DÜN İTİBARİ İLE TOPLAM 157,5 TL PUANIMI ALDIM :) |
Opet Chippin ile 3x250TL Ödemeye 150TL fayda (4. sayfa)
-
-
Çok ilginç, saçma ve komik biçimde kampanya bire bir aynı özelliklerle chippin market kampanyasına dönüşmüş. 3x250 markete 75 chippin ve wp veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne sacmalik ya. Opetten yakit falan almam sirf su kampanya icin gittim aldim. 2 kere daha almam gerekiyodu kampanyayi degistirmisler. Chippin i silme vakti geldi o zaman
Hem market hem akaryakıt bende mevcut. (Chippin'de)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 7 Temmuz 2022; 13:1:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2 defa yakıt aldım. Toplam 500 TL lik. Bu şimdi boş yere mi gitti?
Chippinde yazıyor ancak world mobilden kaldırılmış.
Düzenleme. Geri gelmiş kampanya. İlerlemelerim de duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak190591 -- 7 Temmuz 2022; 13:37:8 >
Chippin yazarak aratır mısın wmobilde? Gereksiz heyecan yarattı herkes 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 7 Temmuz 2022; 13:37:41 >
Sanırım sebebini anladım. Yapıkredi kart hareketlerine baktığımda o gün yapılan alışveriş XXX petrol-Tekkeköy-Samsun TR şeklinde görünüyor. Aynı gün aynı istasyondan puan harcamak için de bir miktar yakıt alıp pos cihazından kartla alışveriş yaptım. O alışveriş ise XXX petrol-Opet Samsun Tr olarak geçmiş. Mobil ödeme ile fiziki kartla ödeme farklı çekilmiş. Sanırım sorun bundan kaynaklı olabilir.
word mobil de kampanya devam ediyor panik yapıp başkalarını yanlış yönlendirmeyin.
-
kampanya gözüküyor ama işlemlerim gözükmüyor neden acaba ykb ye kayıt açtım dün ama bi ses seda yok bu ykb kabak tadı veriyor artık
Yapı kredi bütün kampanyalarında yapı kredi posunu şart koşuyor. Kasada ödeme yapan arkadaşlar belki bu konudan sebep sorun yaşamış olabilirler. Mobil ödemede sorun olmuyor.
Kampanya geri gelmiş sayaç bir tane ilerlemiş ancak kazanç 0 yazıyor. Üstteki arkadaşta da durum aynı sayaç 2 tane ilerlemiş ama kazanç 0 diyor
Hepsi tamamlanınca world puan kazanma hakkı elde ediliyor. Puanlar 7 ağustosta aktif olacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak190591 -- 7 Temmuz 2022; 19:2:7 >
Lpg olmaması üzdü
ya bu chippin kampanyası bittimi bugün gittiğim opet görevlisi 2 gün önce kampanyayı bitirdiler dedi ykbye kayıt açtım ondanda bir cevap yok
Aynen banada aynısı denildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugünkü islemimden world mobilden sayac ilerledi ve opet karta 25 puan aninda geldi. Ayrica %1 puan daha geliyor opet karta.
Opet world kartım yok hocam normal world kart var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 9 Temmuz 2022; 15:28:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoo ben bugün işlem yaptım (üçüncü işlemimdi) ve puanlar geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunu kasadamı yaptınız?
çünkü araçta ödemede direk chippinden toplam tutar çekiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X