Şimdi Ara

Opera almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wii Konsol, wii fit ve wii sportstan elde ettiğim toplam yıldız 1850.

Bununla alabildiğim puan ise maalesef 400. Ama opera için 500 puan gerekiyor.

Sizce opera almalı mı?

40'' TV'de 480p çözünürlükte yazılar okunur mu? Verimli olur mu? Kullananlar tecrübelerini paylaşsın lütfen.

Cevap evetse, nasıl alınır veya nasıl bedava alınır?

Chip mip kabul etmiyorum cevaplarda ona göre:) Verdik parasını ilk defa orjinal ürün kullanalım bari...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner7 -- 15 Temmuz 2009; 9:21:08 >

• bir kaç orjinal nintendo oyunuyla 2000puan yapar operayı bedavaya getirirsin...
    FAKAT :)
    evde zaten laptop vs olunca nintendoda browser'a gerek var mı? sorusu geliyor akla... benim laptopum bozulduğunda almıştım operayı... hatta foruma ordan mesaj atıyordum... gayet başarılı bir browser... yazılar filan da okunaklıydı... tab olayının yokluğu ve çözünürlük biraz gıcık olsa da acil durumlarda hayat kurtarır :)
  • Puanla falan uğraşacağına 10$/ € artık neyse kredi kartıyla shop hesabına yükleyip 5'ine alabilirsin opera channel'ı... Başta youtube vesaire kullanması keyifli gelse de sonradan çok da cazip gelmiyor... ama verdiğin 5$/€'yu hakediyor wiimote ile beraber kolaylığı yüzünden.... en büyük eksisi, genel olarak ta nintendo'nun eksisi türkçe karakter desteklemeyişi... elinde unicode Korece Çincesini(iki değişik şekilde) desteklerken Türkçe'yi sallamışlar... 3.3 menüden itibaren usb klavye de destekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiiCrazy -- 15 Temmuz 2009; 23:38:10 >
  • Bence boşa masraf. Desktop veya laptop pc varsa evde bence hiç gerek yok.
  • Türkçe karakter sorunu var. O yüzden almaya değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adblock kullanmayan var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.