Şimdi Ara

Oppo A9 2020 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdaruz kullanıcısına yanıt
    bende de yok.daha doğrusu zaten hiç yoktu.oppo türkiye forumunda bir link vermişler ama çalıştıramadım ben.
  • WalP diye bir wallpaper uygulaması var arkadaşlar indirin bence.Güncel ve en son çıkan telefonların tüm wallpaper larını buluyorsunuz.Buradan.
    play.google.com
    WalP - Stock HD Wallpapers - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stresscodes.wallp

• Telefonu dün aldım içinden silikon kılıf çıkıyor ekranında da koruyucu var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur666

teşekkür ediyorum.
    kulaklık ses çıkışı note 9 dan iyi diyebilirim rahatlıkla.ben eski htc 10 dan çıkan kulaklık ile kullanıyorum ve son sese getiremiyorum.kendi kulaklığını ise açmadım henüz.o yüzden yorum yapamam.
    daha önce a 50 ve note 9 kullanıyordum kullanımım hiç değişmedi hatta yayıla yayıla bol bol kullanıyorum ve iki gün sonunda yüzde yürmisekiz ile ortalama yatarken şarja takıyorum.
    kamera içinse şu fiyata göre harika ve özellikle gece çekilen fotoğraflardada çok güzel.ben ayar bilemediğim için bas çek yapıyorum ve sonuç çok çok iyi.en azından note 9 dan aşağı kalmıyor.(gerçekten abartmıyorum)kamera çekiminde ise ois olmamasına rağmen titreşim rahatsız etmiyor ve iyi bir çekim sunuyor.
    yani parasını fazlasıyla hakediyor ve uzun süredir iphoneden sonra totalde en memnun kaldığım telefondur.
    iyi günler..

Alıntıları Göster
    Slm Şuan note5 kullaniyorum yoğun kullanimim var.Günde 2 yada 3 kere sarj ediyorum.Artık sıkıldım ve sarjı uzun giden bir cihaz almak istiyorum.Temiz note 8 aradim ama cok para istiyorlar.Siz oppo a9 kullanıcısı olarak samsungdan sonra tavsiye edermisiniz.Tek çekincem kullanim farki ve ekran çözünürlüğü.

• oppo baya pöpüler oldu millein apple sevdası bitmez yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur666

WalP diye bir wallpaper uygulaması var arkadaşlar indirin bence.Güncel ve en son çıkan telefonların tüm wallpaper larını buluyorsunuz.Buradan.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stresscodes.wallp
    Hocam nerden aldınız cihazı kaça aldınız

• Şu ana kadar hep popüler markaları kullanan biri olarak ilk başta bu markaya önyargı ile yaklaşmıştım. Fakat satın aldıktan ve deneyimledikten sonra Oppo A9 2020'yi kesinlikle öneririm.
  • Telefonu biraz mecburiyetten almak zorunda kaldım. Çok fazla seçeneğim yoktu. Aldıktan sonra tanıma fırsatım oldu. Coloros arayüzü çok başarılı. Hız ve stabilite oldukça iyi. Kullandıkça keyif alıyorum. Tek eksik diyebileceğim şey bir led uyarı ışığının olmaması.

• arkadaşlar oppo a5 2020 cihazımda günlük olarak hesap makinesinde döviz çevirme programı otomatik olarak o günün kurunu gösteriyordu. Ancak 4 ya da 5 gündür güncellesemde sayfasını dolar veya diğer yabancı para birimleri hep aynı kurda takılı kaldı.
    ancak sistem güncellemeleri webull sitesinden aldığını anlık olarak görebiliyorum.
    şu an döviz kuru dolar bazlı olarak 6,45 seviyesinde takılmış durumda
    perşembe ve cuma günü de takılı kalmıştı.
    hep aynı rakamlar gözüküyor.
    daha önce o gün artış ya da eksiliş olduğunda ona göre hesap makinesi ekranında bunu görebiliyordum sayfayı yenilediğimde.
    bu sorunu yaşayan var mı acaba? yardımcı olabilecek birileri var mıdır? teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar..
    Bugün color os 6 güncellemesi geldi ve yükledim.
    Neler değişmiş şu an bakıyorum ama değişen bişey yok gibi.
    Daha hızlanmış gibi sanki:)
  • Merhaba arkadaşlar.
    Telefonuma maalesef veda etmek zorunda kaldım.Çünki kızım telefona el koydu ve bende değişiklik olsun diyerek ki etmeseymişim samsung M30 S aldım.Deneyimlerim şöyle ki telefonun kıymetini bilin:)
    Telefonu aktif kullanıyorum ama hafta olmadı ve biraz daha kullanıp öyle fikirlerimi yazacaktım ama deneyimlerim istendiği için yazmak zorunda kaldım.
    M 30 s ile oppo kıyaslamamda samsungu sadece ekran için tavsiye edebilirim.Ekran oppodan çok iyi değil bir tık daha iyi.
    Diğer tüm konularda net olarak oppo derim.
    m30 kendi menüsünde dahi ve yeni olmasına rağmen kasıyor,uyukluyor,esniyor,ve bazende karar veremiyor:)
    kamera açarken eminmisin diye soruyor resmen:)
    Şu kadar kısa sürede 3 defa cihazı kapattım.
    kullandığım şirket programından nedensiz dört defa attı.
    uygulama açılırken esneyerek titreyerek düşünerek ağırdan açıyor.Oppoda ise kullandığım yaklaşık 6 aylık sürede bu sorunların hiç birine rastlamadım.Sürekli akıcı ve hızlı bir performans gösteriyor.Takılma donma yaşamadım.Şirket programındada hiç bir problem yaşamadım.
    Cihazın kendi sesi ve tek hoparlör olması sebebiyle oppo dan sonra berbat geldi ama yeterli diyebilirim.Oppo da stereo hoparlör var ve ses cidden güzel.Kulaklık performansı ise her ikiside eşit güzeller.Çağrı sesleri yetersiz samsungta çoğu zaman titreşim olmasa cevaplayamayacağım ama oppo da duyacaksınız.
    Pil olara eşit değiller tabi ama eşit sayılırlar çünki kapasiteler farklı ama neredeyse pil süreleri eşit gibi.Her ikisindende memnun kalınır.
    Oppo yu kullanacaktım ama kızım daha değerli diyerek telefonu ona verdim ve değişiklik ve pili uzun gitsin diyerek bu telefonu aldım.Beklentim zaten en alt seviyede olduğu için pek şaşırmadım sadece pil iyi diyerek polyannacılık yapıyorum:)Pil haricinde beklentim yoktu ve beklentilerim karşılandı:)
    tavsiye edermisiniz derseniz Oppo A 9 2020 varken ve fiyatları neredeyse aynıyken asla.
    Oppo yu ekran nedeniyle kötülüyorlar ancak ekran lcd ve çözünürlük hd ancak bir süre sonra alışıyor ve gayet güzel olduğunu anlıyorsunuz.Uzun kullanma düşünceniz varsa en azından hayalet ekran sorununuz olmayacak ve kendiniz iyi hissedeceksiniz.Güneş altında her ikiside aynı yani görmekte biraz zorlanacaksınız ekran ışığı sondada olsa.
    Şimdilik bu kadar,herkese iyi günler diliyorum:)

• sar değeri yüksek değil mi bu telefonda ya da ben mi yanlış yorumluyorum?
  • Bu telefon da volte özelliği var mı ben aradım bulamadım.

• Şoförparçası Ş kullanıcısına yanıt
    Sim bilgileri ve ayarları yazan yerde

• Ysar1907 kullanıcısına yanıt
    Hızlı geri dönüş için teşekkürler bu forumu bu yüzden seviyorum türkiyede dengi yok bu portalın ve kullanıcılarının..

• Ysar1907 kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu olmadı volte desteklenmiyor diyor.

• Şoförparçası Ş kullanıcısına yanıt
    Hangi operatör

• Telekom

• Wi-fi 5ghz AC desteği varmı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.