Oeprayı ilk açınca yeni sekme dediğimde 10-15 saniye donuyor sonra normal kullanabiliyorum ama sekme açarken donuyor tamamen silip yükledim durum aynı nasıl çözebilrim ki
hiçbir fikir yürütemedim. yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
evet denedim yine olmuyor
Ya sadece ilk tarayıcıyı açınca ilk sekme açarken oluyor. Sistem yetmiyor desem c2d 2.5 işlemci 2048 ram var ki eski 128 ramli bilgisyarımda yoktu bo sorun
Anlayamadım neden böyle oluyor bir fikir yürütemiyorum hiçbir yerde de sorunun çözümünü bulamıyorum
operayı tamamen kaldırdım hatta revouninstaller ile reg kayıtlarını bile sildim sonra sıfırdan yükledim
işin ilginci 9.50 de de aynı sorun vardı sonra silerek 9.51 kurdum yine sorun var
anlayamadım ki
sıfırdan kurdum yani
bende sadece benim makinada donuyor sandım halbuki bir çok kişide opera donması oluyor hatta benim makina komple kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: omarr35
Oeprayı ilk açınca yeni sekme dediğimde 10-15 saniye donuyor sonra normal kullanabiliyorum ama sekme açarken donuyor tamamen silip yükledim durum aynı nasıl çözebilrim ki
hiçbir fikir yürütemedim. yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
Şunu bir dene.masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere basın, ayarlar sekmesine gelin, gelişmiş butonuna basın, sorun gider sekmesine gelin, donanım ivmesini 1 kademe düşürün, tamam a basarak değişiklikleri onaylayın.
o dediğinizi vistada nasıl yapabiliriz acaba
bulamadım da. xp olsa tamamdı ama vistada aynı yerde yok
quote:
bende sadece benim makinada donuyor sandım halbuki bir çok kişide opera donması oluyor hatta benim makina komple kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum
sanırım sorun operadan kaynaklı yeni makinaları sevmiyor
benim makina eski PIII hem onda hemde diğer iki makinada donuyor biri orta diğeri yeni