Şimdi Ara

|| --> Operation 7 } Yeni Nesil FPS Playing <-- \\

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bugün size op7 yeni nesil Free2Play FPS oyununu tanıtacağım.

Bildiğiniz gibi günümüzde birçok FPS var. Bunların bilinen isimleri Warrock , Combat Arms gibi isimler dir. Hepsini oynayıp denedim ama gerçekten Operation 7 kadar zevk ve kalite alamadım. Yapay zeka olsun , görüntü kalitesi olsun , oynanabilirlik olsun gerçeken her duyu organınıza hitap eden bir oyun

Oyunda tam olarak 10bin adet silah çeşidi bulunmaktadır. Silahınızı opsiyonelleştirebilir , düşmanlara dehşet saçabilirsiniz. Mesela basit default bir ak47 yi alıp başka bir silahın göbeğini , topuğunu ve dürbününü takabilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız kurşunları dahi kendiniz seçebiliyorsunuz.

Ayrıca oyun esnasında vücudunuzun çeşitli bölgelerine aldığınız zararlara göre karakteriniz farklı tepkiler verebiliyor ve silahınız - ekranınız kan oluyor . Ayrıca Yanınızda bir bomba patladığı an geçici sağırlık olabiliyor. Bunlar ise oyunun gerçekçilik ve yapay zekasını pozitif yönde etkiliyor

Bu açıklamalarla beraber bu oyuna bir S.W.A.T ile CoD karması diyebiliriz.

Oyuna çok çok az para yatıran kitle olduğundan oynamayı zorlaştıracak kesim de çok az dır . Ve serverlarda girme problemi yoktur . Tek tıkta içeridesiniz

Oyunun resmi sitesihttp://op7.netgame.com/ dur.

Oyunumuzda 4 adet seçenek bulunmakta.

* Head Hunting

* Deathmatch

* Demolation

* Hold the Flag

1 . Head Hunting : Bu tip maçlar takım halinde oynanır. Öldüğün zaman bütün takımın ölmesini veya karşıdakilerini öldürmesi ni beklemeniz gereklidir. El bitince baştan başlanır.

2 . Deathmatch : Bu tip maçlar da takım halinde oynanır fakat öldüğünüzde 5saniye içinde canlanıp devam edebilme imkanınız vardır.

3 . Demolation : Bu tip maçlar takım halinde oynanıp , bombaya yoğunlaşma amaçlı maçlardır. Bir takım bombayı kurar diğer takım etkisiz hale getirmeye çalışır. Öldüğünüzde el in bitmesini beklemeniz gerekmektedir. El , bomba patladığında veya etkisiz hale getirildiğinde yenilenir.

4 . Hold the Flag : Bu tip maçlar ise takım halinde oynanıp en çok bayrağı takım olarak kaldırma amaçlı maçlardır. Haritada 5 adet bayrak direği bulunur. 2 tanesi bir takımın başlangıc bölgesinde , 2 tanesi bir takımın başlangıc bölgesinde ve 1 tanesi tam orta bölgede bulunmaktadır. Anlaşıldığı gibi en zoru ortadaki bayrağı kaldırmaktır . 3 ve daha fazla bayrağı kaldıran takım galip gelir. Bu maç içinde öldüğünüz an 5 saniye içinde tekrar kalkabilirsiniz.

Oyunda level derecelendirmesi gayet mantıklı ve gerçekçi yapılmıştır. Her level ın simgesi askeri rütbe dir . Oyuna başladığınızda 30k para , st72 ve basit bir tabanca ile başlıyorsunuz.

Oyunda herkes farklı bir karakter tipine sahip olabiliyor. Bunun adına değişik mimik , saç , aksesuar ve kıyafet ler giyebiliyorsunuz.

Oyuna girdiğimizde bizi 4 adet server karşılıyor. Bunlardan birincisi beginner lar için açılmış olan server. 2. si kendini aşmış professioneller için açılmış server. ( 6 level dan sonra 1. servera giriş hakkınız bitiyor ve professionel ler ie oynamak zorunda kalıyorsunuz . ) 3. sü clan maçları için açılmış bir server. 4. ise kupalar ve gerçek para ödülleri için açılmış bir server dır.

Oyunun Download (651mb) link i :

http://operation7.fiaa.eu/Download01.asp

Şimdi oyundan birkaç SS paylaşalım ;

Okuduğunuz için teşekkürler hepsi benim yazımdır tek teşekkür oyuna başlayıp konu altında bilgi paylaşmanızdır benim için.

Oyuna girip Communism a pm atarlarsa yardımcı olabilirim.

İletişim : chevchellon@hotmail.com ( Bir sorunuz olursa diye .. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevChellon -- 1 Ağustos 2009; 21:39:06 >

• Fena oyun değil ama silah seçenekleri çok fazla. Bu da oyunda biraz karışıklığa yol açar diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar, ben bu oyunu çok seviyorum yeni başladım. Ama size bir sorum var:

Oyunda silah nasıl alacağım? Fiaa diye bir şeyimin olması gerektiğini söylüyor. Kredi kartıyla para mı ödeyeceğim yani silah almak için :( Oyunda kazanılan altın'la (gold) silah alınmıyor mu?

Cevabınızı bekliyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daichi

Arkadaşlar, ben bu oyunu çok seviyorum yeni başladım. Ama size bir sorum var:

Oyunda silah nasıl alacağım? Fiaa diye bir şeyimin olması gerektiğini söylüyor. Kredi kartıyla para mı ödeyeceğim yani silah almak için :( Oyunda kazanılan altın'la (gold) silah alınmıyor mu?

Cevabınızı bekliyorum!

Sol üstte Fiaa seçeneği tıklı kalmıştır. Hemen yanında Gold var. Ona tıklayıp alabilirsin ;) Ayrıca başlangıç için colt öneriyorum.
  • Çok teşekkür ederim! Bu arada oyun sırasında health puanını artırmak için de bir item var ama onda Gold seçeneği olmuyor. Sadece fiaa ile alınıyor o sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daichi

Çok teşekkür ederim! Bu arada oyun sırasında health puanını artırmak için de bir item var ama onda Gold seçeneği olmuyor. Sadece fiaa ile alınıyor o sanırım?

Evet. Gold seçeneği olmayanlar sadece fia ile alıyabiliyor
  • Oyunu yükledim bi türlü giriş yapamadım oyuna tıklıyorum notice: sitesi cikiyor tamam diyorum bişe olmuyor nasıl olacak
  • "You cannot sign up from your location. This will only apply for Operation7."

üyelik alımı ve download türklere kapalı her zamanki gibi
  • bunu nasıl düzeltebiliriz ?
  • Ben daha dün üye oldum böyle bir sorun olmadı bilemicem.

Arkadaslar oyun güzelde sen öldürdüğün kişi seni son anda seni öldürebiliyor yani karşılıklı ölme gibi en kötü yanı genelde süper bi oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

"You cannot sign up from your location. This will only apply for Operation7."

üyelik alımı ve download türklere kapalı her zamanki gibi

ben de de aynı mesaj çıkıyor

yukarda verilen download linkini tıklayın açıln pencereden üye olunabiliyor........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dishchy -- 11 Eylül 2009; 12:09:51 >
  • güzele benziyor denemek lazım
  • Yok ya o kadar oynadım combat arms ın tadını vermedi
  • Beyler üye oldum bende sitedeki free start ta bastım bi sayfa gedi sunucu bulunamıyor diyor girmiyor siteye oyunu kurdum simgesine basıyorum aynı internet sitesi açılıyor ama siteye girmiyor sorun nedir acaba bilen varsa yazsın lütfen
  • Selam Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var oyunda herkes bombaya sahip ama bende yook ilkde vardı ama yeni silah aldıktan sonra gitti:s yardım edermisiniz
  • Güzel oyunmuş ama 2 hesap açtım 2 side 1 gün oynadıktan sonra banlandı, başka bu tip oyun var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.