Şimdi Ara

OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? Özel röportaj (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal olsun şenol abiye N1 hoşuma gitti şuaralar gelmiş olsaydi alırdım
  • oppo sadece tr'ye degil ab nin genelinde var olacak.
    CE kriterini kapsayan detayalarin hallolmasiyla alaklali.

• valla gelsinlerde biri 2199 dan (samsung) plastik kakalamaya çalışır diğeri 2500 (htc) kime satacağını çok merak ediyorum çünkü elit elit plus kesim apple store istanbul açıldıktan sonra marka değeri olmayan bir markayı alırmı :) gelsinlerde bunlar ellerinde patladıkça 2500 den 1500 düşürecekler sonyi merakla bekliyorum ama tahminim 2550 falan olur

• Vaaay Kocaeli Üniversitesi haaa sevdim Şenol beyi :))

• Teşekkürler, videoda emeği geçen herkes için. Şenol Bey, Oppo gibi güzel telefonlar üreten firma için bir nebze merakları giderse de, elbette en büyük merak telefonları ülkemizde ne zaman görmeye başlayacağımız. Yakın sürede firmanın telefonlarını ülkemizde görmek, rekabet için oldukça verimli olacaktır kanaatimce. Zira amiral gemi modelleri hatta bırakın bunları, ikinci elleri dahi anlamsız ve alakasız fiyatlarla satılıyor ülkemizde.

Alakasız yorumlara gelecek olursam. Umarım birgün donanımhaber bu konuda sert politikalar güdüp bu tarz iletilere süzgeç veya onaylama getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matomik -- 2 Nisan 2014; 19:18:10 >
  • Adam 1980 diyor siz ekmeğe agu derken adam işin içindeymiş samimiyet iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet geçebilecek var mı acaba?
  • şenol abiye helal olsun işte girişimci olun girişimci olun derler ya herkes adam harbi girişimci benim için kutluyorum derstekliyorum

millet bal deresi adamı gibi birisini bekliyor heralde üçkağıtcı laf ebesi 1200 lira değil sadee 199 lira diyen adamları mı istiyorsunuz ? çok garipsiniz

• Koskoca oppo şenol beyi tasdik etmiş dh gurmelerinin bazıları eleştirmiş sanki akşam koynuna alacak adamı hey allahım ya ne insanlar var sanırım David Backham'ı bekliyorlar yada Cristiano Ronaldo'yu.

• Şenol abi hani kaybolduğunuzda adres sorarsınız ya hızır gibi yetişir aynı onun gibi birisine benziyor.

Birde oppo ismi bizim ülkede pek tutmaz. İlk iki harfi karıştırıp yanlış yazsalar farklı anlamlar doğar bu da pek hoş olmaz.

• şenol abimizi mehmet ali biranda benzettim
  • ismi oppo değilde abooooooooo olsaymış keşke
  • Güzel bir söyleşi olmuş. Şenol abide mütevazi ve samimi biri.
    Oppo gibi yenilikçi ve üst düzey ürün gamına sahip bir marka için ilk girişimi yapmış bu çok iyi bir haber. Şenol beye bu konuda teşekkür etmek gerek yoksa böyle kaliteli telefonlar dururken popüler ama buna göre vasat telefonlar kullanmaya devam ederiz.

(Şenol beyi görünüşüyle ilgili olarak eleştiren aklı sıra komiklik yapmaya çalışanlar bence kendinizden utanmalısınız. Yazdıklarınızı okurken Şenol bey bu mesajları okursa ayıp olur düşüncesiyle yazdıklarınızdan ben utandım. Yazıklar olsun sizi gibi insanlara.)
  • telefon ve pc piyasası toplama üzerine şekilleniyor neredeyse.tasarımlar bile bazen kopyala yapıştır tarzında.

telefonlar ikiye ayrılır. mediatek ve qualcomm işlemcili telefonlar diye.

topluyorsun ve arkasına markayı yapıştırıyorsun.
  • Oppo dan çok Şenol Amca ile ilgili yorum var. Enteresanız ne diim.

Firma umarım Tr piyasasına tez zamanda girerde GM ye f/p da alternatif olur. Bu arada amcam hakket babacan bi tip insanın kanı kaynıo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 2 Nisan 2014; 3:54:49 >
  • N1'i beğendim ama ben hala Çin'e güvenemiyorum. Bence herkese bi deneme modeli dağıtsınlar.
    Şenol Bey'e de sonsuz teşekkürler İzmit'ten kalkıp bizim için gelmiş. Sağolsun.

• Azmetmiş, çalışmış ve bir başarıya imza atmış. Ne kadar hazımsız bir toplum olduk. Ortada bir başarı varsa takdir etmeyi öğrenmeliyiz. Kendisi gayet samimi ve olduğu gibi gözüküyor. Dalga geçen seviyesizler belli ki hayatta bir dala tutunamamış kişiler. Askerde de böyledir. Kim sivilde bir halt olamamışsa orada alt devredeki askerlere zulmetmeye başlar. Oppo sektöründe kaliteli bir marka ve rekabeti arttırabilir. Çeşitlilik olması her zaman iyidir. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Güzel bir söyleşi olmuş. Şenol abide mütevazi ve samimi biri.
    Oppo gibi yenilikçi ve üst düzey ürün gamına sahip bir marka için ilk girişimi yapmış bu çok iyi bir haber. Şenol beye bu konuda teşekkür etmek gerek yoksa böyle kaliteli telefonlar dururken popüler ama buna göre vasat telefonlar kullanmaya devam ederiz.

(Şenol beyi görünüşüyle ilgili olarak eleştiren aklı sıra komiklik yapmaya çalışanlar bence kendinizden utanmalısınız. Yazdıklarınızı okurken Şenol bey bu mesajları okursa ayıp olur düşüncesiyle yazdıklarınızdan ben utandım. Yazıklar olsun sizi gibi insanlara.)

adamın tipiyle dalga geçenler hayatları boyunca onun bulunduğu mevkiye gelemeyecek tipler. o yüzden onları konuşup dillendirmek bile gereksiz boşverin hocam. Şenol Bey girişimciliğini bu yaz içinde yaparsa çok hareketli olur piyasa.hadi hayırlısı diyelim.

• video silindimi benmi göremiyorum??
  • kocaelindeyim gidip bir elime alayım bakayım nasılmış güzelse note 2 ile takas edelim :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.