Şimdi Ara

OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? Özel röportaj (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir duyum var mı arkadaşlar. Gelecek gibi bir dedikodu dolanıyor !
  • gelemedi gitti gelirse de eylül ayını bulacak gibi
  • Tam yılan hikayesine döndü.
    Neden bir firma yaklaşık bir tarih verip müşteri çekmeye çalışmaz, almak isteyenleri sabıra teşfik etmez ! İnanılır gibi !
    İnsanların umutsuzluğa düşmesi bu firmalara çok para kaybettiriyor, hiç mi farkına varamıyorlar !!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 27 Haziran 2014; 23:17:28 >
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    Ortada belirsizlik var ise, tarih verip de tutturamadıklarında daha büyük kayıp yaşarlar.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünme işte..." yılbaşına kadar gelecek ama net tarih veremiyeceğiz "dediği anda binlercesi bekler. Ama ketum davranıp "Atom bombası" formülü gibi saklarsan insanlar soğur, amaan der... düşünsene şu an kendilerini %1 bile bağlamadıkları için gelme ihtimalleri 0 . Ben mesela ekim,kasım olmadı aralıkta yeni telefona ihtiyacım var. Ama biliyorum ki Xperia Z3 o zamana çıkacak bir ihtimal.. umut'la bekliyor insan.
  • Ben pes diyorum ... var mı ikna edebilecek ?
  • Şenol bey çok değerli bir insandır. İsim olarak çok kişi bilir fakat sima olarak ilk defa görme fırsatını yakaladım ben. Çok yardımcı olmuştur Discovery için Color OS' çalışmalarında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar oppo find 5 cihazimi satmak yada takaslamak istiyorum beyaz renk pasaport kayitli ve turkcedir sorunsuzdur ilgilenenler ozelden ulasabilir saygilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra gelsede gam yerim artık
  • Hala beklemedeyiz bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Ben yurt disindayim telefon almak istiyorum ve oppo mu vivo mu arasinda kaldim. Aranizda bunlardan birisini kullanan oldu mu? Lutfen yorumlarinizi yazar misiniz

• Merhaba senol bey bende oppo find 7 modelini almak istiyorum eger bana bu 05346698419 numaradan bana ulaşabilirseniz sevinirim

• Vay be üzerinden 7 sene geçmiş Şenol abi senin payın büyük Opponun Türkiyeye gelmesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

Vay be üzerinden 7 sene geçmiş Şenol abi senin payın büyük Opponun Türkiyeye gelmesinde

Dolar 9 TL olmadan geleydi iyiydi.

• geldi de pek iyi gelmedi be :(

• raashed21 kullanıcısına yanıt
    Çoğunluğu performans telefonu değil. Günlük kullanım telefonu, işlemciden çok kısıyor. Pro modeller de her ne kadar SD kullansa da. Diğer modeller de hep kötü işlemci. Tasarımı fln ama çok iyi. Ona laf etmem, kamera da hayli öyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.