Şimdi Ara

Operatör değiştiricem tarife tavsiyesi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda vodafone faturalıdayım. Paketim 25 tl olduğu halde her ay 41,5 tl fatura geliyor. Bende taahhüt ü bozup başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. Vodafondaki paketimde 500 dk 5000 sms 2 gb internet vardı. Ama internet ya ucu ucuna yetiyor yada yetmiyordu. Aveada bol internet paketli tarifeler var ama avea kullanan arkadaşımdan gördüğüm kadarı ile interneti aşırı yavaş o 5 mbit internet alırken ben şuanda vodafone da 18 mbit internet alıyorum. Bu yüzden turkcell e geçmeyi planlıyorum. Ben bira araştırdım yıldız genç ve ek genç paketi ile 500 dk 1000 sms 2gb internet yapabiliyoruz 25 tl ye ama araştırmalarımda bu paketin internet hızıda baya düşük olduğunu söylüyorlar. Ben antalyada oturuyorum acaba burda vodafone un hızına yakın mıdır? Bir de turkcell de 2 gb den fazla internet paketi olan en fazla 30-35 tl lik tarifeler var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ( bu arada arkadaşlar turkcell e geçersem faturasız a geçmek istiyorum ama vodafone da yaşadığım gibi sürpriz fatura gelmeyecekse faturalıyıda düşünebilirim. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcellde süpriz fatura olmaz bir yanlislik olsa bile yanlışlarını duzeltirler hatta hediye bile verebilirler yalnız şu da bir gerçek ki turkcell pahalıdır. Ben suan 49 liraya 4gb internet 500 dk hy 1000 sms tarifesini kullanıyorum. Telefonum s3 mini olduğu için internet hızı alamıyorum. Ama bulunduğun yeri ve şartları bilemem ama genel manada Turkcell en kaliteli ve en kurumsal operatördür. Sonra bozacak gibime geliyor çünkü turkcell yonetiminde siyasi rantlar dönüyor inşallah bozulmaz ama su an için turkcelle gecmeni oneniririm.

• Vodafone da spotify lı esnek tarife var 30 tl ye 500 dk 5000 sms 2,5 gb internet var ama tarife yalnızca diğer operatörlerden gelenlere açık. Ben şuanda vodafone dayım numaramı değiştirmeden o kampanyadan yararlanmanın bir yolu var mı ? ( başka operatöre geçip tekrardan vodafone a geçmek olabilir mi ? )

• quote:

Orijinalden alıntı: theonur07

Vodafone da spotify lı esnek tarife var 30 tl ye 500 dk 5000 sms 2,5 gb internet var ama tarife yalnızca diğer operatörlerden gelenlere açık. Ben şuanda vodafone dayım numaramı değiştirmeden o kampanyadan yararlanmanın bir yolu var mı ? ( başka operatöre geçip tekrardan vodafone a geçmek olabilir mi ? )

kardeş bi operatörden diğerine geçmek için 3 ay kalmalisin

• Vodafone'u yerden yere vuruyorlar forumda. Bir şans vermeye karar verdim. Bir süreliğine Vodafone'da olacağım. Özellikle şarj mevzusunu merak ediyorum. Numara taşıma için başvurdum. Fırsat bulursam izlenimlerimi yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: theonur07

Arkadaşlar şuanda vodafone faturalıdayım. Paketim 25 tl olduğu halde her ay 41,5 tl fatura geliyor. Bende taahhüt ü bozup başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. Vodafondaki paketimde 500 dk 5000 sms 2 gb internet vardı. Ama internet ya ucu ucuna yetiyor yada yetmiyordu. Aveada bol internet paketli tarifeler var ama avea kullanan arkadaşımdan gördüğüm kadarı ile interneti aşırı yavaş o 5 mbit internet alırken ben şuanda vodafone da 18 mbit internet alıyorum. Bu yüzden turkcell e geçmeyi planlıyorum. Ben bira araştırdım yıldız genç ve ek genç paketi ile 500 dk 1000 sms 2gb internet yapabiliyoruz 25 tl ye ama araştırmalarımda bu paketin internet hızıda baya düşük olduğunu söylüyorlar. Ben antalyada oturuyorum acaba burda vodafone un hızına yakın mıdır? Bir de turkcell de 2 gb den fazla internet paketi olan en fazla 30-35 tl lik tarifeler var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ( bu arada arkadaşlar turkcell e geçersem faturasız a geçmek istiyorum ama vodafone da yaşadığım gibi sürpriz fatura gelmeyecekse faturalıyıda düşünebilirim. )

5 megabit yavaş bir hız değil ki. Çok rahat video bile izlersin.

• Turkcell iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.