Şimdi Ara

operatörlerle birlikte numara taşınabilirliğe hazırlanıyorum. DEVAMI EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar operatörlerle birlikte ben de numara taşınabilirliğine hazırlanıyorum.

bu konuda çok pis planlarım var.

numara taşıma olayına bildiğiniz gibi az bir zaman kaldı.
    operatörlerim tüm hazırlıkları devam ederken ben de boş durmuyor ve ve hazırlıklarıma devam ediyorum.
    çok değil birkaç ay sonra elimde bulunan 7 adet turkcell, 3 adet avea, 3 adet vodafone hattımı numara taşıma işlemi için operatörlere başvuru yapmaya başlayacağım.

devamı aşağuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 23 Temmuz 2008; 21:37:00 >

• abi ne çakallık düşünüyorsun yine yaa

bu operatörlerin senden çektiği ne ya bırak şu garibanları yakında 3 operatör de birleşip seni internet dünyasından silmeye çalışacaklar söylemedi deme
  • 13 hattın var ama 10 tane telefonun var abi. Olmadı ama 3 tane daha lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

13 hattın var ama 10 tane telefonun var abi. Olmadı ama 3 tane daha lazım.

2 tane turkcelden geliyor.

ağustos ayında tekrar yarışıp 2 tane daha kazanırız. +1 olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

13 hattın var ama 10 tane telefonun var abi. Olmadı ama 3 tane daha lazım.

2 tane turkcelden geliyor.

ağustos ayında tekrar yarışıp 2 tane daha kazanırız. +1 olur.

Abi yanlış anlama sakın.

Hani derler ya azimli sıçan duvarı deler derler ya. Seninki de o hesap. Azmediyosun başarıyosun kazanıyosun. Sakın yanlış anlama lütfen.
  • abi sömürdügün yeter artık yaa :D
    harbi nedir operatorlerın senden cektıgı
    iliklerini kuruttun adamcagızların
    quote:

evet arkadaşlar operatörlerle birlikte ben de numara taşınabilirliğine hazırlanıyorum.

operatörlerim tüm hazırlıkları devam ederken ben de boş durmuyor ve ve hazırlıklarıma devam ediyorum.
    çok değil birkaç ay sonra elimde bulunan 7 adet turkcell, 3 adet avea, 3 adet vodafone hattımı numara taşıma işlemi için operatörlere başvuru yapmaya başlayacağım.

devamı yarın...

• quote:

evet arkadaşlar operatörlerle birlikte ben de numara taşınabilirliğine hazırlanıyorum.

devamı yarın...

bu kadar hattı kullandıgına inanmıyorum.çoğu boşa gidiyor bence kapanmasın diye boşu boşuna knt yüklüyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

devamı yarın...

ya haraç isteyeceksin yada o kadar hatta karşılık hatların birine ömür boyu bedava konuşma hakkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

quote:

devamı yarın...

bu kadar hattı kullandıgına inanmıyorum.çoğu boşa gidiyor bence kapanmasın diye boşu boşuna knt yüklüyorsun

hepsine de kontör yükleyip kontörleri transfer ederek satıyorum. hediyeleri bana kalıyor.

• sen 4. gsm operatörünü kursana ağabey
  • ilk etapta 3 operatörede başvuru yaparak numara taşıma işlemi hakkında ayrıntılı bilgi almaya çalışcağım.

yani taşıma ücreti nedir. kontörler aynen aktarılıyor mu vs. vs.

sonra
    turkcell hattımı vodafone
    avea hattımı turkcell
    vodafone hattımı da avea yaptırmak için başvuru işlemlerine başlayacağım.

taşıma işlemini iptal ettirmem için hediye kontör vs. teklif edebilirler.
    çünkü sıradan bir hat iptal işleminde bile geçenlerde turkcell vazgeçmem için 150 kontör avea 75 kontör teklif etmişti.

teklifleri değerlendirip duruma göre hareket edeceğim.
  • çok iyi ya valla ondan ona ondan ona :D kontör teklif ederlerse bende 3 hattımla yapayım bari numaradan
  • Bu numara taşınabilirliği tam olarak nedir şimdi.

Mesela 05369876543 diye bir numaran var.Şimdi nasıl olacak tam olarak bu türkcell numaranla aveaya geçmek istiersen 05059876543 mü olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Telekomünikasyon kurumu açıklamalarına ve bir gsm şirketinin (adını söylemek istemiyorum) açıklamalarına göre 5 ytl civarında bir taşıma ücretiyle karşılaşacaksınız.

ADI AVEA GALİBA
  • quote:

Aria kalsaydı keşke...
    quote:

ADI AVEA GALİBA

evet keşke aria ve aycell birleşmeseydi.

şu anda bende 3-5 tane daha hat ve telefon olurdu. rekabet güzel olurdu.
  • quote:

Hayır, tamamen aynı kalıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

Bu numara taşınabilirliği tam olarak nedir şimdi.

Mesela 05369876543 diye bir numaran var.Şimdi nasıl olacak tam olarak bu türkcell numaranla aveaya geçmek istiersen 05059876543 mü olacak

yani 0538 li veya 0536 lı ama evea olabiliyor öyle mi
  • peki ne zaman geçilecek bu olaya
  • quote:

9 kasım
    quote:

peki ne zaman geçilecek bu olaya

peki biz numaranın hangi operatörden olduğunu nasıl anlayacağız.Hani türkcellse türksellden avea ise avadan aramak gerekir o yüzden
  • Anladım.Bununla ilgili daha detaylı bilgiyi bulabileceğimiz bir yer var mı bildiğin
  • quote:

http://www.tk.gov.tr/Duzenlemeler/Hukuki/yonetmelikler/2007/numara_tasinabilirligi_yonetmeligi_01_02_2007.doc

quote:

Anladım.Bununla ilgili daha detaylı bilgiyi bulabileceğimiz bir yer var mı bildiğin

çok saol hocam yordum seni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.