Şimdi Ara

Operatör değişikliği ve Tarife önerisi için yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Git gelden ziyade faturasiza geçip tekrar faturaliya teklifleri alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkTelekom 11. Ay faturası geldi, 12. Ay bu ayın son haftasında bitecek

Aklıma Türkcell geldi pahalıdır dedim, vodıfone son macerada kazık çok attı uzak duruyorum

Bimcel çok artmış

Pttcell bakacağım aklımda

Teknosacell burdan önerdiler

Şimdi vestelcell duydum , aklımızda olsun, teşekkürler

• turkcel aynen 10gb faturalı müşterisiyim. bugun taahhütüm bitiyor. 2 hafta önce turkcel mh ıle gorustum. rahat pakette 8gb a karar vermiştik ama tahhutunuzun bıttıgı gun bızı arayın demıslerdı. ben de oyle yaptım. az once gorustum o tarıfeye gecmek ıcın. 54 tl den 70 tl ye cıkarmıslar paketın fıyatını. ne oldu dolar mı arttı dedım. hızmetımızı kalıtemızı guclendırıyoruz dıye cevap verdı. aklımı kaybedıcem. yarın yenı fatura cıkıcak hemde tahhutsuz fıyattan. olan her zaman musterıye oluyor ve musterıyı elde tutayım dıye bır dusuncelerı asla yok. bunu zaten gecen senelerden bılıyordum fakat degısen bısey olmadıgını gordum.

bana aynı paketımı 80 tl ye onerıyorlar baska onerdıklerı bır sey de yok. 1 yıldır sımdıkı paketıme 67 oduyorum (hat ucertı de var ıcınde)

turk telekomda da ucmus durumda fıyatlar. 55tl ye 3gb ınternetlı paket onerdıler sadece.

vodafone fıyat acısından hepsınden daha onde ama bı kere gecmıslıgım var bu operatore. taahhut yoktu allahtan nasıl cıktıgımı hatırlamıyorum. çekım kalıtesı berbat durumda mı hala acaba fıkrım yok. 10gb 62tl ye veriyor suan. sınırsız wp falan var. bilemedim.

ne yapmamı onerırsınız.

turk telekomda hos geldın tarıfesı var 10 gb 52tl. ama ustune hat ucretı koyuyor bı de yıne aynı yere gelıyor aslında.

turkcelde de rahat pakete de artık gecemıyorum yalandan fıyat artırmıslar.

oneriniz nedir? bugun halletmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 9 Mayıs 2022; 14:3:59 >

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Eğer niyetiniz Turkcell de devam etmek ise git gel öneririm hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çekim kalitesinden korktugum ıcın vodafone son tercıhım. turkcellde kalıcam dıye bı durum yok degıstırmeye acıgım

git gel derken faturasıza geçip tekrar faturalı mı olmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 9 Mayıs 2022; 14:11:38 >
    Türk Telekom sanal operatörlerine (Vestelcell, Pttcell, Bimcell ve Teknosacell) göz atabilirsiniz.

Örmeğin; Vestelcell de 18 GB, 1000 SMS ve 1000 Dakika 55₺, tarife bittiği zaman duruyor ve aşım meydana gelmiyor.

• vestelcell ıyıymıs baktım ayrıca yenı de duydum. diğerlerini biliyordum da. çekincem de yok değil. :/

Hocam hiçbir önyargınız olmasın.

Vestelcell 2021 de ortaya çıktı, Vestel ile Türk Telekom (Avea) işbirliğiyle tarife satışı yapıyorlar, çekim konusun da Türk Telekom ne ise Vestelcell de odur hocam, içiniz rahat olsun.

• hocam ne bıleyım yıllardır turkcell tt olunca vestelcell dıyınce bı hazmetmem gerekıyor bı sure :) musterı hızmetlerı destegı vs nasıl acaba. gectıkten sonra pısman olmak ıstemıyorum. sonucta yenı bır hızmet bu. endıselerım var

Pişman olmazsınız hocam, merak etmeyin.

www.vestelcell.com.tr
    VESTELCELL
    https://www.vestelcell.com.tr

Müşteri hizmetleri; 4446888

• "Fatura dönemi içerisinde cepten internet kullanımı 9 GB'a ulaştıktan sonra yapılacak olan kullanımlar için bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 1 kbps'ye düşerek durdurulacak, fatura dönemi sonuna kadar belirtilen hız ile internete erişim sağlanacaktır."

Bu durum gb 2ye katlama olayını daha anlaşılır kılıyor sanırım. @Yokizm

• tokgoz42 T kullanıcısına yanıt
    9 GB sizin tarife de hocam, 9 GB cepte, 12 aylık taahhüt vermeniz durumun da da bir 9 GB da Vestelcell tarafından hediye edilecek hocam, 12 ay boyunca 18 GB kotaya sahip olacaksınız ve de 18 GB bitince tarife duracak ve böylece aşım olmayacak.

• Mh. Aradım 9gb kendi internetin +9gb da datanı ikiye katla kampanyasından veriyoruz başka internet hakkınız yok dediler. Dediğimiz aynı fakat ikinci verilen 9gb hediye hakkında internet hızı 1kbps oluyor. Yani 2.verilen hediye değil hikaye gibi bişey bu hızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokgoz42 -- 9 Mayıs 2022; 17:5:37 >
    Hocam 18 GB’ıda kullanıyorsunuz, 9 GB bitince diğer 9 GB’ı kullanamazsınız gibi bir saçmalık uygulayamazlar.

• Kullanamazsın diye bişey yok zaten. İlk 9gb'da sorun yok kullandın. İkinci 9gb kullanacağın zaman hızın 1 kbps olacak yazıyor. Mh de bu şekilde söyledi.

1 Kbps diye bir şey yok, 1 kbps den kasıt tarife bitince kota durması demek. Sen o tarifeyi 18 GB’ı sorunsuzca kullanacaksın, siz böyle müşteri hizmetlerinin her dediklerine inanırsanız sizi daha çok soyarlar.

mh tam olarak anlatamamış sanırım. ikinci 9gb için herhangi bir ibare yok sitede. verilen ilk 9gb a yönelik bilgi verilmiş. 9gb bittikten sonra hız 1kbps ye düşecek ve kullanım duracak yazıyor. bu ibare taahhüt verilmediği senaryo için geçerli. ayrı olarak onu da belirtseler güzel olurdu o başka. ayrıca mh neden ikinci 9gb için bile 1kbps hız olur dedi anlam veremedim.

• Konu Editlendi:
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=152665389

Müşteri hizmetleri ve de bayiler (genelleme yapmıyorum, araların da illa ki dürüst çalışan vatandaşlarımız da vardır) yalan söylemeyi severler, normaldir hocam, müşteriyi kandırıp ve daha pahalı tarife/paket sunabilmek için ellerinden geleni ardlarına koymazlar hocam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.