Şimdi Ara

Oppo Find 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar OPPO FİND 7 almayı düşünüyorum sizce alayım mı ? kullanan varmı ? aslında 2 telefon arasında kaldım Huawei Ascend Mate 7 ve bu sizce hangisini almalıyım nedeniyle yazarsanız sevinirim?

• Find 7'yi nereden buldun?
  • nerden buldun derken sahibinden.com da var satan aslında almayı düşündüğüm oppo n3 dü ama tr de yok maalesef giden biri getirse dışardan alırım da :D
  • Find 7 guzel cihazdır.Özellikle alttaki bildirim ledi çok hoş duruyor ama ekran 2k oldugu icin bataryada mate 7'nin gerisinde kalıyor.Yurt dışından getirme gibi bir durumunuz varsa oppo r7 modelinede bir gözatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam getirtme dedigim tanıdık yok dışarda işte forumda biri getirse n3 de süper bi model ama büyük ihtimal find 7 alcam peki bunun bataryası nasıl 1 1.5 gün cıkarırsa yeter mate 7 batarya zaten 4000 mah :D
  • veysel_444 V kullanıcısına yanıt
    Mate 7'de güzel cihaz ama ekran tek elle kullanmaya pek müsait değil,büyük ekranlı telefonları kullanmaya alışık değilseniz ileride sıkıntı çıkarabilir.Find7 yoğun kullanımda 1 günü çıkarır diye düşünüyorum gerçi bu cihazda hızlı şarj özelliği de var bataryada çıkarılabiliyor çok sıkıntı yaratırsa bir tane batarya alıverirsiniz
    Bu da batarya testi
    http://blog.gsmarena.com/oppo-find-7-battery-life-test/
  • vay iyimis ozaman bi yedek bataryayla find 7 alınır yani bide o 5.5 inç 6 inç e gerek yok ya :D find 7 alayım ozaman sağol hocam fikir için :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guzel secim mate7 phaplet kategorisinde yer alıyor zaten.Mümkünse astro black modelini alın,yinede siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Freeze MF aynen astro black güzel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_444 -- 11 Haziran 2015; 11:34:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.