Şimdi Ara

operatörler abone sayısı 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
5.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell bu gidişle 40'a vurur. Elinde ki tüm bandları aktif edip kapasiteyi arttırıyor, upload'a bile ekleme yapıyorlar. Bizim buralarda 60-70 upload artık normal gelmeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jiggly Puff kullanıcısına yanıt
    aynen oyle olmus numara tasima olmasa 40 ustunde olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom artık çoluk, çocuk operatörü olmuş. Turkcell ve Vodafone best ikilidir.

Vodafone'a Limitsiz Redli, Turkcell'e GNÇ 60 yapıştırdın mı senden kralı yok.

Ayda 265 TL felan cepten gider.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

eskisi gibi fiyat anlamında çok farklar kalmadı. TT ve vodafone da artık fiyat olarak yukarı çıktı. Birde 5 10tl farklar çok değil artık 5tl kutu kola parası oluyor anca. Bimcell çok uygun olmasa ben devam ederdim tcellde. Fiyat avantajı devam ettiği sürece burdan devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 24 Temmuz 2021; 18:48:6 >
  • HalkaMassara545 H kullanıcısına yanıt
    bana uygun tarife verdigi icin memnunum tt den ama bu herkes icin ayni olmuz kimi tt den kimi vodafoneden kimi turkcell den memnun olur

• HalkaMassara545 H kullanıcısına yanıt
    cok onemli isim olursa artik bilgisayardan giriyorum o bile uygulamasindan daha kolay bu karisik olmus uygulamayi sil supur icin kullaniyorum desem yeri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 24 Temmuz 2021; 18:49:2 >
  • Jiggly Puff kullanıcısına yanıt

İyi yönden bakalım biraz, fazla yoğunluk olup ta hızlar çok fazla düşmüyor özellikle akşamları.

• Vodafone Türkiye’nin mobil abone sayısı 24 milyonu aşarken M2M aboneleriyle birlikte toplam abone sayısı 26,6 milyona ulaştı. Şirketin faturalı abone sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre 1,1 milyon organik artış ile 15,7 milyona çıktı. Faturalı abone sayısında büyük sıçrama elde edildi. Sabit genişbant abone sayısı 128 bin artışla 1,2 milyona ulaştı.

Basın bülteninde 26.6 . milyon yazıyor

• kardia K kullanıcısına yanıt
    26 olarak daha once paylasildi

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Evet 26.2 olarak yazmışsınız ama 26. 6 milyon imiş .

• kardia K kullanıcısına yanıt
    bilgi icin tesekkur ederim guncellendi

• Bursa gibi bir şehirde hiç cekmemesine rağmen 36 milyon abone çok iyi rakam Turkcell için 😜

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    turkcell orayi unutmus

• Turkcell bursa'da berbat ya, denemedim ama söylentiler var sanırsam bursa'da çoğu kişi Turkcell'i istemedi, Turkcell'de bursa'yı unutup gitti...

Jazzalyn abim gitmişti oraya ama ne hikmetse 30 mbps altı görmemişti, galiba yatırıma başlamış Turkcell orda, söylentilere göre 2400 MHz bandı kullanılıyormuş.

Bursaya giderken TT hat ile gideceğim, Turkcell'de rezil olurum yoksa aman diyim sizde giderseniz TT ile gidin.

• yanlis bilmiyorsam tt nin en iyi hizmet verdigi yer bursa diye biliyorum

Doğru biliyorsun hocam

Seviyorum bu Bursa'yı ya, iskenderine ölüyorum bitiyorum, nilüfer'e çok gitmişliğim vardır. Bu yıl içinde gitmiştim, tabi o zamanlar Turkcell'idim. Hiç şebeke yoktu, berbattı diyebilirim bursa'da.

Sonrasında zaten Bursa'da çekmedi diye eve gelip hattı kırmıştım, sonra Vodafone'a gidip yeni hat aldım, onu da TT'ye geçirdim şuan memnunum bursa'da memnunum ama

• bende 10 yildir flan tt kullaniyorum zamaninda bir kac defa bursaya gitmisligim. var isten dolayi hizlar guzel di

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.