Şimdi Ara

Operatör değişikliği ve Tarife önerisi için yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Şu anda Turkcell GNÇ kullanmaktayım.
    kullandığım paket:
    Paket içeriğinde 8Gb ana internet 2gb sosyal medya hakkım buluyor buna ek salla kazan, gnç biz ekip’e özel 2gb , gnç çatlat v.b ile ayda toplam ortalama 15gb kullanım hakkım oluyor.
    yani bana ortalama 15gb ı bulunan bir paket gerekli.
    Normalde Turkcell de kalmak istiyorum ama bana aynı kampanya için sunulan fiyat:

-Telsiz kullanım ücretiyle birlikte ortalama 80₺ ye gelmiş oluyor bana. Bu da bütçemi aşmış oluyor.
    bütçem Max 75₺ hocalarım. Bu bütçeye göre önereceğiniz paketleri bekliyorum.
    benim bulduğum tarife:

Turkcell de benzer bir paket bulamazsam muhtemelen buna geçeceğim.

EDİT.

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba,
    Tavsiyelerinizden sonra şansımı denemek ve bana en uygun paketi bulduğumu düşündüğüm için Onlinle üzerinden Vodafone ye başvurdum;

Başvurumdan 5/10dk sonra 0850 li bir numaradan aradılar teyit etmek amacıyla, işte hat sahibi isim, soyisim, freezone için benim tc nomu, doğum tarihimi falan aldıktan sonra paket içeriğim hakkında bilgi verildi ve kapattık.

Daha sonra araya bayram tatili girdi ve çarşamba gününe kadar hiçbir şey olmadı, perşembe günü saat 13.00/13.30 gibi kurye geldi hattımı getirdi ve hat sahibine birkaç evrak imzalattı.

Bugün Sabah Saat 07.00 itibari ile hattım açıldı:
    Odamda Aldığım hız:

Vodafone nin odamda Band 7 sinyali bulunuyormuş
    Bunu tecrübe etmiş oldum:

———
    Açıkçası bu hızları göreceğimi düşünmezdim, test edebileceğim bir vodafonluda bulunmuyordu tamamen şansıma gelişti.

Sonuçlar:

13 Gb ana internet, 2Gb 12 ay hediye, 2Gb Freezone güzelliği paketi 12 ay hediye , toplam 17GB internet, (3 ay geçerli 30Gb arkadaşını davet et de bulunuyor),250Dk konuşma ve 10 sms toplam 65₺ gibi bir fiyata gelmiş bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 9 Mayıs 2022; 19:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone fiyat olarak iyi ama genel anlamda hız olarak üzebilir hocam. Tcell faturasıza geçip faturalıya geri gelince uygun verebiliyor isterseniz bir bakın derim forumda konusu var. Bölgenizde vodafone iyiyse tabii geçin gitsin güzel fiyat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 30 Nisan 2022; 19:43:32 >
  • Git gel yapmanızı tavsiye ederim.

Aşmaz paketler şuan Turkcell de en iyi paketler bence, çünkü akıllı fatura servisi sayesinde aşım yapmanız mümkün değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ttkom da yildiz 15 gb ve yanina sinirsiz youtube paketi alin gitsin.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Hat benim üzerime olmadığı için git gel yapmak istemiyorum çok uğraşmış olacağız o yüzden.
    Vodafone’nun hızı olarak ise bölgemde nasıl olduğunu hiç bilmiyorum tamamen şansıma olmuş olacak.

• GupoBS kullanıcısına yanıt
    Bölgeniz de Vodafone kullanıcısı tanıdığınız varsa, onlara çekim gücünü sorabilirsiniz.

• Cevap için teşekkürler hocam. dediğim gibi hat maalesef benim üzerime olmadığı için git gel yapmak bizi çok uğraştırır. Aşmaz paketler iyiymiş bir bakayım onlarada.

• snapdrgn S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Maallesef bölgemde türk telekomun internet hızı rezalet o yüzden türk telekoma taşımayı düşünmüyorum hocam.

• Vestelcell 12GB 55TL, 18GB 65TL. Bi incele derim.

Edit: Bölgemde Türk Telekom kotu demişsiniz, bu durumda verdiğim tavsiye pek işe yaramayacak gibi. Zira Vestelcell TT altyapısı kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 30 Nisan 2022; 21:57:12 >
    Rica ederim hocam, Aşmaz paketler güzel tercih olacaktır.

• Maallesef hocam şu anda Vodafone kullanıp test edebileceğim bir tanıdığım yok, kendim test etmiş olacağım.

Umarım pişman olmazsınız hocam, şimdi den hayırlı olsun.

Hocam bölgemde Türk Telekom kötü diyorsunuz, attığınız ekran görüntülerinde de Turkcell 1-2 diş civarı çekmekte. Kaba taslak bir tahmin yaptığımda Vodafone'nun da çekmesi düşük bir ihtimal olsa gerek. Ki Vodafone'nun 4.5G hızı Turkcell'e göre çok çok kötü. Hele bir de çekim gücü de kötüyse "keşke Turkcell'deki pakete 80 TL verseydim" de diyebilirsiniz. O nedenle Vodafone için biraz temkinli olun derim. Tabii yine de belli olmaz, çok düşük bir ihtimal de olsa evinizde iyi bir performans verebilir.

• Umarım pişman olmam hocam, teşekkürler.

Rica ederim hocam, her zaman

• Merhaba hocam, Turkcell’in 1-2 diş olarak gözükmesi band 1 2100 mhz ye bağlı olmasından dolayı band 3 1800 mhz ye geçtiğinde full çekiyor olarak gözükmekte, yani köylük yerde falan oturmuyorum
    Hatta benim asıl garibime giden telekomun rezalet hız vermesi bölgemde:

Gözüktüğü gibi her taraf fiber ile örülüyken hatta şu anda bu yazıyı türk telekomun binamda bulunan FTTH bağlanısı ile yazıyorken nasıl mobil tarafında bu kadar rezalet olduğunu çözemedim.
    Not : hakkını vermek lazım Sabit internet konusunda Türk Telekom çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 30 Nisan 2022; 22:19:49 >

Bölgemde Türk Telekom'da kötü diyince genel olarak, bulunduğunuz lokasyonun genel olarak kör noktada olduğunu düşündüm. Yoksa frekans muhabbetini biliyorum hocam :) Durum dediğiniz gibiyse Vodafone şans işi, iyi hizmet de alabilirsiniz, kötü hizmet de.

• Sizin demek istediğinizi anladım ben hocam :)
    Artık şans işi vodafone, hat sahibi ile konuştum muhtemlen vodafone’a taşıyacağız. Bakalım ne olacak...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.