Şimdi Ara

operatörlerle birlikte numara taşınabilirliğe hazırlanıyorum. DEVAMI EKLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: piri.reis

ilk etapta 3 operatörede başvuru yaparak numara taşıma işlemi hakkında ayrıntılı bilgi almaya çalışcağım.

yani taşıma ücreti nedir. kontörler aynen aktarılıyor mu vs. vs.

sonra
    turkcell hattımı vodafone
    avea hattımı turkcell
    vodafone hattımı da avea yaptırmak için başvuru işlemlerine başlayacağım.

taşıma işlemini iptal ettirmem için hediye kontör vs. teklif edebilirler.
    çünkü sıradan bir hat iptal işleminde bile geçenlerde turkcell vazgeçmem için 150 kontör avea 75 kontör teklif etmişti.

teklifleri değerlendirip duruma göre hareket edeceğim.

Güzel fikir Kazandığınız telefonları güle güle kullanın Sn.Piri.Reis, tebrikler.

• bence arkadaşlar hararetli bi dönem başlıyo
  • Avea'nın sitesinde de bilgi var

www.avea.com.tr
    Aradığınız kaynak bulunamıyor
    http://www.avea.com.tr/mobilnumaratasinabilirligi/index.html
  • Piri bizi diskoya götür, Piri bizi diskoya götür
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Piri bizi diskoya götür, Piri bizi diskoya götür

piri direksiyon sende . sen nereye biz oraya . peşindeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Piri bizi diskoya götür, Piri bizi diskoya götür

camiye götürsem olmaz mı?
  • bilgiler için hepinize teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

quote:

evet arkadaşlar operatörlerle birlikte ben de numara taşınabilirliğine hazırlanıyorum.

bu konuda çok pis planlarım var.

numara taşıma olayına bildiğiniz gibi az bir zaman kaldı.
    operatörlerim tüm hazırlıkları devam ederken ben de boş durmuyor ve ve hazırlıklarıma devam ediyorum.
    çok değil birkaç ay sonra elimde bulunan 7 adet turkcell, 3 adet avea, 3 adet vodafone hattımı numara taşıma işlemi için operatörlere başvuru yapmaya başlayacağım.

devamı yarın...

bu kadar hattı kullandıgına inanmıyorum.çoğu boşa gidiyor bence kapanmasın diye boşu boşuna knt yüklüyorsun

hepsine de kontör yükleyip kontörleri transfer ederek satıyorum. hediyeleri bana kalıyor.

astari yuzunden pahaliya geliyodur bence o is sana?? millet neden senden alsin ki, normalden ucuzami satiyosun?

Bildigim kadariyla en fazla 50 kontor transfer edilebiliyo onu nasi ayarliyosun?

• quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

quote:

hepsine de kontör yükleyip kontörleri transfer ederek satıyorum. hediyeleri bana kalıyor.

astari yuzunden pahaliya geliyodur bence o is sana?? millet neden senden alsin ki, normalden ucuzami satiyosun?

Bildigim kadariyla en fazla 50 kontor transfer edilebiliyo onu nasi ayarliyosun?

neden pahalıya gelsin.

mesela avea 500 kontör yüklüyorum. fiyatı 70 ytl
    50 kontör 8,5 tan satıyorum. aveada ayda 250 transfer yapabiliyorsun. (turkcellde limit 250 vodaFOnda300)
    8,5*10=85 ytl. 15 ytl kar kalıyor.
    +kontör yüklediğim için çeşitli hediyeler kar kalıyor.
    yaklaşık 2 senedir bu işi yapıyorum. ailemde kontör harcanmıyor artık. hediye kontör dakika ve sms ler bize fazlasıyla yetiyor. kullanmayıp silinenlerde cabası.

turkcell 625 kontör 71 ytl.
    50 kontörü 7,5 ytl den satıyorum.
    7,5*12=90 ytl . 19 ytl kar kalıyor.
    hediyeleri yetiyor. hatta turkcelin kontör yükleyince verdiği hediye kontör sms dakikaları ayrıyeten satıyorum. mesela bir hatta 500 hediye kontör var diyelim. kullanmazsam silinecek. telefonu ve hattı birkaç günlüğüne çok kullanan kişiye kiraya veriyorum. 500 kontör bitince geri getiriyot. artık fiyat ne anlaştıysak 5-10 ytl onu da veriyor.

anlatmakla bitmez............

• quote:

quote:

quote:

neden pahalıya gelsin.

50 kontör 8,5 tan satıyorum. aveada ayda 250 transfer yapabiliyorsun. (turkcellde limit 250 vodaFOnda300)
    yaklaşık 2 senedir bu işi yapıyorum. ailemde kontör harcanmıyor artık. hediye kontör dakika ve sms ler bize fazlasıyla yetiyor. kullanmayıp silinenlerde cabası.

hediyeleri yetiyor. hatta turkcelin kontör yükleyince verdiği hediye kontör sms dakikaları ayrıyeten satıyorum. mesela bir hatta 500 hediye kontör var diyelim. kullanmazsam silinecek. telefonu ve hattı birkaç günlüğüne çok kullanan kişiye kiraya veriyorum. 500 kontör bitince geri getiriyot. artık fiyat ne anlaştıysak 5-10 ytl onu da veriyor.

işini biliyosun

• @piri.reis dükkanın var herhalde ?
  • quote:

quote:

quote:

neden pahalıya gelsin.

hayırlı işler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

@piri.reis dükkanın var herhalde ?

yok efendim.

tekstilde çalışıyorum. ek iş olarak kontör alıp satıyorum.

hobi olarak başladım bu işe. seviyorum kontör telefon kampanya haberlerini. hobi olarak başladım. şimdi para kazanmak amacı ile devam ediyorum.

mesela haziran dönemi sms yarışmasında 2 adet telefon kazandım ama bazı arkadaşlar harcadığın zamana yazık dediler. benim asıl yarışma amacım öncelikle kazanıp adımı internet sitesinde yazdırmak, 2.amacım o özelliklere yakın hiç telefonumun olmaması idi.

böyle yeni kampanya yarife vs. çıktıkça kendi açımdan güzelce irdeleyip neresinden ne yaparsam nasıl para kazanırım diye güzelce düşünür planlar yaparım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

@piri.reis dükkanın var herhalde ?

yok efendim.

tekstilde çalışıyorum. ek iş olarak kontör alıp satıyorum.

hobi olarak başladım bu işe. seviyorum kontör telefon kampanya haberlerini. hobi olarak başladım. şimdi para kazanmak amacı ile devam ediyorum.

mesela haziran dönemi sms yarışmasında 2 adet telefon kazandım ama bazı arkadaşlar harcadığın zamana yazık dediler. benim asıl yarışma amacım öncelikle kazanıp adımı internet sitesinde yazdırmak, 2.amacım o özelliklere yakın hiç telefonumun olmaması idi.

böyle yeni kampanya yarife vs. çıktıkça kendi açımdan güzelce irdeleyip neresinden ne yaparsam nasıl para kazanırım diye güzelce düşünür planlar yaparım.

Abi Ortaklık İstesek senden ....Para Ortağı gibi %50

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Bu numara taşınabilirliği tam olarak nedir şimdi.

Mesela 05369876543 diye bir numaran var.Şimdi nasıl olacak tam olarak bu türkcell numaranla aveaya geçmek istiersen 05059876543 mü olacak
    Hocam 12 sene önce benim telefon numaramı kullanmışsın, ararsan sohbet edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.