Şimdi Ara

operatör değiştirirken tl aktarılıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben vodafone operatörümden turkcell'e geçmek istiyorum ama vodafone hattımdaki tl leri turkcell operatörüne aktarmam lazım. böyle bir şey mümkünmü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• unkown_guest U kullanıcısına yanıt
    Hat taşındıktan sonra git Vodafone bayisine iadesini iste. Vodafone resmi sitesinde ki yazı
    Aboneliği çeşitli sebeplerle iptal olan faturasız hat kullanıcısı abonelerimizin hesaplarında kalan bakiyeler, abonelere geri ödenmektedir. Bu işlem için faturasız hat abonelerinin Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurmaları gerekmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 1 Temmuz 2015; 13:59:05 >
  • teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

Hat taşındıktan sonra git Vodafone bayisine iadesini iste. Vodafone resmi sitesinde ki yazı
    Aboneliği çeşitli sebeplerle iptal olan faturasız hat kullanıcısı abonelerimizin hesaplarında kalan bakiyeler, abonelere geri ödenmektedir. Bu işlem için faturasız hat abonelerinin Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurmaları gerekmektedir

Yalnız bazı kesintiler oluyormuş, konu hakkında bilginiz var mı özellikle Vodafone için?

Aslında bakiyemi geri almayacaktım ama geri taşıyana kadar silinebilir veya faturalıya geçersem yanabilir gibi korkularım oluştu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Kesinti şöyle olur, telsiz kullanım ücretinin yıl sonuna kadar kalan taksitlerini alırlar.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Söylemiş olduğun kesinti faturalı hat için geçerli
    Başvuru alma işlemi 01.01.2011 tarihinden itibaren Yetkili Vodafone Satış Kanalları üzerinden başlayacaktır.
    Bu kapsamda çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için, abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren 3 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi 15 gün içerisinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise 1 yıl süreyle kullanılmak üzere saklanacak, abonenin hattını tekrar Vodafone'a taşıması veya iptal olan hattın tekrar canlandırılması durumunda abonenin hesabına otomatik olarak yüklenecektir.
    01.01.2011 tarihinden itibaren Vodafone'dan diğer operatöre faturasız hattını taşımış olan abonelere numara taşıma süreci tamamlandıktan sonra kalan bakiye bilgisi ve abonenin talep etmesi durumunda kalan bakiyenin kendisine geri ödeneceği bilgilerini içeren bir SMS gönderilecektir.

Başvuru Belgeleri
    Abonelerin TL iadesi için yanında bulundurması zorunlu bilgi ve evraklar sunlardır:

Hat sahibine ait nüfus cüzdanı fotokopisi
    Hat sahibine ait - hesap no / kredi kartı numarası ve IBAN* no ,Banka adı, şube ili /adı/ kodu
    Kurumsal aboneler de bu bilgilere ek olarak vergi dairesi isim, vergi no ve imza sirkulerinin ibrazı ile başvurusu gerçekleştirilebilecektir.
    *Yabancı uyruklu abone hatları için de TR uzantılı IBAN verilmesi gerekmektedir

hiç bir kesinti olamaz belirtmiyor kendi sitelerinde

• bugün köşede duran turkcell hattımı vodafone geçirttim.
    3-4 tl vergi borcum vardı.
    hattım açılınca kesinti olur mu?

• quote:

Başvuru alma işlemi 01.01.2011 tarihinden itibaren Yetkili Vodafone Satış Kanalları üzerinden başlayacaktır.
    Bu kapsamda çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için, abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren 3 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi 15 gün içerisinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise 1 yıl süreyle kullanılmak üzere saklanacak, abonenin hattını tekrar Vodafone'a taşıması veya iptal olan hattın tekrar canlandırılması durumunda abonenin hesabına otomatik olarak yüklenecektir.
    01.01.2011 tarihinden itibaren Vodafone'dan diğer operatöre faturasız hattını taşımış olan abonelere numara taşıma süreci tamamlandıktan sonra kalan bakiye bilgisi ve abonenin talep etmesi durumunda kalan bakiyenin kendisine geri ödeneceği bilgilerini içeren bir SMS gönderilecektir.

Başvuru Belgeleri
    Abonelerin TL iadesi için yanında bulundurması zorunlu bilgi ve evraklar sunlardır:

Hat sahibine ait nüfus cüzdanı fotokopisi
    Hat sahibine ait - hesap no / kredi kartı numarası ve IBAN* no ,Banka adı, şube ili /adı/ kodu
    Kurumsal aboneler de bu bilgilere ek olarak vergi dairesi isim, vergi no ve imza sirkulerinin ibrazı ile başvurusu gerçekleştirilebilecektir.
    *Yabancı uyruklu abone hatları için de TR uzantılı IBAN verilmesi gerekmektedir

hiç bir kesinti olamaz belirtmiyor kendi sitelerinde

"Özlem siyasette yeni" diyesim geldi

Kesinti var, standart tarifede olmama rağmen telsiz vergisi kesilebilir ve ayrıca Vodafone'a özel hiç duymadığım garip ek kesintiler varmış...

Başvuru için bir link bile yok, gidip formlarla uğraşmak da neyin nesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

bugün köşede duran turkcell hattımı vodafone geçirttim.
    3-4 tl vergi borcum vardı.
    hattım açılınca kesinti olur mu?

Son durumda herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, avans kullanıp geçen var...

Telsiz kullanım borcu varsa o ayki ücret alınır, tüm yılın değil.
    Hiç duymadığın kesintiler varmış diyen arkadaşında başkasından mı duymuş. Muş muş muş ekleyerek ilerleyen kelimeler yerine kesin yargı ile konuşşsan güzel olur.
    "Çırak daha Ustası" diyesim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 3 Temmuz 2015; 16:00:26 >
  • quote:

Telsiz kullanım borcu varsa o ayki ücret alınır, tüm yılın değil.
    Hiç duymadığın kesintiler varmış diyen arkadaşında başkasından mı duymuş. Muş muş muş ekleyerek ilerleyen kelimeler yerine kesin yargı ile konuşşsan güzel olur.
    "Çırak daha Ustası" diyesim geldi

Vodafone'un kendi sitesinde yazmayan ama forumda daha önce belirtilen % 10'a yakın kesintiler varmış (adı da hazine payı mıdır nedir). Ben bilmediğim için mişli muşlu konuşuyorum. Siz olsaydınız da aynısını yazmalıydınız. Bilmediğimiz bir dil kullanıyorsanız burada anlaşmamız zor olacaktır...

Ukalalık veya troll'lüktür bilmediğini bilir gibi yazmak, hem ben de sordum nelerin ekstradan tahsil edildiğini...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.