Şimdi Ara

OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? Özel röportaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şenol bey samimi, bizden bir insan. Başarılarını devamını diliyorum..
    HER ŞEYE BİZ İSTEMEZÜK BEĞENMEDİK DİYEN TAYFAYI HİÇ KAFASINA TAKMASIN...

• getir dayi, izmitin suyunu içmiş biri olarak alirim find7

• tarzan is back

• BİMDE SATILMASINI İSTERUK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol abimiz gayet içten ve dürüst bir insan olduğunun sinyallerini veriyor:) İnşallah oppo Türkiye ye gelir. Sonuçta rekabet her zaman tüketiciler için iyidir. Telefonları gayet kaliteli duruyor. Şenol bey tutamayacağı sözler vermekten kaçındı ve doğrusunu yaptı bence. Umarım General Mobile bundan ders alır. Doğruyu söyle canımı ye misali. Oppo'nun kenar çerçeveleri (özellikle 6 inçlik model) gerçekten çok ince. Uzaktan kumanda özellikli kamerası ve telefonu bulmaya yarayan küçük cihazı çok beğendim keşke diğer telefonlarda da olsa.

• İnş. yakın zamanda ülkemizde satışa sunulur.Rekabet her zaman iyidir.

• Oppo Find 7 beni gerçekten heyecanlandıran bir cihaz oldu. Ülkemize gelirse ilk müşderilerinden olabilirim.
  • Ben Şenol Bey'in sözlediği her söze inanırım. Çok içten ve samimi biri eğer o telefonları sevmeseydi elbet bir şekilde belli ederdi, ne kadar telefonları övmeye çalışsada belli olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 1 Nisan 2014; 21:54:20 >
  • Bu kadar içli dışlı olmuş Şenol Bey firmayla .Ama , Türkiyeye kesinlikle yazın gelecek ..gibi net bir yanıt verememesi çok daha ilginç.

• şenol beyin iletişim bilgilerine nereden ulaşabiliriz?
  • amca gurmeye benziyor daha çok

• kusura bakma senol abi..mumkunse kamera karsısına geçme..ilkdefa kamera karsısına gecer ve onun heyacanıyla konusamazsın ya aynen oylesın..he bu arada şenol abi eeee ıııı dememen dılegıyle..hoşcakal..yınede tanıtım ve anlatımın ıcın tesekkurler

• millet alışmış mini eteklilere işten anlamayan şahışlara... amcamı beğenmiyorlar...adam doğal bir şekilde konuşmuş ne güzel..
    oppo gelsin ne güzel olur...çoğalsın şu firmalar bizi gerisi ilgilendirmez...
  • Çinli firmalar kendi aralarında işbirliği yapsalar. Huawei ile anlaşsın

• n1 isimli telefon oldukça hoş ama oyun performansı vs gibi özelliklerden hiç bahsetmediniz sanırım tr ye gelip gelmeyeceği net olmadığı için eğero yönlerdende iyiyse 800 900 TL civarına gelirse güzel alınır

• Oppo GM'in yaptığı servis hatasını yapmayıp adam akıllı bur satış sonrası hizmet verirse ve kendisine fiyatlandirmada GM'yi rakip görürse 1000 liraya elit çıkaracaktik ama kur arttı 1300TL oldu diyenlerin etekleri tutuşur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bu marka değil diğer Çin Malı tlf da gelsin htc samsung sony uçtu 2500 TL Fiyat çıkarıyorlar bu cihazlar gelsin görürüz bakalım 2500 isticejlermi

• Senol Bey gercekten samimi .. O orta segment mtk telefonu tutusundaki yuz ifadesinden belli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi röportaj çok samimiydi teşekkürler bide getirin artık şu telefonları Türkiye'ye :))
  • Şenol Bey şu orta segment telefonu tutarken ne kadar mutlu oldu öyle :) İmkanım olsa da alsam hediye etsem bi tane :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.