Şimdi Ara

Opera Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • firefox'u denicektim opera bazı sitelere giremiyorum diye. fakat kullandığımda bariz bi hız farkı yaşadım.bazı eklentileri buna rağmen çok iyi. özellikle şu bug-menot ve abp . bu iki eklentinin opera için olanıda yok mudur? reklam falan istemiyorum. ve üye olmadan link görebilmek istiyorum.

• ilk olarak opera içinde standart reklam engelleyici var zaten.
    sayfada boş bir yere sağ tıklayın "içerik engelle" deyin.
    engellemek istediğiniz reklamların üzerine bir kez tıklayın, sonra yukarıdaki TAMAM butonuna basın.

bug-menot için şöyle yapabilrsin.
    http://www.bug_menot.com/ sayfasına gir, yukardaki site yazacağın yerdeki boşluk alana sağ tıkla ve "arama oluştur" de.
    bir kısayol ver (mesela ben bm yazdım. tamam de çık.

farzedelim frm_tr.com sitesinde bir link var ve gizli içerik....
    sekmede adres satırına "bm frm_tr.com" yazarsan direk bug_menot sitesinde frm_tr için kullanıcı adı arayacaktır.
    bu bm dediğimi istediğin her sitedeki arama kısmı için yapabilirsin.
    mesela torrent_z.com da da tz diye ekledim ben, tz prince of persia yazınca torrent_z sitesinde prince of persia arıyor.
    (kısayol + bir boşluk bırakıp arayacağın şeyi yazıyorsun.)
    tüm sitelerde bu mümkün.

düzenleme.
    bu ne yaa bir sürü site ismi yasaklı..site ismini yasaklamanın bir mantığı yok, tamamen mantıksız bir harekettir.
    filmlerdeki sigarayı blur yapan tv kanalları gibi olmuş. biz salaktık anlamıyorduk sigara içtiklerini.
    aynen dh yöneticileri de bizi bu statüye koymuş sanırım.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerek Yok -- 27 Ağustos 2010; 17:59:01 >

• doğru yolu bulmuşsun

@Gerek Yok

ben bunu bilmiyordum operanın bi marifetini daha öğrendik.firefoxta ekletiyle yapılan bi şey operanın zaten kendisinde varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

doğru yolu bulmuşsun

@Gerek Yok

ben bunu bilmiyordum operanın bi marifetini daha öğrendik.firefoxta ekletiyle yapılan bi şey operanın zaten kendisinde varmış.

hah işte olayın özü o...
    ben kimseye bunu anlatamadım.
    opera dolu dolu bir tarayıcıdır. firefox ise ie7 gibi boş bişey. ancak elin adamları firefoxu adam ediyor.
    operada işine yarayan en can alıcı özellikler standart sunulşmuştur.
    haa tabii ki "yaa şu da olsa iyi olurdu" dediğin şeyler çıkacaktır. onlar için de widgetler var.
    binlerce widget içinden istediğini kur.
    (kur dediğim de kopyala yapıştırdan ibaret )

acaba operanın unite servislerini kullanıyor musunuz?
    şöyle operacılar olarak birbirimizden film, müzik, dosya, resim paylaşımı falan yapabiliriz yani.
    şu an bu özellik hiçbir tarayıcıda yok.

• güzel söyldin de çok uğraş veriyor bu. basit bi yolu yok mu ya. torrent sitelerinde işe yarar bu harbiden
  • @tarık

zaten bu ayarlamayı bir kez yapıyorsun. bir daha uğraşmıyorsun.
    sadece torrent değil tüm arama sitelerinde işe yarıyor.

ayrıca bana pm atmışsın, gsm onayım yok, pm atamıyorum.
    sayfada boş bir yere sağ tıkla ve "site tercihlerini düzenle" de.
    son sekmeye git (AĞ)
    altta "tarayıcı tanımlaması" yazan yeri firefox olarak tanıt şeklinde değiştir.
    tamam de.
    eğer sorun yaşarsan ordaki diğer seçenekleri deneyebilirsin.
  • şöyle bi problemim daha var. youtube harici hiç bi siteden video izleyemiyorum face daily-motion fln. idm var pc ' de . videoyu yklemek yerne. idm indrsn mi die soruyo .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.