Şimdi Ara

Kısa süreli operatör değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar şu an Türkcell kullanıyorum tahahhütüm bitmek üzere ben Türktelekom faturalıya geçsem kaç gün sonra tekrar yeni müşteri gibi Türkcell tarifelerinden yararlanabilirim.
    Ayrıca merak ettiğim Türktelekom faturalıya tahahhütsüz geçip geçtiği gün Türkcell e dönücem Türktelekom bana ne kadar fatura çıkarır .Sonuçta aynı gün Türkcell e geçicem .1 aylık mı çıkarır yoksa kullandığım kadar mı çıkarır.
    Sizin önereceğiniz bir tarife varmı kısa süreli geçip tekrar Türkcell e dönücem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kısa Süreli Operatör Değişikliği

Kısa süreli operatör değişikliği, mevcut telekomünikasyon sağlayıcınızdan farklı bir operatöre geçmenize olanak tanıyan bir hizmettir. Bu işlem, genellikle taşınma veya başka bir nedenle mevcut operatörünüzün hizmetlerinden memnun kalmama durumlarında gerçekleştirilir.

Türk Telekom'dan Turkcell'e Geçiş

Türkiye'de, Türk Telekom'dan Turkcell'e kısa süreli operatör değişikliği yapmak mümkündür. Bu işlem, aşağıdaki adımları izleyerek gerçekleştirilebilir:

• Türk Telekom müşteri hizmetlerine başvurarak aboneliğinizi iptal ettirin.
    • Turkcell bayisine giderek yeni bir hat alın ve aktifleştirin.
    • Türk Telekom'dan Turkcell'e numaranızı taşıma talebinde bulunun.

Numara taşıma işlemi genellikle birkaç iş günü içinde tamamlanır. Bu süre zarfında, mevcut hattınız askıya alınır ve yeni hattınız üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Önemli Hususlar

Kısa süreli operatör değişikliği yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz önemlidir:

• Numara taşıma işlemi sırasında hizmetlerinizde geçici kesintiler yaşanabilir.
    • Taşıma işlemi sırasında mevcut taahhütleriniz varsa, bunları yeni operatörünüze devretmeniz gerekebilir.
    • Kısa süreli operatör değişikliği, genellikle ücretsiz bir hizmettir, ancak bazı durumlarda işlem ücreti uygulanabilir.

Mevcut operatörünüzden memnun değilseniz ve farklı bir operatöre geçmeyi düşünüyorsanız, kısa süreli operatör değişikliği hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu işlem, hızlı ve kolay bir şekilde yeni bir operatöre geçmenize olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1- Türk telekom faturasıza oradan tekrar Turkcell'e geçip yeni müşteri sayılmak için bildiğim kadarıyla faturalı da bir süre sınırlaması yok ancak faturasız için 1 ay beklemeniz gerekiyor.

2- Türk telekom'a geçtiğiniz gün tekrar Turkcell'e geçerseniz muhtemelen faturanız kullandığınız gün bazın da çıkacaktır, bir aylık fatura çıkmaz ancak şöyle bir şey var ki 2.85 tl telsiz kullanım tutarı 1 yıllık olarak operatör tarafından devlete peşin olarak ödendiği için Türk telekom'dan Turkcell'e geçtiğiniz de gün bazın da fatura, artı olarak 12 x 2.85 lira son faturanıza eklenir, bu da 35 lira civarı tutuyor bir de kullandığınız günün faturasını eklersek 40 lira gibi bir şey çıkar diye düşünüyorum.

Tabi bu konu da yine en iyisi müşteri hizmetlerine danışmak.
  • tekrar dönecekmişsiniz faturalıda gün bazlı çıkar faturan kullanım haklarını bitirmezsen

turkcell vergileri almazsa ekstra vergi çıkarabilir

açıldığı gün tekrar geri dönmek için başvurabilirsin
  • Teşekkürler cevaplarınız için Türkcell geri dönünce neden vergi çıkarsın ki

• Ayrıca Türktelekom benden 12 ayın vergisini neden alıyor ben hemen Türkcell e geri dönücem sadece 1 aylık almaz mı

• Yakın zamanda geçiş yapan varsa yazabilir mi

• S. SEZGİN S kullanıcısına yanıt
    Faturasız geç faturalı geri gel hocam. En fazla 3 gün arama yapamazsın. Tl falan da yüklemene gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevabın için faturasıza geçip geri gelince 1 ay bekleme zorunluluğu yok demi işim gereği mecburen arama yapmam lazım olmadı kontör yüklerim 1 sefere mahsus

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Faturasız geç faturalı geri gel hocam. En fazla 3 gün arama yapamazsın. Tl falan da yüklemene gerek yok.
    Bugün Türk Telekom'da faturalıda taahhüt bitti faturasıza geçeyim dedim 80 küsür TL vergi mergi çıkar dedi. Bunun aslı astarı var mı?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Telekom ne vergisi alır bilmiyorum ama normalde alacakları telsiz kullanım bedeli kalan aylardır. O da aylık 2.80 TL falan.

İçinde bulunduğun ayın paket ücreti de çıkar. Çıkar yani baya yüklerler. Ekstra vergi vs birşey ödemek istemeyenlere diğer operatöre geçmelerini öneriyprum hep faturasız olarak. İçinde bulunduğun ayın faturası çıkar. Vergiyi aylık ödemeye devam edersin.

• S. SEZGİN S kullanıcısına yanıt
    İsterseniz yükleyin hocam. Ama faturasız geçin bu tarz geçişlerde her zaman faturasız 👍😎

• Telekomdan faturasizdan, Vodafone faturaliya geçmiştim.3 ay deneme suresi var. 1 ayi geçti. Ama memnun değilim tekrar telekoma döneceğim. Geçiş yaparsam yeni gelenlerin faydalandığı kampanyalardan faydalanabilir miyim? Bilgisi olan var mı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forza -- 26 Nisan 2020; 17:57:33 >
  • 1 ay beklemeden dönerseniz her tarifeden faydalanamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

1 ay beklemeden dönerseniz her tarifeden faydalanamazsınız.
    Dün turkcell bayiine gidip bu olayı sordum git gel yapınca yeni musteri tarifelerinden yararlanabilirsiniz belli bir sure beklemenize gerek yok dedi.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Her tarife için geçerli değil o durum. Tarife ayrıntılarına bakarsanız bazılarında belirtilir. Özellikle faturasız tarifelerde yazar.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Benim ki faturali belki o yuzden o sekilde soyledi bana

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Faturalıda git gel oluyor faturasızda yararlanılmıyor
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Benim isime yarar o zaman. 1.5 ay var taahhut bitimine suan sari gunler 15gb paketindeyim bu fiyat ve bu kota civari bi paket bakiniyorum ama daha mantikli bi teklif gorunmuyor.

• Bimcelle git. Hat açılır açılmaz tekrar turkcelle gel olur. Vodafone de bizzat müşterilerimize yaptırıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.