Şimdi Ara

Oppo Find X2 inceleme | Snapdragon 865, 12GB RAM, 120Hz ekran ve ultra süper hızlı şarj! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beş bin lira olursa alayım.Yoksa S20 Ultra alcam.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    danimarka'da 9 bin birime satılacak bu telefon. saçma bir yorum olmuş.

• Şu oynatıcıyı bir türlü yapamadınız. 5 kere durdu, yüklemiyor. 100mbps internet var, cache'e alıyor ama kafasına göre de duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

danimarka'da 9 bin birime satılacak bu telefon. saçma bir yorum olmuş.
    Yaklaşık 1200 euro ediyor. Adamların asgari ücreti bir kaç kat daha fazla. Biraz araştırsak keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Yaklaşık 1200 euro ediyor. Adamların asgari ücreti bir kaç kat daha fazla. Biraz araştırsak keşke.

Alıntıları Göster
    1 kron = 1 tl. 9000 birim para ödüyor adamlar. danimarka euro kullanmıyor biraz araştıralım yazmadan önce.

avrupalı 10 bin birim vermez diyordun al işte danimarkalı veriyor. birim hesabı yapmak çok saçmaötesi.

doğru olanı telefon fiyatı/ortalama maaş oranına bakmak.

yoksa güneykoreliler intihar etsin 2 milyon birim veriyorlar telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

1 kron = 1 tl. 9000 birim para ödüyor adamlar. danimarka euro kullanmıyor biraz araştıralım yazmadan önce.

avrupalı 10 bin birim vermez diyordun al işte danimarkalı veriyor. birim hesabı yapmak çok saçmaötesi.

doğru olanı telefon fiyatı/ortalama maaş oranına bakmak.

yoksa güneykoreliler intihar etsin 2 milyon birim veriyorlar telefona.

Alıntıları Göster
    Adamların aylık kazancı ortalama 15-20 bin kron. 2-3 haftalık kazancıyla bu telefonu alır. Yine dediğim hesaba çıkıyor yani. Tamam 9 bin birim veriyorlar ama sağlam kazanıyorlar. Bizde 9 bin birim veriyoruz ama kazandığımız çeyreği.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Adamların aylık kazancı ortalama 15-20 bin kron. 2-3 haftalık kazancıyla bu telefonu alır. Yine dediğim hesaba çıkıyor yani. Tamam 9 bin birim veriyorlar ama sağlam kazanıyorlar. Bizde 9 bin birim veriyoruz ama kazandığımız çeyreği.

Alıntıları Göster
    adamın aylık geliri türkiye'nin 4-5 katı neredeyse. benim demek istediğim o değil, birim kıyaslama mantığın hatalı. senin kurduğun cümleyi tekrar okuyalım beraber.

''Herhangi bir Amerikalı ya da Avrupalıya 10 bin birime asla telefon aldıramazsınız''

danimarkalı bir kişi 10 bin birim veriyor mu vermiyor mu?

• ne zaman tüketim-üretim dengesini sağlarız o zaman bu konular tarih olur,şimdi üretmeden herkes tüketmek peşinde,bu gençliğin teknoloji merakı iyi güzel ama nedense hep tüketim üzerine merak salmış,üretim ayağı nerede? Dışarıdan alınan her ürün bütçe açığını arttırıyor sağolsun müteşebbisin kaçamadığı vergilerde belimizi doğrultmaya yetmiyor,sonuç dolaylı vergi..Parası pulu çok olana,çok kazanıp iyi harcayana lafım yok,Allah daha çok versin de kardeşim herkes de ayağını yorganına göre uzatsın yani bir iki senede bir evde televizyon buzdolabı çamaşırmakinesi değişiyormu? çoğunun evinde ki televizyonun fiyatı kadar belki de daha pahallısını cebinde gezdiriyor.. Neyse konuya dönecek olursak bu fiyata prosu gelseydi on numara olurdu..
  • Yerli üretim üst seviye olsa ,yerli üreticiler iş bilir olsa bir vizyonları arge öncelikleri olsa böyle elin çinlisi,amerikalısı'nın reklam guzellerine milyonlar harcamazdik ....acı ama gerçek !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun arkası çok parmak izi bırakıyormuş yazık olmuş gerçekten alınmaz bu fiyata
  • Ben biraz araştırdım

" Hali hazırda dünyanın en çok asgari ücretini veren ülkelerinden bir tanesi olan Danimarka’da asgari ücret, 5 Bin 376 Euro olarak belirlenmiştir. Özellikle ülkenin son 3 yıldaki doğru ve olumlu ekonomik gidişatı sayesinde, asgari ücrete zam yapılmasına gerek duyulmamıştır. 40 Bin Danimarka Kronuna eşit olan asgari ücret, kişilerin rahatlıkla yaşamalarına olanak sağlamaktadır. "
    https://www.yurtdisiforex.net/danimarka-asgari-ucret/

Yani bu telefonu 600 liraya alıyor gibiler. ( birim )

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    anlaşamayacağız galiba. danimarkanın ekonomisi bizden 10 kat daha iyi. fakat birim hesabı saçma.

sen diyorsun ki danimarkalı 10 bin birim vermez bu telefona.

adam isterse para biriminin adını mahmut olarak değiştirir 1 birime de alır yada başka bir birim kullanır 10 bin birime de alır.

birimlerarası karşılaştırma yapılamaz. karşılaştırma yapmak için iki para 'birimi' ni de aynı birime çevirmelisin.

• Anlaşamayacağız galiba derken, ben daha bir mesaj attım. Diğer mesajlaştığın kişi değilim :) Bu arada Danimarka'lı 10,000 vermez falan demedim. Yine kişiler karışmış :) 40,000 dan kron 41,233 lira yapıyor, bizde asgari ücret net 2324 lira. 41,233 & 2,324 Ya da 40,000 & 2,254
    İşte aynı birime çevirdik. Kısacası örnek Danimarka olduğu için orayı söylüyorum, bu telefonun fiyatı asgari ücretli bir Danimarka'lıyı çok etkilemiyor ama aynı telefon Türkiye'de asgari ücretlinin sadece hayallerini süslüyor.
    İyi günler, iyi forumlar...
  • Selamlar
    Malum Android 9'dan sonra telefon görüşmeleri güvenlik nedeniyle kaydedilemiyor. Ama bazı telefonlar kendi içlerinde bunu yapabiliyorlar. Benim kullandığım Honor telefon da böyle.
    Acaba oppo da görüşme kaydetme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: berden

Selamlar
    Malum Android 9'dan sonra telefon görüşmeleri güvenlik nedeniyle kaydedilemiyor. Ama bazı telefonlar kendi içlerinde bunu yapabiliyorlar. Benim kullandığım Honor telefon da böyle.
    Acaba oppo da görüşme kaydetme var mı?
    Hocam Avrupa cihazlarında yasak Çin sürümü Huawei oppo vs alırsanız içinde yüklü geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

Hocam Avrupa cihazlarında yasak Çin sürümü Huawei oppo vs alırsanız içinde yüklü geliyor

Alıntıları Göster
    Peki Türkiye'de Turkcell'in sattığında var mıdır?
    İşim için çok gerekli olduğundan dolayı, eğer ses kaydedici yoksa almiycam.

• arkadslar fm radyo varmi bu cihazda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

Peki Türkiye'de Turkcell'in sattığında var mıdır?
    İşim için çok gerekli olduğundan dolayı, eğer ses kaydedici yoksa almiycam.

Alıntıları Göster
    cihazı alırsınız sonradan bir şekilde yüklersiniz zor degil cihazı almama sebebi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

arkadslar fm radyo varmi bu cihazda
    yok hocam
  • Ben bu cihazi almayi dusunuyorum tek cekincem kamerasi.
    Mate 20 pro kullaniyorum ama ekranim kirildi ; yurtdisindan bu sinirlama getirilmeden hemen once almistim.
    Huawei den asiri memnunum ama Google olmayinca P40 pro almanin manasi yok acaba bu telefon beni uzer mi diye de dusunmuyor degilim hic oppo/oneplus gibi bir telefon kullanmadim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.