Şimdi Ara

Opera Tarayıcı ''EŞİTLEME'' içe aktarma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır opera kullanıyorum.
    Yer imleri,hızlı erişim,açık sekmeler,ayarlar vb şeyleri format sonrası veya operayı silip tekrar kurdugumda direk operanın içine aktarıp hazır şekilde son kullandıgım haliyle kullanmaya baslıyordum.
    Bunu c sürücüsü içinde kullanıcılar-appdata-romaning-opera-opera stable klasörünün içerigini tümden yedekleyip format sonrası operayı kurdugumda aynı dosya yoluna girip o noktaya bu içerigi ekleyerek halletmekteydim.

Windows 10 a gectikten sonra operada opera link hizmeti oldugunu görendim.Bu hizmet yerini eşitleme hizmetine bıraktı.
    ORada hgesap acıp yer imleri,ayarlar,geçmiş,hızlı erişim,açık sekmeleri sistem serverı üzerine kopyalayıp yedekleyebiliyormusuz.

Neyse bunu yaptım yedekledim.
    Opera hata vermeye basladı sildim yeniden kurdum ve eşitleme hizmetine girdim.
    ORda yer imleri ve digerleri duruyordu onları operaya içe aktarma şeklinde aktaramadım cünkü öyle bir secenek bulamadım.
    Yedekleri başka yere aktarmak icin baska cihazlarda oturum acın uyarsıı yazıyor.
    Bu işi çözemedim bir türlü.

İstedigim şu tam olarak ; operayı yeniden kurdugumda sag üst köşedeki adam sembolünü tıklayıp eşitleme merkezine üye girişi yaptıktan sonra yer imleri,hızlı erişim,iayarlar,acık sekmeleri içe aktar veya benzeri bir tıklamayla direk operaya içe aktarabilmek.

El yordamıyla tek tek bakıpta eklemek cok manasız yedeklemede.

Bu hizmet yokmu yoksa benmi beceremedim size sormak istiyorum.
    Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• ben rahatça yer imleri,parolaları ve tarayıcı ayarlarımı aktarıyorum? giriş yapınca hemen aktarılmıyor. ben şifre koydum şifreyi girdiğim zaman hemen aktarılıyor
    eşitleme ayarlarında "Eşitlenen parolaları kendi eşitleme şifre cümlenizle şifreleyin" seçeneği ile şifre oluştur öyle dene.
     Opera Tarayıcı ''EŞİTLEME'' içe aktarma sorunu.[simage][/simage]
  • Mmmm mantıklı.
    Dedigin bölümden hatırlatma cümlesi ayarladım.
    Deneyim,sanırım olucak.
    Conusu yazarım.
    Teşekkür ederim şimdiden.
  • rica ederim şifreyi girince olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Opera hızlı erişim sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.