Şimdi Ara

Yeni abone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben kısa bir süre önce numaramı avea ya taşıdım hattım 28 mayısta açıldı faturalı tarifemi yaptım 29 unda dk,sms,internet geldi.Bu tarife ay başında yani 1 haziranda yenilenecek mi yoksa 29 haziranda mı yenilenecek ? Diyelim ki 1 haziranda yenilendi benden bu 2 gün kullandığım tarifenin ücretini alır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura kesim tarihe gore günlük ücret gelir ilk fatura döneminde.

• günlük ücret nasıl oluyor şimdi 500 dk 5000 sms 2 gb internet tarifesi var bende ve ben kullanmaya başladım 1 aylık tarife normalde
  • 9333 u ara ne zaman yenilenecek. Kalan kullanım bilgisi falan öğrenebilirsin. Yada
    *124#

• Hesap kesiminiz ya 15 idir yada 1 i dir. Ayın 1 i hesap kesim günü olduğunu farzedersek bu ayda 2 günlük fatura yollamazlar, gelecek ay 32 günlük fatura gelir. Size verilen haklar da tam değildir. 2 günlüktür. Ay başında sıfırlanır yeni haklar tanımlanır.
    Avea da faturalı hat kullanmak büyük risk. Yanlış faturalamaları çok yapıyor avea.
  • Avea her ayın 27 sinde fatura kesim tarihi dir . 27sinden önce paket tanimlanmis sa paket ücreti güne bölünür ve yansıtır çok az bir ücret çıkar 15tl nin altındaki ucretle diğer ay faturaya eklenir .

• Acaba faturasız hat ücretlerini bilen var mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalniz beylee farura kesim tarihi belli degildir her tarifede degisir mesela benim tatfide 23. unde kesiliyor arkadsiminkinde 15 inde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.