Şimdi Ara

Operating SyStem not Found hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadasar samsng laptop hyor dd sini ssd hardisk win7 yukleyecektimki herseyi yapmama rağmen bole bir hata aliyorum oysa biosa bakinca hdd ssd gorunuyor vin cd takip cdrom 1.sirada yapmama rağmen yinede formati baslatamadim denemek icin eski hdd taktim ondada ayni sorun var yinede ayni hata sorunu acil yardim edermisiniz bole bir sorunla karsilasan oldumu

• Bilgisayarınızın işletim sistemi silinmiş. Bende bi ara Win10 kurayım dedim. C: yi formatladım. Sonra W10 kurmaktan vazgeçtim. Win7 ile devam et seçeneğine bastım. Bilgisayar açılınca Operating system not found yazıyordu. Bende mecburen W10 kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 20 Temmuz 2018; 11:28:17 >
  • Ben USB kullanarak yükleme yaptım. Sizde bu işlemi başka bilgisayarda deneyin. Elinizde en az 4GB'lık içi boş flash bellek olsun.
    1)Hangi yazılımı kuracaksanız Win(Xp,7,8,8.1,10) (32,64)Bit iso dosyasını indirin.
    2)USB'yi takın. WinToFlash programını indirip bilgisayara kurun.
    3)Ana menüye gelince 'Windows setup bootable usb wizard' seçeneğine basın. Sihirbaz açılınca next'e tıklayın.
    4)'I have ISO image or archive' seçeneğine basıp next'e basın.
    5)Iso dosyasını ekleyip next'e basın. Sonra format için bir uyarı gelecek. Evet'e basın. Ve iso dosyasının flash'a yüklenmesini bekleyin.
    6)Yüklendikten sonra flash'ı çıkarıp kendi bilgisayarınıza geçin. Bilgisayarınızı açıp bios'a girin. Bios'da Harddisk boot priority menüsünden flash belleğinizi en üste çekin.
    7)Ardından first boot device'yi removable olarak değiştirin. Ana menüye gelip f10'a basın. Yani değişiklikleri kaydedip çıkın. Sonra bilgisayar kurulum ekranına girecek.
    8)Ve ardından beni haberdar edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 20 Temmuz 2018; 11:27:51 >

• Yalnız harddiskiniz takılı olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.