Şimdi Ara

Operation Bloodhound Ve Yeni güncelleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oyunu bırakıp steam hesabımı satmıstım yeni güncellemeyle dayanamadım yeniden başladım ama bu güncelleme ile gelen private rank systemi var.1-2 ye atladıgınızda drop alıyorsunuz ama 3 e geçince yok sanıyorum.Bazıları haftada 1 rank atlayın max drop için diyor aynı zaman da operasyon biletide aldım bir faydası olur mu?

• Haftada 1 rank atlamak biraz saçma olur. Valve'nin öyle bir düşünceyle hareket ettiğini sanmıyorum, oyunu daha çok oynatmak varken neden insanların az oynaması için bi update yapsınlar ki. Drop sistemi tam olarak anlaşılmadı, 1 hafta sonra çözmüş oluruz sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Haftada 1 rank atlamak biraz saçma olur. Valve'nin öyle bir düşünceyle hareket ettiğini sanmıyorum, oyunu daha çok oynatmak varken neden insanların az oynaması için bi update yapsınlar ki. Drop sistemi tam olarak anlaşılmadı, 1 hafta sonra çözmüş oluruz sistemi

Haftada 1 drop yazıyor ama kutu hala düşüyor normal
  • Opersayon biletinin de goruntusu dısında pek bir avantajı yok o zaman
  • Rank atladıkça değil de haftada bir weapon drop atacak sanırım. Operation olanın, olmayandan farkı burda çıkıyor. Operationu olan yeni serilerden drop alma şansına sahipken, operationu olmayan normal klasik serilerden drop alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbgokturk

Opersayon biletinin de goruntusu dısında pek bir avantajı yok o zaman

Başkalarına eski itemler düşerken size cobble cache koleksiyonu vs düşüyor 1000 tl civari sadece operasyonu olanlara düsebilir itemler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

quote:

Orijinalden alıntı: sbgokturk

Opersayon biletinin de goruntusu dısında pek bir avantajı yok o zaman

Başkalarına eski itemler düşerken size cobble cache koleksiyonu vs düşüyor 1000 tl civari sadece operasyonu olanlara düsebilir itemler

aynı zamanda yeni hot rod m4a1s varki knightın tahtına aday bence o da yeni haritadan düşüyor mesala efsane bir skin.
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Acayip güzel silah ama çok pahalı be abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Acayip güzel silah ama çok pahalı be abi

Güzel = pahalı
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi ustam tamamen zevk meselesi. Fakat gelen dropları satıp iyi kar etme şansı olduğunu da unutmamak lazım
  • 50 tane konu açmayın ya bir adet ana konu var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.