Şimdi Ara

OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? Özel röportaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin'in yükselen yıldızlarından olan OPPO, son dönemde Find 5, N1 ve Find 7 gibi akıllı telefon modelleriyle teknoloji dünyasının ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Firmanın ülkemizdeki tek temsilcisi diyebileceğimiz Şenol Eker ile OPPO ve faaliyetlerini, keyifli bir sohbet eşliğinde konuştuk.

• Oppo elçisi AMCAMA benziyor

• şenol abi bumuymuş ? Disco kullanıcıları bilir :)
  • Amca cok samimi konusuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi yi de isteriz. Onun temsilliğini de birisi alsın artık.

• İyi her şeyi güzel telefonların ama şarj problemini çözmedikten sonra bir anlamı yok artık akıllı telefonların...

• Zopo Turkiye'ye geldi zaten.Oppo'da gelirse Zopo'nun çakması gibi duracak.

• Videoyu açınca amcanın yüz ifadesi yüzünden tırstım.

O büyük modeli beğenmedim fazla büyük ama find 7 modeli uygun fiyatla gelirse satar ülkemizde.G2 gibi bir fiyatlandırma ile gelirse tv kanallarına gazetelere falan reklamlar verirse iyi satar.Telefonun donanımı zaten uç seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Nisan 2014; 21:10:46 >
  • telefonlardan çok ordaki opponun maskotu güzel

• şenol abimiz news'teki abimiz mi?

• xiaomi yada diğerleri alıyorsa biz de temsilci olalım :D

• Şenoy benim gelecekteki halim gibi geldi bana.
    Okey oynayan amcalardan olmayacağım demek ki ?

• Alternatif olması güzel, ama hala Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini kesin olarak öğrenemedik. Yapılan yatırımlardan bahsettiler ama bir ülke pazarına girmek için çok yetersiz şeyler bunlar.

• Şenol Bey'in dış görünüşüyle ilgili seviyesiz esprileriniz bittiyse adam gibi yorum okuyalım. Çok mu komik bir şey var ben anlamadım. Çoğumuzun babası, amcası, komşusu gibi bir imajı var. Bunun neresi komik? Saçına wax sürdüğün için elektronik mühendisinden daha mı teknoloji gurmesisin?

• Çeşitlilik iyidir,bizim ülkemize gelmesini isterim ayrıca ön ve arka kamerası aynı olan cihazı beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlarına değineceğiz dediniz noldu
  • Kulaklıktan dinlerken 15.20'den itibaren bir nefes sesi geliyor. Onun dışında anlatım ve tanıtım çok güzel.

• videoda ümitli konuşmuşsunuz ama pek yakın zamnda Trkiye'ye gelecek gibi durmuyor.note 3 fiyatlarından oppo alan olması zor Türkiye'de.çinli bir telefon üreticisi gelcekse uygun fiyatli getirmeli ürünleri.
  • aa şenol abi :) abi oppo forma girmoyosun pek artık tr forum cok boş kaldı

• İçimizden birisin Şenol abi,bu çinliler seni katakulleye getirmesinler,reklamlarını yaptırıp çırak çıkarmasınlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.