Şimdi Ara

Operatör değişikliği hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim. Herkese selamlar^^ Benim bir sorunum var bu konuda bilen arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Öncelikle şuan da telefonumda türk telekom operatöründe tahattütlü bir tarife kullanıyorum ve tahattüt 09.08.2022 tarihinde ortalama bi 10 gün içerisinde bitecek ve fiyatı 40 liradan tahattütsüz 60 liraya çıkacakmış ve haliyle zamlardan da etkilenecekmişim bende o yüzden vodafone'a numaramı taşıyıp tekrar 12 aylık bir pakede geçmeyi düşündüm ama şimdi şuan geçsem cayma bedeli öder miyim hat başvurusu yapsam veyahut türk telekom faturasıza geçsem cayma bedeli tekrardan ödemem gerekir mi çünkü 9 ağustos olduğu gibi 60 liradan ücretlendirmeye başlayacak ve ben ödemek istemiyorum o yüzden sizden yardım almak istiyorum şimdiden teşekkürler herkese iyi çalışmalar.

• 9 Ağustos geldiği gün bir anda 60 lira kesmiyorlar, 30 günün kaç günü kullanırsan o kadar keserler. sen 11 Ağustosta operatörü değiştirirsen 2 günlük yani sadece 4 lira fatura çıkar. O yüzden bekle 8 Ağustos gibi Vodafone'a başvur, zaten birkaç gün sürer işlemler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    İşlemler bitmeden cayma bedeli yansıma durumu olmaz değil mi bir de şuan da türk telekom da faturasıza geçme işlemi başlatsam acaba kalan haklarımı kullanabilir miyim 9 ağustosa kadar.

• Crioxtoxica322 C kullanıcısına yanıt

Sen 1 gün kala taşıma başvurusu yaparsan onun onaylanması falan derken zaten 2-3 gün geçecek, o zamana kadar taahhüt bitmiş olur.

Faturasız olayını bilemiyorum

Anladım o zaman son günü geçme işlemi başlatayım peki sizce vodafone şubesine mi gitmeliyim yoksa internetten başvuru mu yapmalıyım ne tavsiye edersiniz hat babamın üzerine daha reşit olamadığım için o da çok müsait olamıyor internetten başvuru yaptığım vakitte yasal sabihi için yine işlem isterler mi acaba şimdiden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

• Crioxtoxica322 C kullanıcısına yanıt

internetten yapın babanızın adına sorun olmaz , direkt eve gelirler zaten kartı teslim edip imza almaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 27 Temmuz 2022; 23:3:43 >
    Tamamdır çok sağolun teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.