Şimdi Ara

operatörler abone sayısı 2021 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir daha bursa'ya gidersem kesinlikle zorluk çekmeyeceğim çünki TT hattım var 😎

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    istanbulda yatirim cok ama her adim da bina oldugu icin sinyalleri kesebiliyor ben ankaradan biliyorum

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Yine sallamış mâlum üye

• Bu forumu çok abartmayın derim. Buraya bakınca BİMcell kullanan çok fakat gerçek hayatta kullanana denk gelmedim henüz. BİMcell abone sayısının 2 milyon olduğunu sanmıyorum. Diğer sanal operatorlerin toplam 100 bin abonesi yoktur diye tahmin ediyorum. Türk Telekom'un abone sayısına ahım şahım bir katkıları yok bence.

İndirim olunca falan söylemeyen tipler var bir de. Herkes geçince operatör duruma el atarmış... Sanki 85 milyon ülkenin 80 milyonu forumda takılıyor. Ülkenin gerçeklerini söyleyeyim. Çoğu kişi 4 GB'lık pakete 40 TL veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke TT, sanal operatörlerin müşteri sayısını da açıklasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalkaMassara545

Bu mesaj silindi.

'Olamaz' diye bir şey yazmış mıyım? Kesin konuşmuş muyum? Bir daha okuyun lütfen.

Adıma kayıtlı 3 adet BİMcell hattı var. Ben de isterim büyümesini fakat forumun gerçek hayatı yansıtmadığını anlatmaya çalıştım o mesajımda.

Kaynak olarak da Wikipedia'yı kullanmamanızı öneririm. Sitenin kurucusu bile bilgilerin güvenli olmadığını söyledi geçenlerde. Bilginin kaynak link'i BİMcell'in kendi raporu olduğunu gösteriyor. Ben BTK raporlarını dikkate almayı tercih ederim ki Türk Telekom çatısı altında olduğu için kesin bir rakam yok ortada.

• Fenercell'in bile 700k abonesi var, BİMcell garanti 2 milyondur.
    operatörler abone sayısı 2021

• Birde şöyle düşünün pttcell,vestelcell,pocell felan hadi çok abonesi olmayabilir.
    Lakin bim magazası çok fazla yerde var ve halkın çoğu uygun diye tercih ediyor gidiyor yani,her giden bu ilanları afişleri camlara büyük büyük asılmış görmemek mümkün mü?
    Bimcell özellikle diger aboneleri topla sanal operatörlerin bir bimcell etmeyebilir,ki öyledir yani eminim.

• Forum çoluk çocuk dolmuş.

Daha Türkçe yazılanı anlamıyor, kendince anlamlar çıkararak bana cevap yazıyor. Sonra da blokluyor.

"Boş yapma..." diyor bir de. Daha 4 gün önce hesap açmış ve 175 mesaj atmış. Kimin 'boş yaptığı' ortada.

Forum içler acısı bir hal alıyor gün geçtikçe...

• quote:

Orijinalden alıntı: HalkaMassara545

Bu mesaj silindi.

Kendi fikrini yazmış hocam arkadaşım,

Böyle alaycı tavırla yaklaşmanıza gerek yoktu.

Nikki six kardeşimi oyun platformundan taa mobil operatörlere gelmeden tanırım kendisini.

Yanlış yazmıs olabilir kendisi de zaten bimcell kullanıyor fikrini beyan etmis sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Kendi fikrini yazmış hocam arkadaşım,

Böyle alaycı tavırla yaklaşmanıza gerek yoktu.

Nikki six kardeşimi oyun platformundan taa mobil operatörlere gelmeden tanırım kendisini.

Yanlış yazmıs olabilir kendisi de zaten bimcell kullanıyor fikrini beyan etmis sadece.

Alıntıları Göster

Vallahi son 2-3 senedir bu tipler yüzünden pek mesaj yazmıyorum foruma. Bunlar adamı ipe götürür. Yazmadığım bir şeyi yazmışım gibi varsayarak kendince üste çıkmaya çalışıyor. Sanki banane BİMcell'in abone sayısından, isterse 10 milyon olsun.

• Fiyat politikasından dolayı uzun zaman turk telekom ve vodafone kullandıktan sonra yaklaşık 5 yıldır turkcell kullanıyorum bedava deseler yinede diğerlerine geçmem. Uzun yolda çekmez yok arayan ulaşamaz çeşit çeşit huyları var. Turkcelle geçtikten sonra bi kişi bile tutup aradık ulaşamadık demedi. Daha da yükseltmeli abonesini turkcell

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.