Şimdi Ara

Oppo K12s tanıtıldı: Giriş seviyesinde 7000 mAh pil, AMOLED ekran ve Snapdragon 6 Gen 4!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: 1
Giriş
  • Oppo K12s tanıtıldı: Giriş seviyesinde 7000 mAh pil, AMOLED ekran ve Snapdragon 6 Gen 4!
    Oppo, geçen Çin'de piyasaya sunduğu K12 serisine yeni bir üye ekledi. Oppo K12s isimli model, uygun fiyatına rağmen sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor.

Oppo K12s, son dönemde piyasaya çıkan yüksek kapasiteli Çinli telefonlara bir yenisini ekliyor. 165 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulan telefon, 7000 mAh kapasiteli dev bataryası, 120 Hz AMOLED ekranı ve Snapdragon 6 Gen 4 işlemcisiyle fiyat performans konusunda bir hayli iddialı.

Oppo K12s, arkada 50 MP kamera ve 2 MP derinlik sensörüyle birlikte geliyor. Özçekimler ve görüntülü görüşmeler için ön tarafta 16 MP kamera bulunuyor. Telefonun öne çıkan özellikleri arasında ekran altı parmak izi okuyucusu, stereo hoparlörler, 80W şarj hızı ve IP65 derecelendirmesi yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Vivo X200 Ultra tanıtıldı: Güçlü performans ve gelişmiş kamera deneyimi

Oppo K12s fiyatı

Android 15 tabanlı ColorOS 15 ile kutudan çıkan Oppo K12s'in fiyatlandırması ise şöyle:

8GB/128GB: 165 dolar

8GB/256GB: 190 dolar

12GB/256GB: 220 dolar

12GB/512GB: 245 dolar

Oppo K12s özellikleri

• Ekran: 6.67 inç, 1080 x 2400 piksel, 120Hz, 1200 nit parlaklık, AMOLED

• İşlemci: Snapdragon 6 Gen 4

• Bellek: 8 GB / 12 GB RAM

• Depolama: 128 GB / 256 GB / 512 GB UFS 3.1

• Arka kamera: 50 MP, f/1.9 ana kamera + 2 MP derinlik sensörü

• Ön kamera: 16 MP, f/2.5

• Batarya: 7000 mAh, 80W hızlı şarj

• Yazılım: Android 15, ColorOS 15

• Bağlanabilirlik: 5G, WiFi 6, Bluetooth 5.2, NFC

• Boyut ve ağırlık: 163,2 x 76,1 x 8,5 mm, 208 g

• Çok iyi özellikleri var kamera harici iyi telefon kamerası çok iyi olacağını sanmam 200 dolar için ama yine de alınabilir .

• Eyy, Çinliler, piyasadaki 6.1 telefon açığını Amerikalılara kaptırıyorsunuz. Küçük isteyenler ya Google Pixel ya da Apple almak zorunda kalıyor. Samsung da o sınırda, ne olacak 6.1 cihaz yapsanız? yahu bari X200 Pro Mini gibi cihazları globale getirin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13.500 - 15.000 TL civarında olacak maalesef, tüm vergiler ve distribütör kârı düşünüldüğünde. Fiyatlar böyle giderse, yeni telefon almak yerine, güncel Android sürümüne sahip düşük fiyatlı bir cihaz alıp yolumuza devam edeceğiz gibi duruyor. Yazılım şirketinde çalışmama rağmen artık telefon için çalışıyor gibi hissediyorum. OnePlus ve S22 serilerini kullanıyorum/kullandım, ancak hâlâ yenilerine geçmek için bir sebep bulamıyorum. Banka, borsa, kripto gibi çoğu uygulama mevcut telefonumda işimi görüyor. Pil ömrü biterse, pili değiştiririm ve yola devam ederim. Bu cihazlara vereceğim parayı altın, faiz, fon, döviz ya da mevcut arsalarımın gelişimi için kullanırım.

Ekşi Sözlük ve benzeri platformlarda millet hâlâ "Apple mı, Android mi?" diye tartışıyor. Statü mü bu? Bazı insanlar o kadar materyalist olmuş ki elektronik cihazlara tapar hale gelmişler. Bana göre önemli olan zengin görünmek değil, zengin olmak. Tabii yatırımcı kafalamak istiyorsanız kendinizi üst seviyede göstermeniz gerekebilir. Önceden böyle biri değilseniz, sonradan görme gibi davranmanız %100 ihtimal, karşı taraf da bunu saniyesinde anlar zaten.

Şu an harcadığınız, örneğin 15.000 TL’lik telefon masrafı, gelecekte +8.000 TL’lik potansiyel getiriden vazgeçmek anlamına geliyor. %30’dan fazla işlem gücü kullanmadığımız cep bilgisayarlarımızda, kendi hayatımızı yönetmek yerine telefonların hayatımızı yönetmesine izin veriyoruz. İnternete bağlı yapay zekâlar dışında hayatıma ekstra bir fayda sunmuyor bu cihazlar. Sanal kelepçelerden kurtulunca, iş ve ders verimliliğiniz artıyor. Ancak elde iş olmayınca da insanlar size öcü gibi bakıyor.

İş yerim yakın, bazen tramvayla gidiyorum ve mecburen evraklara bakmam gerekebiliyor. Baktığımda bazı kişiler bana yanlış bir şey yapıyormuşum gibi bakıyor. Halbuki bunu kendi oturduğum, 1 kişilik koltuk alanımda yapıyorum. Yer hakkı veriyor, saygılı davranıyorum ama toplum yine de yoruyor. Onun yerine iş gidiş-dönüşünde film ya da dizi izlesem, o zaman ‘normal insan’ olurdum herhalde. Umarım toplumun sosyal anlayışı daha da bozulmaz.

• Oppo ucuza satmaz ve zaten K serisi telefonlar bizim ülkemize gelmiyor. Realme kaçıp gittiğine göre Oppo ve Vivo için de yol yakındır diye düşünüyor insan. Ayrıca Honor Power bizim ülkeye gelirse çok fazla ilgi çekeceğini düşünüyorum.

• Ozellıkle oyun amaclı olmayan kullancı ıcın 2.gunu rahat gorecek telefon,makul fıyatta ıs yapar.8/256 ıle uzun sure goturur zaten oppo bataryaları oyle hemen 2.senesınde geberen bataryalardan degıl,kı yazılımda oppo da kasma donma olmadan goturuyor.Umarım dolar daha artmaz ve 13-14 cıvarı ulkemıze de gelıp satılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.