Bildirim
operatör değiştirirken tl aktarılıyormu?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hat taşındıktan sonra git Vodafone bayisine iadesini iste. Vodafone resmi sitesinde ki yazı
Aboneliği çeşitli sebeplerle iptal olan faturasız hat kullanıcısı abonelerimizin hesaplarında kalan bakiyeler, abonelere geri ödenmektedir. Bu işlem için faturasız hat abonelerinin Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurmaları gerekmektedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 1 Temmuz 2015; 13:59:05 > -
teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1881-1938
Hat taşındıktan sonra git Vodafone bayisine iadesini iste. Vodafone resmi sitesinde ki yazı
Aboneliği çeşitli sebeplerle iptal olan faturasız hat kullanıcısı abonelerimizin hesaplarında kalan bakiyeler, abonelere geri ödenmektedir. Bu işlem için faturasız hat abonelerinin Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurmaları gerekmektedir
Yalnız bazı kesintiler oluyormuş, konu hakkında bilginiz var mı özellikle Vodafone için?
Aslında bakiyemi geri almayacaktım ama geri taşıyana kadar silinebilir veya faturalıya geçersem yanabilir gibi korkularım oluştu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinti şöyle olur, telsiz kullanım ücretinin yıl sonuna kadar kalan taksitlerini alırlar. -
Söylemiş olduğun kesinti faturalı hat için geçerli -
Başvuru alma işlemi 01.01.2011 tarihinden itibaren Yetkili Vodafone Satış Kanalları üzerinden başlayacaktır.
Bu kapsamda çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için, abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren 3 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi 15 gün içerisinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise 1 yıl süreyle kullanılmak üzere saklanacak, abonenin hattını tekrar Vodafone'a taşıması veya iptal olan hattın tekrar canlandırılması durumunda abonenin hesabına otomatik olarak yüklenecektir.
01.01.2011 tarihinden itibaren Vodafone'dan diğer operatöre faturasız hattını taşımış olan abonelere numara taşıma süreci tamamlandıktan sonra kalan bakiye bilgisi ve abonenin talep etmesi durumunda kalan bakiyenin kendisine geri ödeneceği bilgilerini içeren bir SMS gönderilecektir.
Başvuru Belgeleri
Abonelerin TL iadesi için yanında bulundurması zorunlu bilgi ve evraklar sunlardır:
Hat sahibine ait nüfus cüzdanı fotokopisi
Hat sahibine ait - hesap no / kredi kartı numarası ve IBAN* no ,Banka adı, şube ili /adı/ kodu
Kurumsal aboneler de bu bilgilere ek olarak vergi dairesi isim, vergi no ve imza sirkulerinin ibrazı ile başvurusu gerçekleştirilebilecektir.
*Yabancı uyruklu abone hatları için de TR uzantılı IBAN verilmesi gerekmektedir
hiç bir kesinti olamaz belirtmiyor kendi sitelerinde
-
bugün köşede duran turkcell hattımı vodafone geçirttim.
3-4 tl vergi borcum vardı.
hattım açılınca kesinti olur mu?
quote:
Başvuru alma işlemi 01.01.2011 tarihinden itibaren Yetkili Vodafone Satış Kanalları üzerinden başlayacaktır.
Bu kapsamda çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için, abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren 3 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi 15 gün içerisinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise 1 yıl süreyle kullanılmak üzere saklanacak, abonenin hattını tekrar Vodafone'a taşıması veya iptal olan hattın tekrar canlandırılması durumunda abonenin hesabına otomatik olarak yüklenecektir.
01.01.2011 tarihinden itibaren Vodafone'dan diğer operatöre faturasız hattını taşımış olan abonelere numara taşıma süreci tamamlandıktan sonra kalan bakiye bilgisi ve abonenin talep etmesi durumunda kalan bakiyenin kendisine geri ödeneceği bilgilerini içeren bir SMS gönderilecektir.
Başvuru Belgeleri
Abonelerin TL iadesi için yanında bulundurması zorunlu bilgi ve evraklar sunlardır:
Hat sahibine ait nüfus cüzdanı fotokopisi
Hat sahibine ait - hesap no / kredi kartı numarası ve IBAN* no ,Banka adı, şube ili /adı/ kodu
Kurumsal aboneler de bu bilgilere ek olarak vergi dairesi isim, vergi no ve imza sirkulerinin ibrazı ile başvurusu gerçekleştirilebilecektir.
*Yabancı uyruklu abone hatları için de TR uzantılı IBAN verilmesi gerekmektedir
hiç bir kesinti olamaz belirtmiyor kendi sitelerinde
"Özlem siyasette yeni" diyesim geldi
Kesinti var, standart tarifede olmama rağmen telsiz vergisi kesilebilir ve ayrıca Vodafone'a özel hiç duymadığım garip ek kesintiler varmış...
Başvuru için bir link bile yok, gidip formlarla uğraşmak da neyin nesi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReCoMaX
bugün köşede duran turkcell hattımı vodafone geçirttim.
3-4 tl vergi borcum vardı.
hattım açılınca kesinti olur mu?
Son durumda herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, avans kullanıp geçen var...
Telsiz kullanım borcu varsa o ayki ücret alınır, tüm yılın değil.
Hiç duymadığın kesintiler varmış diyen arkadaşında başkasından mı duymuş. Muş muş muş ekleyerek ilerleyen kelimeler yerine kesin yargı ile konuşşsan güzel olur.
"Çırak daha Ustası" diyesim geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 3 Temmuz 2015; 16:00:26 > -
quote:
Telsiz kullanım borcu varsa o ayki ücret alınır, tüm yılın değil.
Hiç duymadığın kesintiler varmış diyen arkadaşında başkasından mı duymuş. Muş muş muş ekleyerek ilerleyen kelimeler yerine kesin yargı ile konuşşsan güzel olur.
"Çırak daha Ustası" diyesim geldi
Vodafone'un kendi sitesinde yazmayan ama forumda daha önce belirtilen % 10'a yakın kesintiler varmış (adı da hazine payı mıdır nedir). Ben bilmediğim için mişli muşlu konuşuyorum. Siz olsaydınız da aynısını yazmalıydınız. Bilmediğimiz bir dil kullanıyorsanız burada anlaşmamız zor olacaktır...
Ukalalık veya troll'lüktür bilmediğini bilir gibi yazmak, hem ben de sordum nelerin ekstradan tahsil edildiğini...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X