:

teşekkür ederim

• @Crosshair
    Arkadaş özür dilerim. Beni rencide etmek amaçlı yazdığını düşündüm.
  • ya arkadaslar cevapla ve hızlı cevap seceneklerı operada kayboldu hıc cevap yazamıyorum suan ıeyle yorum yazabılıyorum :S
  • Arkadaşlar opera kendini 11. sürüme yükseltmiş. Yalnız memnun değilim şunun için sitelerde gezerken bir süre sonra tıklama yapmıyor adeta donuyor anlayamadım neden ? Xp sp3 kullanıyorum.
  • @Scehellex

hayır, durup dururken insanları rencide etmek gibi bir huyum yok :)

@ 9600_G_T

reklam engellemeden kaynaklanıyor olabilir, butonların görüntüsünü buraya koyarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.
  • Yeni sürüm gerçekten hız bakımından oldukça iyi, eklenen Dragon Fly özelliğide oldukça süper ve kullanışlı bir özellik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Arkadaşlar opera kendini 11. sürüme yükseltmiş. Yalnız memnun değilim şunun için sitelerde gezerken bir süre sonra tıklama yapmıyor adeta donuyor anlayamadım neden ? Xp sp3 kullanıyorum.

Donma olayı bende de oluyor bazen sekmeleri kapatamıyorum bile belli bir süreliğine fakat 5-6 saniye sonra geriden yapıyor verdiğim komutları. Umarım düzeltirler bu hatayı.
  • aynı donma sorunlarıbende de vardı 3 kere sildim yükledim baştan belki işletim sistemindedndir diye ama alakası yok şimdi firefox kurdum birkaç ayarla opera gibi oldu gayet memnunum
  • bende donma olayından fazlasıyla şikayetçiyim sekmeler arası geçişler fena halde kasıyor.
  • Operayı alternatif tarayıcı olarak kullansamda eski sürüme döndüm çok daha stabil. 10. sürümü yayınlandığında da böyle olmuştu çok sorunluydu sonra updatelerle adam ettiler yine oyle olur updatelerle toparlarlar ama Opera'nın aceleciliğine anlam vermiyorum aslında daha beta aşamasında olması gereken bir sürümü final sürüm diye yayınlıyorlar 1ay geç çıkar ama adam gibi çıkar şunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 25 Aralık 2010; 15:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntobewild

quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Arkadaşlar opera kendini 11. sürüme yükseltmiş. Yalnız memnun değilim şunun için sitelerde gezerken bir süre sonra tıklama yapmıyor adeta donuyor anlayamadım neden ? Xp sp3 kullanıyorum.

Donma olayı bende de oluyor bazen sekmeleri kapatamıyorum bile belli bir süreliğine fakat 5-6 saniye sonra geriden yapıyor verdiğim komutları. Umarım düzeltirler bu hatayı.

aynı sorun bende de mevcut. geçtiğime pişman oldum. firefox yükledim onu kullanıyorum şu an...

• opera11 de bana göre ufak tefek sıkıntılar var.
    dolayısıyla tam randımanlı hale gelene kadar da biz kullanıcıları ufak tefek sıkıntılar bekliyor olacak.

10.63 kararlı sürümde devam etmek en akıllıca çözüm.
    yalnız hız ve kullanışlılık bakımından 11 çok güzel olmuş be..
    eklentileri kurunca yeniden başlatman gerekmiyor, direk kullanılıyor

bu arada NoAds eklentisini kurup da çalıştıramayan olursa buraya yazsın, gerekli ayarı nasıl yapacağınızı anlatırım.
  • ben Noads'i kurdum fakat bi ayar filan yapmadım.Ne yapmamız gerekiyor dostum?
  • adres satırına opera:config yazın
    Persistent Storage e tıklayın ve en altındaki User JS Storage Quota kısmına 500 den büyük bir sayı girin.
    kaydedin ve operayı yeniden başlatın.
    noads eklentisi çalışacaktır.

eğer bir siteye girdiğinizde bazı bozukluklar farketti iseniz, (mesela video gösterilen alan yok) hemen noads betiğindeki "preferences" e tıklayın ve "Harici betikler engellendi" yazan kısımdaki otomatik engellenen içeriği seçip "add selected to white list" butonuna basın.
    arka sayfaya gidecek ve orayı kaydedin.
  • beyler 5 yıldır kullandıgım firefox u opera 11 le kaldırmak üzereyim ama bikac sorunum var.
    öncelikle opera 11 cok şık olmus gayette hızlı,donma takılma vs yasamadım henüz.

reklam engelleme eklentisi olan malum eklentiyi operada bi turlu yapamadım.eklentisini yukledim kullanamadım.operanın icindeki icerik engellemeyle idare ediyorum ama firefoxdaki engellenmiş icerigin kaydedildigi text dosyasını operanın hangi klasorune kopyalayacagımı bulamadım.belgelerim-app data-roaming-opera klasorunde url filter.txt diye bi yer buldum ama süzgec kurallarını oraya kopyaladıgımda süzgecler devreye girmiyor.bunun bi yolu varmıdır?yada güncel filtrelenmiş txt dosyanızı paylasıp nereye kaydetcegimi söylermisiniz??

firefoxun tüm betalarını ve final sürümlerini denedim hepsinde kasma var,zaten netbook kullanıyorum 2-3 sekme acınca fan deliye dönuyor kasılmalar baslıyor.biz ff den sistemi daha az kasan bi ff beklerken adamlar simdi donanım hızlandırma adı altında işlemciden yedigi yetmiyor birde ekran kartından beslenen bi ff yapma pesindeler...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.