Şimdi Ara

Opet Online Yakıt Satışı Rezaleti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay önce uygun fiyatlı olduğu için(Aldığınız yakıtın %5'ini puan olarak yüklüyor) Opet Online Yakıt Satışı'nı kullanmaya başladım. 1 haftadır paramla rezil oluyorum, aman deyim bulaşmayın !

Yaşadıklarım :

27 ocak tarihinde 200 TL lik yakıt satın aldım opet online'dan. Kredi kartımdan çekim yapılmasına rağmen, opet kartıma yükleme yapılmadı. Bunun üzerine Opet müşteri hizmetlerini aradım ve durumu aktardım. 1 hafta içinde dönüş yapacağız dediler ve bu işlem için 1 haftanın çok uzun olduğunu, yüksek miktarda yakıt satın almış olama durumumda çok ciddi mağduriyetler olabileceğini aktardım. Bunun üzerine aciliyetinizi ileteceğiz dediler.

Sağolsunlar baya acil davrandılar ve 5 gün sonra aradılar. Üzgün olduklarını ve 24 saat içerisinde yakıtlarımın Opet karta yükleneceğini söylediler. Bunun üzerine sitemlerimi belirttim. Arayan hanımefendi ettiğim sitemleri umursamaz bir şekilde dinledi ve " ee ne yapalım şimdi" dedi. O müşterilerinin memnuniyetlerini çok önemseyen Opet'in düştüğü duruma acıdım ve kapattım. 2 şubat pazar günü Opet'e yakıt almak için girdim. 100 tl lik yakıt aldım ve kartımı uzattığımda puanımın olmadığını söylediler. Ücreti kredi karımdan ödedim. Bunun üzerine opeti tekrar aradım ve biz onu kredi kartınıza yükledik dediler.

Allah'tan 200 TL lik yakıt almıştım. 200 TL için bile 1 hafta rezillik çektim. Es kaza tatil planı yapıp, tatil yakıtımı toplu olarak Opet Online'dan alsam ne olacaktı ? Ya tatilimi Opet'in yakıtı satın alması dert, parasını ödediğin yakıtı alması ayrı dert olan online işlemler biriminin keyiflerini bekleyecektim, yada boşu boşuna tatil bütçemi kısacaktım.

Herşeyi geçtim. Aranıyorum ve 24 saat içinde Opet kartınıza yakıt yüklenecek sözünü alıyorum. 2 gün sonra yakıt almaya gidiyorum ve puanlarıma güvenerek pompacıya yakıt doldurtuyorum. İçeri giriyorum ve halen puanlarımın yüklenmediğini duyuyorum. Ya üzerimde nakit ve kredi kartı olmasaydı ? Opet'in işbilmezliği yüzünden 100 TL için istasyon görevlileri ile yaşayacağım rezilliğin karşılığını Opet bana nasıl verecekti ?

Aman deyim arkadaşlar, sakın yakıt masraflarınızı kısmak adına Opet Online dan yakıt almayın. Paranızla rezil olursunuz. Düşük meblağlar önemli değilde, yüksek alımlarda çok büyük sıkıntı yaşarsınız... Gerekirse Opetten normal şekilde alın ama Opet online kullanmayın...

• Yakıtın online olani sıkıntı ya.
    Gidip bayiden almak en iyisi opet suan Türkiyedeki en iyi firma benim için sadece opet Tuvaletlerine girerim yolda dinleme tesislerinden daha güzel
  • demohayat kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hemen bu siteye şikayetiniz yazın size dönüş yaparlar sorununuzu çözerler ben şikayetvar sayesinden çogu sorunumu çözdüm

http://sikayetvar.com/firma/detay/opet
  • online sistem yüklüyorlar. pek hata olacağını düşünmüyorum çünkü bilgisayar hata yapmaz. insan kontrollü bir sistem değil. muhtemelen başka kartınız tanımlı sistemde yeniden kayıt yaptırın bir dahakine. zaten yüzde 5'den çok daha uygun anında indirim yapan bir sürü firma var. özel sektör sonuçta hangisi işinize gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

online sistem yüklüyorlar. pek hata olacağını düşünmüyorum çünkü bilgisayar hata yapmaz. insan kontrollü bir sistem değil. muhtemelen başka kartınız tanımlı sistemde yeniden kayıt yaptırın bir dahakine. zaten yüzde 5'den çok daha uygun anında indirim yapan bir sürü firma var. özel sektör sonuçta hangisi işinize gelirse.
    Yazıklar olsun o OPET e
  • opeti hic sevmem bu sene mecbur kaldim garanti dalgasina
  • Uzun süredir yakıtı bu şekilde alıyorum. Kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra telefonuma puanlarınız kartınıza yükledi mesajı gelinceye kadar sizin yaşadığınız olaylar bir bir aklımdan geçiyor hep. Çok şükür ki şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı birkaç dakika içinde mesajı gönderdiler hep. Bende gidip hemen yakıtımı aldım. Tehlikeli işler tabi yüz yüze muhattap bulamayacağınız her iş tehlikeli aslında ama napalım benzin fiyatları böyle olunca üçün beşin hesabına bakar olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Uzun süredir yakıtı bu şekilde alıyorum. Kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra telefonuma puanlarınız kartınıza yükledi mesajı gelinceye kadar sizin yaşadığınız olaylar bir bir aklımdan geçiyor hep. Çok şükür ki şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı birkaç dakika içinde mesajı gönderdiler hep. Bende gidip hemen yakıtımı aldım. Tehlikeli işler tabi yüz yüze muhattap bulamayacağınız her iş tehlikeli aslında ama napalım benzin fiyatları böyle olunca üçün beşin hesabına bakar olduk.
    Bu olay geçen hafta benimde başıma geldi cumartesi günü kartımdan para çekilmesine rağmen yükleme yapılmadı fakat para pazartesi kartıma iade edildi.
  • Online yakıt nedir arkadaş..

Yıllardır yakıtımı "al parayı ver malı" usulüyle alırım.. Hiç sorun yaşamadım..
  • Bizim dizel arabayada 95 oktan 220 liralik benzin koymuslardi
  • Ben dizel yakitimi aracimi sifir aldigimdan beri 10500 kmdir Türkiye petrollerinden( tp)alıyorum.
    Öyle online puan falan değil tp kart ile aninda pompada %8 indirim alıyorum.
    Hem devletin kazanıyor hem ben uygun fiyata alıyorum. Kisacasi herhalde buna kazan kazan diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Ben dizel yakitimi aracimi sifir aldigimdan beri 10500 kmdir Türkiye petrollerinden( tp)alıyorum.
    Öyle online puan falan değil tp kart ile aninda pompada %8 indirim alıyorum.
    Hem devletin kazanıyor hem ben uygun fiyata alıyorum. Kisacasi herhalde buna kazan kazan diyorlar.
    ben opete sadece wc için giriyorum
  • Sıcak fırsatlardaki başlıkta da bir çok arkadaş benzer sıkıntı yaşamış.

Her ne kadar başıma gelir diye ürksem de 5 kez 50 TL'lik yükleme yaptım (k.kartı kampanyasından yararlanmak için) hiç sıkıntı olmadı Allahtan.

Yine de dikkat etmek lazım. Opete de bu amatörlük yakışmıyor.
  • uzun süredir online yakut alirim
    aylik 500 TL luk
    hi. bi sikintim olmadi
    yakitim 3-5 dk.da kartima yüklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

uzun süredir online yakut alirim
    aylik 500 TL luk
    hi. bi sikintim olmadi
    yakitim 3-5 dk.da kartima yüklenir.
    Opet kaliteli firmalardandır bana göre. Özellikle uzun yolda tuvalet ihtiyacı duyarsanız dinlenme tesislerini vs boşverin bir opet bulun derim. Gerçekten standartları diğerlerine göre epey yukarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 3 Şubat 2014; 1:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

Aynen aydindan didime giderken kesin bi ugrarim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarFace0944

quote:

hangisine? sökenin girişinde shell i geçince ilerki virajdan sonrakimi ,söke çıkışı starbucks la mavi nin olduğu outlet center mı
  • quote:

quote:

quote:

hangisine? sökenin girişinde shell i geçince ilerki virajdan sonrakimi ,söke çıkışı starbucks la mavi nin olduğu outlet center mı

Tam bilemedim tatil için aydina gidiyoruzda didim denizkoyde akrabalar var oraya giderken ama outleti hatirlamiyorum fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sünnetçi34 -- 3 Şubat 2014; 1:40:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bir ekleme yapayım sanırım net olmamış, çekilen tutar kredi kartıma yüklendi(yüklemiş) cuma günü. Fakat bana opet karta yükledik dediler. İnternetten alışverişte sıkıntı olur elbet. Ama benim şikayet ettiğim konu ilk olarak çözüm sürecinin haddinden uzun olması. Hatayı yaparsan, ertesi gün telafi et. Sonuçta bu yakıt. Adam yakıtı alıyorsa demektir ki arabasında yakıt kalmamıştır. Bir nevi insani ihtiyaç. Son olarakta adamlar tutarı nereye yükleyecekleri bilgisini bile adam gibi vermekten acizler. Dediğim gibi mesela ben sözlerine güvendim ve gittim yakıt aldım. Allahtan yanıma kredi kartımı almıştım. Yoksa rezillik...

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    %20 falan olsa eyvallah da %5 için çekilmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.