< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 24 Temmuz 2021; 19:56:46 > |
operatörler abone sayısı 2021
-
-
Türk Telekom ve Vodafone ucu ucuna ilerliyor, Turkcell ise zirveyi en önde götürüyor, listeye bakınca öyle görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana gore turkcell uygun paketler olsa bu ıkı operator daha uyguna vermek zorunda kalır paketler
-
vodafone daha da düşmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kuasudba
vodafone daha da düşmeli.internet hızları bu sekılde olursa uygun fıyatlı olark musterının ılk terıcı bımcell oluyor oda tt nın oben sayısına yansıyor
-
vodafone 24 milyonu geçti dün açıklandı
quote:
Orijinalden alıntı: tekst79
vodafone 24 milyonu geçti dün açıklandısuan duzelttım sayıyı bılgı ıcın tesekkur ederım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 24 Temmuz 2021; 15:45:13 > -
vodafone kullananların cogu cekımden dolayı kullanıyor vodafone
-
Bu abonelere bimcell,pttcell,pocell,vestelcell dahil mi hesaplanıyor acaba? Fiyatlar arttı telekom ve vodafone'da turkcelle yaklaştı,kazanan turkcell olur ancak turkcellin'de 2.3.Ölçeklendirme cöp paketleri diğer operatörlere yakın fiyatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 24 Temmuz 2021; 15:46:48 >
kırsalda vodafone ıyı cektıgı ıcın vodafone tercıh daha cok
-
bimcell vs dahil diye biliyorum
-
sanal operatorlerde tt abone saysınına katkısı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 24 Temmuz 2021; 15:50:55 > -
Ben 30-40 haneli bir köye gittim kervan geçmez tabiri yerinde olur vodafonedaydim o zamanlar 50-60mbit hız almıştım.Şaşırdım açıkcası bariz bir kapsama üstünlügü var vodafone'un orası ayrı.Ama akşam saatleri internete girmek çile.
quote:
Orijinalden alıntı: HalkaMassara545
Bu mesaj silindi.arastırmak lagzım ama tam olarak bende bılgım yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: nostalji16
Ben 30-40 haneli bir köye gittim kervan geçmez tabiri yerinde olur vodafonedaydim o zamanlar 50-60mbit hız almıştım.Şaşırdım açıkcası bariz bir kapsama üstünlügü var vodafone'un orası ayrı.Ama akşam saatleri internete girmek çile.bende tt kullanıyorum koye gıtıgımde 60 hız almıstım aksam saatlerınde vodafone cogu yerde aksam saatlerı hızlar sıkıntı oluyor benım koyde tt nın fıber baz ıstasyonu oldugu ıcın yogunlukta sorun olmuyor
-
Turkcell çok müşteri kaybetmiş. Operatör değiştirme olayları çıkmadan önce Turkcell ezip geçiyordu.
Benzer içerikler
- hızlı giriş nedir
- yurtdışı numarası nasıl alınır
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- hat meşgul ne demek
- lifecell nedir
- gizli numaradan arama
- turkcell abone sayısı
- kapanan hat nasıl açılır
- netgsm zam
- mobil imza nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X