Taahattütlü mobil tarife
Arkadaşlar selam ben vodafonea geçmeyi denemiştim geçemeyince türk telekomdaki bitmiş tarifemi 1 yıllık başka taahattütlü bir tarifeyle değiştirmiştim ama daha 1 gün olmuştu. Vodafonedan teelfon geldi istersem tekrardan hattımı getirebilecekleri iptal etmeme gerek olmadığını ve ilk ay içinde iptal ettiğimde türk telekom tarafından cayma bedeli çıkmayacağını söyledi bende tekrardan numara taşıma işlemini onayladım yine de tedirgin oldum size de danışmak istedim acaba cayma bedeli çıkarma gibi bir durumları olur mu taahattütü 17/08/2022 de yaptım.
Operatör değişikliği hakkında...
Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim. Herkese selamlar^^ Benim bir sorunum var bu konuda bilen arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Öncelikle şuan da telefonumda türk telekom operatöründe tahattütlü bir tarife kullanıyorum ve tahattüt 09.08.2022 tarihinde ortalama bi 10 gün içerisinde bitecek ve fiyatı 40 liradan tahattütsüz 60 liraya çıkacakmış ve haliyle zamlardan da etkilenecekmişim bende o yüzden vodafone'a numaramı taşıyıp tekrar 12 aylık bir pakede geçmeyi düşündüm ama şimdi şuan geçsem cayma bedeli öder miyim hat başvurusu yapsam veyahut türk telekom faturasıza geçsem cayma bedeli tekrardan ödemem gerekir mi çünkü 9 ağustos olduğu gibi 60 liradan ücretlendirmeye başlayacak ve ben ödemek istemiyorum o yüzden sizden yardım almak istiyorum şimdiden teşekkürler herkese iyi çalışmalar.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 140 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar