Şimdi Ara

operating not found

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd atlon 64 ql işlemcim var fakat açılışta operating not found hatası alıyorum cd dışında çözüm varmı ? vista güvenli moddada başlamıyor

• var ama sizi daha çok yorar ve üzer...ya vista dvdsi ile format atmadan ONARMA yapacaksınız ya da (eğer sorun sadece boot dosyasında ise) boot sektörünü ve dosyasını düzenleyici cd üzerinden çalışabilen yazılımlar var onlarla düzeltmeye çalışacaksınız..

Tabi bunun yanında bilgisayar harddiski görüyor mu o da önemli.Biosa girip hdd görünüyor mu ona bakın..Kabloları çıkartıp tekrar takın (sata ya da ide kablosu disk ne tür ise)
    pc diski de görmüyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

var ama sizi daha çok yorar ve üzer...ya vista dvdsi ile format atmadan ONARMA yapacaksınız ya da (eğer sorun sadece boot dosyasında ise) boot sektörünü ve dosyasını düzenleyici cd üzerinden çalışabilen yazılımlar var onlarla düzeltmeye çalışacaksınız..

Tabi bunun yanında bilgisayar harddiski görüyor mu o da önemli.Biosa girip hdd görünüyor mu ona bakın..Kabloları çıkartıp tekrar takın (sata ya da ide kablosu disk ne tür ise)

jet kullanırken sürücü bulamadınamadı hatası aldım fakat diğer pclerde bağlanabiliyordu sorun sanırım disk bulamamasında sürücü yerleştirin diyor jeti takınca
  • şimdi bi dk..jet dediğiniz nedir?bilgisayar açılmıyor mu açılıyor mu?operating not found tam olarak böyle mi hata iletisi?bunu nerede alıyorsunuz?
  • jet dediğim avea elde taşınır modem usb girişinden takılıyor hata tam olarak şöyle h f2 setup geçtikten sonra burda takılıyor; pxe-e61: media test failure check cable
    pxe-mqf :exiting broadcom pxe rom
    operating system not found
  • Lütfen birden fazla konu açmayın ve mümkünse tek bir konu üzerinden devam ediniz. ''TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI''

http://forum.donanimhaber.com/m_51941436/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: haasa

jet dediğim avea elde taşınır modem usb girişinden takılıyor hata tam olarak şöyle h f2 setup geçtikten sonra burda takılıyor; pxe-e61: media test failure check cable

öyle bir karışık yazıyorsun ki :))

jet avea modemi yazma hiç, kafa bulandırıyor...İşletim sistemini görmüyor pc..sizi tekrar ilk mesajıma ışınlıyorum.

var ama sizi daha çok yorar ve üzer...ya vista dvdsi ile format atmadan ONARMA yapacaksınız ya da (eğer sorun sadece boot dosyasında ise) boot sektörünü ve dosyasını düzenleyici cd üzerinden çalışabilen yazılımlar var onlarla düzeltmeye çalışacaksınız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: haasa

jet dediğim avea elde taşınır modem usb girişinden takılıyor hata tam olarak şöyle h f2 setup geçtikten sonra burda takılıyor; pxe-e61: media test failure check cable

öyle bir karışık yazıyorsun ki :))

jet avea modemi yazma hiç, kafa bulandırıyor...İşletim sistemini görmüyor pc..sizi tekrar ilk mesajıma ışınlıyorum.

pc laptop hardiski görüp görmediğini nereden anlıyabilirimki masaüstü açılmıyor

• biosa girin...pc açılırken F2 tuşuna aralıklarla basın..açılan sayfada hardware monitor sekmesinde diskin görünüp görünmediğini kontrol edebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.