Şimdi Ara

Taahattütlü mobil tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam ben vodafonea geçmeyi denemiştim geçemeyince türk telekomdaki bitmiş tarifemi 1 yıllık başka taahattütlü bir tarifeyle değiştirmiştim ama daha 1 gün olmuştu. Vodafonedan teelfon geldi istersem tekrardan hattımı getirebilecekleri iptal etmeme gerek olmadığını ve ilk ay içinde iptal ettiğimde türk telekom tarafından cayma bedeli çıkmayacağını söyledi bende tekrardan numara taşıma işlemini onayladım yine de tedirgin oldum size de danışmak istedim acaba cayma bedeli çıkarma gibi bir durumları olur mu taahattütü 17/08/2022 de yaptım.

• Gün bazlı tarife bedeli + cayma bedeli çıkar diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şuan türk telekomu aradım bana ilk ay ve son ay cayma bedeli çıkmaz dediler kontrol ettiğinde de cayma bedeliniz yok diyor sadece gün bazlı öderim diye düşünüyorum bende cayma bedeli çıkmasından da tedirgin oluyorum açıkcası

• Crioxtoxica322 C kullanıcısına yanıt

Bir kaç günden bir şey olmaz sadece ufak bir ücret çıkarılır ve faturalandırılır. Cayma bedeli ücreti öğrenilebiliyor baktınız mı çıkıyor mu?

• nerden öğrenebilirim acaba internetten araştırdım insanlara bin 2bin liralık cayma bedelleri çıkarmışlar tedirgin oldum baya türk telekomu aradım tek çıkmaz dediler ama güvenemedim nedense onlara da 3 gün sonra cayma bedeli diye ararlarsa şaşmam.

Ev intetneti idir o 2bin. Sizin paket tahhut ile kaç tl indirimli.

• Sanırım 20 lira civarında tam olarak bilmiyorum nerden bakıldığını

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet tarife seçimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama geçeli bir ay bile olmadı dün geçtim ve vodafone yarın öbür gün hattı getirdiğinde bozulucak ücret artıcaksa hatta yarın direk türk telekomu arayıp iptal da edebilirim vodafoneu beklerken

444 1 444u arayın en iyisi

• Ben aradım cayma bedeli sordum yansıtılmayacak dendi ama tam güvenemediğim için bilgisi olan vardır diye açtım forumu bana dedikleri iptal etmeniz durumunda cayma bedeli ödemezsiniz ilk ay olduğu için

Sıkıntı yok o zaman çıkarsa itiraz edersiniz

• Evet işte onu düşündüm bende ama bir temsilci ile başkası birbirinden farklı geliyor ksbul etmeme ihtimalleri var mı acaba

M.temsilcisinin beyanı ile hattı taşıdım dersiniz eğer cayma bedeli cikarsa, büyük ihtimal çıkmaz ama oldu ki çıktı o konuştuğun tarihleri not al şu şu tarihte m.temsilcisi ile görüştüm bana sıkıntı olmayacağını cayma bedeli çıkmayacağını soyledi bende o söze istinaden numarami taşıdım dersiniz daha da inandırıcı olsun diyorsan bende de kayıtlı konusmalar de tuketici mahkemesine basvururum de

Niye bu kadar irdeliyorsunuz biraz mantıklı düşünün.

Hattın taşınana kadar faturan kesilmezse cayma bedelin çıkmaz.

Kullanım haklarından birini bitirmediğin sürece gün bazlı faturan çıkar

• Anladım teşekkürler çok sağolun yardımlarınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.