Şimdi Ara

opera yeni sekme açarken donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oeprayı ilk açınca yeni sekme dediğimde 10-15 saniye donuyor sonra normal kullanabiliyorum ama sekme açarken donuyor tamamen silip yükledim durum aynı nasıl çözebilrim ki

hiçbir fikir yürütemedim. yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler

• evet denedim yine olmuyor

Ya sadece ilk tarayıcıyı açınca ilk sekme açarken oluyor. Sistem yetmiyor desem c2d 2.5 işlemci 2048 ram var ki eski 128 ramli bilgisyarımda yoktu bo sorun

Anlayamadım neden böyle oluyor bir fikir yürütemiyorum hiçbir yerde de sorunun çözümünü bulamıyorum
  • operayı tamamen kaldırdım hatta revouninstaller ile reg kayıtlarını bile sildim sonra sıfırdan yükledim

işin ilginci 9.50 de de aynı sorun vardı sonra silerek 9.51 kurdum yine sorun var

anlayamadım ki

sıfırdan kurdum yani
  • bende sadece benim makinada donuyor sandım halbuki bir çok kişide opera donması oluyor hatta benim makina komple kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

Oeprayı ilk açınca yeni sekme dediğimde 10-15 saniye donuyor sonra normal kullanabiliyorum ama sekme açarken donuyor tamamen silip yükledim durum aynı nasıl çözebilrim ki

hiçbir fikir yürütemedim. yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler

Şunu bir dene.masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere basın, ayarlar sekmesine gelin, gelişmiş butonuna basın, sorun gider sekmesine gelin, donanım ivmesini 1 kademe düşürün, tamam a basarak değişiklikleri onaylayın.
  • o dediğinizi vistada nasıl yapabiliriz acaba

bulamadım da. xp olsa tamamdı ama vistada aynı yerde yok

quote:

bende sadece benim makinada donuyor sandım halbuki bir çok kişide opera donması oluyor hatta benim makina komple kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum

sanırım sorun operadan kaynaklı yeni makinaları sevmiyor
  • benim makina eski PIII hem onda hemde diğer iki makinada donuyor biri orta diğeri yeni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demek ki opera sorunlu

firefox da çöküyor

ie de sevmiyorum

yahu ne kullansak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

demek ki opera sorunlu

firefox da çöküyor

ie de sevmiyorum

yahu ne kullansak ya

safari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.