|
Operatörlerden iş birliği: Yerli mesajlaşma uygulamaları kotadan yemeyecek
-
-
Keşke bu "süratli" işbirliğini altyapının geliştirilmesi için de yapsanız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Keşke bu "süratli" işbirliğini altyapının geliştirilmesi için de yapsanız..O kadar doğru bir yorum ki daha İstanbul gibi megakentin %60'ında fiber altyapı yok . Anca şov ..
BİP kullanın ki tüm verileriniz varlık fonu üzerinden hükümete verilsin. Yok teşekkürler, adını bilmediğim yabancı şirketlere satılmasını tercih ederim. -
sebep nedir
-
O kadar komik yorumlar okuyorum ki verinin tümü nerdeyse bakkalda satılacak hala yerli uygulamalar devletin eli degebilir diye yorum yapılıyor. Bunu söyleyen ya hey Siri yada okey Google diyor
-
Bip Hollanda'ya ait bir programdır ve yerli değildir ne saçmalıyor bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanky
Bip Hollanda'ya ait bir programdır ve yerli değildir ne saçmalıyor bunlar.Acaba sen saçmalıyor olabilir misin yoksa alenen trollük yapayım yedirecek birini bulurum mu diyosun? Hollanda nerede yazıyor?
-
Lifecell firmasın ait BiP, Turkcell'e değil en başta. Lifecell'de verilerini Lüksemburg'da tutuyor Türkiye'de değil. Lifecell ise Ukrayna şirketi, yani Ukrayna şirketi verilerimizi Lüksemburg'da tutuyor, Türkiye'de "ehueheheh milli uygulama" diye kerizleniyor.
-
Turkcell, Türkiye merkezli teknolojik iletişim operatör şirketidir.
Türk Telekom (tam adıyla Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi)
BiP; Turkcell tarafından[2] iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, herkesin ücretsiz şekilde kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.
Yaay, Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 2 Eylül 2020'de açılmış, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur.
Vodafone, 1991 yılında kurulmuş İngiltere merkezli uluslararası bir telekomünikasyon şirketidir.
-
Lifecell'in sahibi Turkcelldir cahil arkadaşım, Turkcell'in Türkiye dışında Ukrayna, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs gibi ülkelerde de operatörleri var. Biraz oku ya ahkam kesmeden. Bip'i de Turkcell'in mühendisleri geliştiriyor, lifecell de değil sahibi, bip Turkcell'e bağlı ayrı bir şirket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 15 Ocak 2021; 13:48:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: MaximillianFoe
Lifecell firmasın ait BiP, Turkcell'e değil en başta. Lifecell'de verilerini Lüksemburg'da tutuyor Türkiye'de değil. Lifecell ise Ukrayna şirketi, yani Ukrayna şirketi verilerimizi Lüksemburg'da tutuyor, Türkiye'de "ehueheheh milli uygulama" diye kerizleniyor.Burada öyle bir şey yazmıyor, belge kanıt göster sallamakla olmuyor öyle kekleme milleti.
-
Valla Twitter'da sırf hükümeti eleştirdi diye 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan arkadaşlarım var. Siz buyrun kullanın benim geleceğimi karartmaya merağım yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 15 Ocak 2021; 13:46:51 > -
Wikipedia resmi bir belge mi? Çok belge istiyorsan gir sicil sorgulama sistemine BiP firmasının önceki adına bak, sonra da aslında 12/02/2018 tarihinde kurulmuş bir "paravan" şirket olduğunu görebilirsin, adını da 06/07/2020 tarihinde değiştirmişler. Yukarıda da biraz oku diyen arkadaşa gelsin bu, sicil sistemini fetöcü ya da terörist ilan ederler biraz beklersek.
-
Keşke bu "süratli" işbirliğini altyapının geliştirilmesi için de yapsanız..
|
BİP kullanın ki tüm verileriniz varlık fonu üzerinden hükümete verilsin. Yok teşekkürler, adını bilmediğim yabancı şirketlere satılmasını tercih ederim.
|
O kadar doğru bir yorum ki daha İstanbul gibi megakentin %60'ında fiber altyapı yok . Anca şov .. |
Lifecell'in sahibi Turkcelldir cahil arkadaşım, Turkcell'in Türkiye dışında Ukrayna, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs gibi ülkelerde de operatörleri var. Biraz oku ya ahkam kesmeden. Bip'i de Turkcell'in mühendisleri geliştiriyor, lifecell de değil sahibi, bip Turkcell'e bağlı ayrı bir şirket. |
Valla Twitter'da sırf hükümeti eleştirdi diye 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan arkadaşlarım var. Siz buyrun kullanın benim geleceğimi karartmaya merağım yok.
|
Gram samimiyeti olmayan firma yüzlerini fotoğrafta görüyoruz evet.
|
Bip Hollanda'ya ait bir programdır ve yerli değildir ne saçmalıyor bunlar.
|
Senin gibi cahiller oldukça daha çok öpülürüz biraz araştır sonra gel saçmala.
|
Virüs ortamında eve kapanan insanlara bedavaya zırnık internet vermeyen operatörler şimdi niyeyse birdenbire çok iyiliksever oldular. Başından beri diyorum bu whatsapp gazlamasının ardında başka bir iş var diye. Millet açlıktan intihar edince bile zerre umursamayan bazı siyasetçiler de, whatsapp mesajlarımızın mahremiyetini çok önemsediler nedense. Mesele başka beyler. Dolduruşa geliyorsunuz, benden söylemesi. Bana "bu konuda bile siyaset yapıyorsun" "feysbukun adamısın" diyen gerzekler buyursun istediğini kullansın. Ben bip mip zart zurt kullanmayacağım. Kişisel tercihim bu yönde. |
Benzer içerikler
- youtube video indirme programı
- kişi araştırma programı
- whatsapp durum kaç saniye
- video edit programı
- instagram şifremi unuttum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X