Şimdi Ara

Operatörünüzde 1 gigabyte kaç Megabyte ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal koşullarda ve dünya standartlarında 1 Gigabyte demek 1024 Megabyte'tır. Acaba GSM operatörleri bunu uyanıklık yaparak 1000 Megabyte olarak kabul ediyor olabilir mi ?
    GSM Operatöründe çalışan arkadaş varsa, veya bilgisi olan, bu konuda aydınlatırsa sevinirim..

• kimse uyaniklik yapmıyor emin ol. Neyse o :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

kimse uyaniklik yapmıyor emin ol. Neyse o :)

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.. Genelde bu uyanıklık ile disk üretici firmalarda karşılaşıyoruz, örneğin 1 TB harici disk aldığınızda, bunu 1000 Gigabyte olarak bildiriyorlar, zaten formatladığınızda anlıyorsunuz vs.. Bunun gibi durumlar olabilir mi acaba diye düşündüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: simartem

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

kimse uyaniklik yapmıyor emin ol. Neyse o :)

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.. Genelde bu uyanıklık ile disk üretici firmalarda karşılaşıyoruz, örneğin 1 TB harici disk aldığınızda, bunu 1000 Gigabyte olarak bildiriyorlar, zaten formatladığınızda anlıyorsunuz vs.. Bunun gibi durumlar olabilir mi acaba diye düşündüm..

bilgi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_11345904/mpage_1/tm.htm

ben çok eğlendim konuyu okurken. HDD konusundaki sorunuza da bu konuda cevap bulacaksınız :)

• 1024mb 1gb , 1024kb 1mb , 8byte 1kb
    disklere gelince disk kendine bi çalışma kapatisesi ayırmalı yani ram o yüzden eksik çıkması gayet normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simartem S kullanıcısına yanıt
    süper 3lü avea 1024 tesadüf bende bugün kontrol ettim evet o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.