Şimdi Ara

Opet vs Shell - Euro Dizelciler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the_zula

peki bu benzinliklerde 10 tl ye satılan katkılardan arabaya attıran oldumu ? bi zararı olurmu ? illa depoyu fullemek mi gerekiyor

Kullanmani tavsiye etmem, zarari olacagindan degil, luzumsuz oldugundan...Arabanin bakimlari aksatilmadikca, yagi kalitelisinden tam sentetik kullanildikca katkiya fln gerek yok...Ben o benzinliklerde satilanlardan degil wurth kullandim zamaninda, bence fuzulu isler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin kötü dedigi Opet fullforce'u daha önce Tdci'da şimdi de Dci'da kullanıyorum,
    Total veya Shell'de kullandım ama banada en performanslısı ve tutumlusu opet geldi, (Her zaman maslak veya anadolu otobanındaki mehmetçikten alırım)
  • mühim olan bayiidir sakın markanın ismine aldanmayın benim sıralamam po>total>bp>shell opet kullanmadım ama po denediklerim içinde en iyisiydi
  • aracım tabir-i caizse kara dizel ve yazılımlı..yakıtın etkisini ;aracımın, titrek ve sesli ve dumanlı motoru sayesinde iliklerimde hissediyorum..

opet elendi; menzil kısalıp,duman-ses-titreşim arttı
    bp,diğer kullandığım shell vpower,total excellium gibi standart eurodizeller gibi ortalama seviyede..

gtl ise biraz daha farklı; her kalkışta,hızlanışta hissettiriyor kendini; motor sakin kullanımda daha akıcı-hisli ; hızlanma vs isteklerinde de daha canlı..
  • shellden şaşmam,mecbur kalırsam opet
  • 2.depo gtl kullanıyorum. Yakıtta fark oldu mu bilmiyorum ama performans farkı yok gibi. Shell fuel save dizel hiç almadım. Ama v power dizel hakikaten hoşuma gidiyordu. Sanırım bu depo bitince artık gtl almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.