1. Yaş 30 küsür 2. Kamu görevlisi 3. Aynı zamanda da öğrenciyim
Mevcut tarifem vodafone kamu avanta bilmem ne (her yöne 800 dakika, 39tl) ve 8tl ye cepnet
İhtiaçlarım, en az 500dk her yöne, internet, tercihen sınırsız, ama kota olacaksa en az 1gb. 50-60 sms olsa da olur olmasa da. Bunlar içinse 20-25 tl gibi bir şey ödemek isterim ama 30 tlye kadar olabilir.
Operatör takıntım yok, avea ya bile taşıyabilirm hattımı, hatta ve hatta 14 yıl boyunca kaz misali yolunduğum turkcell e bile dönebilirim.
Yukarıda belirttiğim ihtyaçlarımı en ekonomik biçimde karşılayacak operatör/tarife acaba hangisi olacaktır. Yardımlarınız için peşinen teşekkürle.
tarifenizi Cep Kamu 1000 Midi yapıp 500 her yöne 500 vodafone konulursunuz.30Tl Cep kamu avantaj üyesi olarak kalabilirsiniz. Veya. Ucuz diyorsanız. 21 Tlye 1 sene tahhaüt vererek vodafone da 500 dk her yöne koşabilir. + 4 liraya 50 sms +8 liraya cepnet ile 33-34 liraya ihtiyacınızı görürsünüz. avea faturasıza geçer ayda 30 liraya 500 dk her yöne 500 sms 500mb internet alabilirsiniz.
vs vs
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
tarifenizi Cep Kamu 1000 Midi yapıp 500 her yöne 500 vodafone konulursunuz.30Tl Cep kamu avantaj üyesi olarak kalabilirsiniz. Veya. Ucuz diyorsanız. 21 Tlye 1 sene tahhaüt vererek vodafone da 500 dk her yöne koşabilir. + 4 liraya 50 sms +8 liraya cepnet ile 33-34 liraya ihtiyacınızı görürsünüz. avea faturasıza geçer ayda 30 liraya 500 dk her yöne 500 sms 500mb internet alabilirsiniz.
vs vs
Vodafone daki 21 tl lik alternatif iyi gibi duruyor. Bunun adı varmıdır?
avea bal şu an lider gibi duruyor. 500 dk 500 sms 500 mb net 25 yaşın altında bir tc kimlik ile 19 tl ye düşüyor avea'da ! galiba net kotası da 1 gb oluyor.
daha ne olsun buna da geçtik deneme amaçlı.
quote:
Orijinalden alıntı: ozdek
avea bal şu an lider gibi duruyor. 500 dk 500 sms 500 mb net 25 yaşın altında bir tc kimlik ile 19 tl ye düşüyor avea'da ! galiba net kotası da 1 gb oluyor.
25 yaş altı tc kimlik no abonenin kendi kimlik nosu olmak zorunda mı? Ayrıca tc kimlik no ile kotanın 1 gb a çıktığı ve fiyatın 19tl ye düştüğünden eminmisini? Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz101
quote:
Orijinalden alıntı: ozdek
25 yaş altı tc kimlik no abonenin kendi kimlik nosu olmak zorunda mı? Ayrıca tc kimlik no ile kotanın 1 gb a çıktığı ve fiyatın 19tl ye düştüğünden eminmisini? Teşekkürler.
Gerekmiyor diyorlar başka tc kimlik ile oluyormuş. Avea'nın güzellikleri . Adı genç paket yamulmuyorsam. Avea'nın web sitesinde mevcut oradan incelenebilir. 12-25 yaş arası bir tckimlik no olmadığı için bal 500 e geçtim. biraz az çekiyor avea açıkçası ama şimdilik görüşmeler ve sms ler iyi gidiyor. internet kullanımım zaten whatsapp dan ibaret genelde + safari de web gezintisi. yetecektir diye düşünüyorum.
Anladım, yani bal alıp onda değişiklikl yapılmıyor, doğrudan genç paket. Benim hat faturalı olmak zorunda ama, kontörlüye geçirince geri faturalıya geçirmekiçin hat vergileri felan tekrar ödeniyor diye biliyorum.
Anladım, yani bal alıp onda değişiklikl yapılmıyor, doğrudan genç paket. Benim hat faturalı olmak zorunda ama, kontörlüye geçirince geri faturalıya geçirmekiçin hat vergileri felan tekrar ödeniyor diye biliyorum.
Evet doğrudan o pakete üye olunuyor.
Faturalı 2 hattımı faturasıza çevirdim. Fazladan bir ücret ödemedim.
Faturasızda huzur var açıkçası.
Bugün hem avea hem de vodafone shop ta sordum, kontorlüye taşınan hat daha sonra tekrar faturalıya taşınabiliyormuş, hat tesis ücreti ve vergier tekrar tahakkuk etmiyormuş. Galiba artık kontörlü hatarın 30 liraya yükselmesinin sebebi de bu. Velhasıl avea kontörlüye taşımak için işlemler başlattım. Shoptaki eleman öğrenci tarifesi tavsiye etti, 10dk sı 50 krş mu neymiş. Geçiş gerçekleşince biraderin TC kimlik nosu ile de şu 19 tllik paket alacağım, inşallah 19tl ye her yöne 500 dk, 1gb ve benim ömrü billah kullanamayacağım kadar sms alacağım. Bimem gereken bir püf noktası vs varnı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme